Superb vs. A6 vs. Passat
Superb vs. A6 vs. Passat
vo vzdialeno blízkej budúcnosti plánujem kupiť auto niečo na štýl limuzíny ak sa to tak dá povedať alebo ľudovo povedané "loď" do cca 7 000 €.
Rozhodujem sa medzi superbéčkom A6-tkou a passatom(len diesel 1.9 TDI). Auto by malo slúžiť prevažne na dopravu po meste a raz ročne dlhšia trať ako chorv. bulharsko alebo podobný zájazd. Najviac ma zaujala jazda v superbéčku a luxus pre zadných pasažierov čo v passate nie je na takej úrovni. CHcel by som sa vás opýtať aké máte skúsenosti s týmito autami prípadne vaše rady čo sa kazí čo odchádza čo vás prekvapilo na týchto autách. Budem rád za každú radu a názor vdaka
Rozhodujem sa medzi superbéčkom A6-tkou a passatom(len diesel 1.9 TDI). Auto by malo slúžiť prevažne na dopravu po meste a raz ročne dlhšia trať ako chorv. bulharsko alebo podobný zájazd. Najviac ma zaujala jazda v superbéčku a luxus pre zadných pasažierov čo v passate nie je na takej úrovni. CHcel by som sa vás opýtať aké máte skúsenosti s týmito autami prípadne vaše rady čo sa kazí čo odchádza čo vás prekvapilo na týchto autách. Budem rád za každú radu a názor vdaka
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Superb vs. A6 vs. Passat
lod za 7000, hej? to znie zaujimavo, na co ti je take nieco do mesta, kolko chces na tom rocne natocit? zatial to vyzera na OII... a na co ti je pre boha do mesta ta mala nafta?
neviem čo tvoje skratky oii znamenaju proste chcem to lebo na to mam vozenie v tom je lahoda a spotrebou to je priaznivé viac než dosť,.,.
spať k téme ,.,. ročne + - 25 000
spať k téme ,.,. ročne + - 25 000
-
RATZINGER666
Darca
OII je octavia 2... 25000km v meste na nafte? hmm, to by som si este asi rozmyslel... okrem toho nie len limuziny su pohodlne, len si staci dobre vybrat... ak chces poriadnu limo za 7, tak aspon toto, ale pred prvym servisom to co najrychlejsie predaj http://mercedes-s-trieda.autobazar.eu/3 ... 69293.html
V pohode by postacil aj E classe od Mercedesu, to je uz tiez slusna lodicka. V tej cene by som A6 asi vylucil, pretoze to bude nieco starsie. Asi by som sa skor zameral na SuperB a Passat, lenze ako bolo spomenute, na nafte to bude asi dost zrat, pretoze kym nedosiahne svoju teplotu, tak ide sytic a papa si podstatne viacej, hlavne v meste ten skok moze byt prve kilometre aj dvojnasobny. Takze kym v lete ide z domu do mesta napriklad 10 minut a mas spotrebu 6 litrov, tak v zime pojdes na spotrebe 10 litrov, pretoze motor nebude zohriaty.
-
RATZINGER666
Darca
ten nebude zohriaty ani v lete, spotrebu tym padom spravis cca ako na benzine a k tomu si este zapocitaj servis naftaku...
to s tou S klasou som pochopitelne nemyslel vazne... na pohodlne vozenie staci aj taketo C-cko http://mercedes-c-trieda.autobazar.eu/2 ... 93781.html s benzinom...
to s tou S klasou som pochopitelne nemyslel vazne... na pohodlne vozenie staci aj taketo C-cko http://mercedes-c-trieda.autobazar.eu/2 ... 93781.html s benzinom...
-
Suffel
Guru
RATZI - nesekol si sa nejako? "s benzinom" a hodil si tam naftu
k teme ja osobne by som rozhodne isiel do benzinu.. neverim ze usetris na tej nafte ak s nou budes behat po meste.. urcite by som sa pozrel (ked uz chces prasat a superb) po motoroch 1.8T boli to najvydarenejsie motory.. pripadne by som sa pozrel po nejakom BMW 5 (ale tu benzin bude mat dost velku spotrebu) alebo potom nejakej lepsej 3-ke..
k teme ja osobne by som rozhodne isiel do benzinu.. neverim ze usetris na tej nafte ak s nou budes behat po meste.. urcite by som sa pozrel (ked uz chces prasat a superb) po motoroch 1.8T boli to najvydarenejsie motory.. pripadne by som sa pozrel po nejakom BMW 5 (ale tu benzin bude mat dost velku spotrebu) alebo potom nejakej lepsej 3-ke..
IMHO W203 je veeelmi pohodlne. Ale v zadu celkom male 
Suffel - BMW 3 podla teba splnuje tieto dve poziadavky: niečo na štýl limuzíny ak sa to tak dá povedať alebo ľudovo povedané "loď"? Ak ano, tak sa daj vysetrit.
-
RATZINGER666
Darca
suffel: no, hodil som tam naftu a dospisal "s benzinom", cim som chcel vyjadrit, ze "tento kusok, len s inym motorom" 
adamec: to, ze je pohodlne, je pravda, dokonca by som povedal, ze omnoho viac ako 5er...
test: ...a passat, co uvadza autor, je podla teba lod??
adamec: to, ze je pohodlne, je pravda, dokonca by som povedal, ze omnoho viac ako 5er...
test: ...a passat, co uvadza autor, je podla teba lod??
-
Suffel
Guru
hmm vidim tam len jednu poziadavku ale ok.. pozri pod pojmom limuzina si moze kazdy z nas predstavit nieco ine.. ja osobne by som urcite radsej bral nejaku E46 ako prasat alebo A6..
// jj RATZI uz mi to doslo
..
// Darca K- nabuduce sa aspom podpis...
// jj RATZI uz mi to doslo
-
Point
Professional
predpokladam, ze mas nasetrene momentalne 5800e a pocitas, ze za take 3-4 vyplaty bdue 7cka.. a mozes kupit "lod" za 7.. tou lodou neviem preco myslis passat.. keby som chcel "lod" tak si kupim superB.. ak nemas nasetrene aspon 10 000 ako cisty vydavok za auto tak do "lode" za 7000e nechod.. ak chces jazdit v meste tak nechod do tdi.. no co..aspon temu si trafil dobru
ale nie for
// ale strasne sa mi paci ako vacsina chce, 1.9 tdi s tym, ze to auto uvidi dialnicu raz za rok... neskutocny vykon a spotreba 3.8l za hociakych podmienok, samozrejme s chipom bude mat 66kw zrazu oodhadom samozrejme 200-220 koni a tocivy moment svalnatej ameriky
// ale strasne sa mi paci ako vacsina chce, 1.9 tdi s tym, ze to auto uvidi dialnicu raz za rok... neskutocny vykon a spotreba 3.8l za hociakych podmienok, samozrejme s chipom bude mat 66kw zrazu oodhadom samozrejme 200-220 koni a tocivy moment svalnatej ameriky
-
RATZINGER666
Darca
point: nemas sa za co ospravedlnovat, krasne si to hrnul a slusne si nas pobavil 
s tým koľko mam našetrené predpokladáš zle
nemam ani toľko ale našetrím to rýchllejšie bo robím mimo svk no spať k téme. O tom motore 1,8 T benzín ked už to tu niekto spomínal viete koľko by to žralo ? + - Nie som moc na mercedes ani bmw ale radšej by som bral ten merc ako BMW 3 to každopádne bo v trojke som sedel a mi šlo uje*ať kolena v predu
v 320 a ked som sa posunul tak zadný pi***** po 2 kilometroch
-
Point
Professional
1.8t .. v meste ..normalna noha 9l .. tazka noha 12 a hore
-
Clean_Up
Professional
Ani jedno s týchto áut, nieje ludovo povedané "loď". Sú to sedany strednej triedy, akurát A6 je vyššia stredná.
Starý Superb? Zabudni...
Dízel do mesta? Zabudni...
Osobne by som si s tých troch áut nevybral, ani jedno. Keby som však musel, tak A6 by si mohol nájsť v dobrej výbave, v koži a pod., ale tak nájsť dobrú á-šestku...fúúú, vela štastia.
Mne je motor 1.8T velmi sympatický, takže by som hladal niečo s týmto motorom.
Starý Superb? Zabudni...
Dízel do mesta? Zabudni...
Osobne by som si s tých troch áut nevybral, ani jedno. Keby som však musel, tak A6 by si mohol nájsť v dobrej výbave, v koži a pod., ale tak nájsť dobrú á-šestku...fúúú, vela štastia.
Mne je motor 1.8T velmi sympatický, takže by som hladal niečo s týmto motorom.
-
RATZINGER666
Darca
Wolf_SVK: citaj, co pise clean, dobre ti radi... aj ked ako to tak citam, tak aspirujes na dalsieho z rady, ktory sa na pomoc sice pyta, ale nebude sa nou riadit a skonci pri nejakej vylietanej A6 1,9 TDI PD, ktora sa bude ledva hybat 
// a co tak rovno sedmu? velmi vhodne auto do mesta, dokonca som ti nasiel jednu aj v rope
http://bmw-rad-7.autobazar.eu/730-d-id1923337.html
// a co tak rovno sedmu? velmi vhodne auto do mesta, dokonca som ti nasiel jednu aj v rope
krasna
sedel si ty uz vobec v e46 ? vies kolko je tam miesta ?Suffel napísal:hmm vidim tam len jednu poziadavku ale ok.. pozri pod pojmom limuzina si moze kazdy z nas predstavit nieco ine.. ja osobne by som urcite radsej bral nejaku E46 ako prasat alebo A6..
// jj RATZI uz mi to doslo..
-
Clean_Up
Professional
Darmo, fajnšmeker sa nezaprie.
Ta sedma je úplne niekde inde, ako tie tri srandy z koncernu.