Mno, ja som si to zo zvedavosti tiež pustil, síce tam máš skoro 60 vláčikov ale dohromady ti zarábajú asi 2Mega € čo zasa nie je tak veľa. Možno že to bude zarábať oveľa viac keď bude MagLev ale neviem. Každopádne ťa obdivujem pretože ja by som také niečo nedokázal postaviťicefiresr napísal:
Toto by ti bez Waypointov nemalo sancu fungovat. Pozri Trebisov Udolie a co sa stane, ked odstranis Waypointy.
http://www.uloz.to/6369864/mib-trans-co-27-okt-1966-sav
openTTD
Re: openTTD
Mam 1.0.4, ked som nemal Waypointy, tak sa bezne stavalo, ze vlak isiel na uplne inu trat, ako mal. Musel som ich tam manualne nahadzat na prechod cez dany Waypoint, aby to vobec slo. Kazdopadne, ta komplexnost trati je dost vysoka a Waypointy naozaj ulahcuju pracu.
Inak mi to robilo pri lokomotivach tie chyby, ale novsie diesel vlaky uz behali od zaciatku na Waypointoch.
Este skusim spravit megalomanske stanice, nech vyskusam jednosmerne Path signaly.
Dalsie budu ovela lepsie.
Inak mi to robilo pri lokomotivach tie chyby, ale novsie diesel vlaky uz behali od zaciatku na Waypointoch.
Este skusim spravit megalomanske stanice, nech vyskusam jednosmerne Path signaly.
To bol iba moj prvy pokus so semaformi, ktore nie su tie zakladneRion napísal:
Mno, ja som si to zo zvedavosti tiež pustil, síce tam máš skoro 60 vláčikov ale dohromady ti zarábajú asi 2Mega € čo zasa nie je tak veľa. Možno že to bude zarábať oveľa viac keď bude MagLev ale neviem. Každopádne ťa obdivujem pretože ja by som také niečo nedokázal postaviť.
Ale každopádne waypointy by mali byť v Tvojom prípade úplne zbytočné. Inak skúsil som odsledovať jeden vlak do LM bane... stále pri Tvrdošíne odbočoval zle, aby šiel na servisnú prehliadku do depa, ktoré bolo práve na tejto odbočke. Keď z neho vyšiel, opäť si urobil kolečko cez stanicu Trebišov a opäť na tejto križovatke odbočil do depa na servisnú prehliadku. Skúsil som teda postaviť depo ešte pred križovatkou, vlak vošiel do tohto depa a následne už odbočil správne.
Skús robiť vlakové depá pred križovatkami a nie za nimi...
Skús robiť vlakové depá pred križovatkami a nie za nimi...
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Blizi sa zima, takze od dneska zimna mapka, upravene nastavenia ako 90° kolajnice vypnute, 10 lietadiel. Zvysena obtiaznost - hornatejsi teren.
Have fun
Have fun
Ako sa že mení meno v hre? Mám nastavené svoje meno a vkuse mám v chate a aj v hre "Player" 
Dik
//už som to zistil omg
Dik
//už som to zistil omg
-
jamesiq
Medium Star
HERO ty si dobry
tvrdo dovazam ropu do rafinerie a ty si postavis stanicu a beres mi tovar....l
Zastav dovoz a skrachuje 
-
jamesiq
Medium Star
Rozhodol som sa ze mu neham jeden vlacik 
-
hojko
Site Admin
Hero, nauc sa stavat semafory. Ked sa divam na tvoje vlaky, tak je v polka v minuse, zacyklena niekde medzi stanicou a semaforom, proste krasa 
skoro ako tvoje "zatulane" autobusy na minulej mape 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mojim vlakom sa dari dobre, asi 10 minut som na celu zeleznicu cumel a nevidel som nic nezvycajne, najnizsi zisk vlaku je 300.000 libier za rok, ziadny minus 
Svinský bug, ktorý neodstránili už minimálne od verzie 0.5....
Ak vlak zablúdi a pri ceste za najbližšou otočkou si to nasmeruje do stanice, kde nemá zadaný cieľ, ignoruje výstupný signál... tj. chce ísť aj tam, kde má červenú, kde je obsadené nástupište.... gŕŕŕŕŕ... asi pri najbližšej hre by trebalo opäť povoliť to 90° otáčanie, bo predtým sa vlak jednoducho otočil o 90° a šiel ďalej. Miesto toho teraz dokáže urobiť peknú paseku a totálne odstaviť celú stanicu.
brm: odstráň z tej stanice depo. alebo depo niekde po ceste, ktorý je mimo trasu toho vlaku. najlepšie je dávať depá len na hlavné ťahy
alebo za každým depom urobiť nejakú slučku na otočenie. Ale asi zruším všetky depá a dám ich iba na tú svoju hlavnú magistrálu, tá je medzi dvoma veľkými križovatkami, kde vlak nemá problém sa otočiť o 180°.. veď aj tak poruchy sú v hre vypnuté, servisy sú zbytočné, takže o nič neprídem. Akurát nové vlaky budú mať ďaleko do cieľovej stanice.

//autoeditácia príspevku (03 Nov 2010, 9:27)
Myslím, že pravidlo č. 1 môžete kľudne zrušiť....
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2010, 9:27)
Myslím, že pravidlo č. 1 môžete kľudne zrušiť....
Mna by skor zaujimalo prečo mi miznú autobusy -.- O tretej som ich mal 100 a odrazu mam 19...
Pravdepodobne Ti ich "zložil" nejaký vláčik... čo som od včera večera hral, každú chvíľu hlásilo nejakú nehodu...
Priblizny odhad obeti je 81x30=2430 mrtvych ludi. Tvoja spolocnost ma pokryvenu reputaciu 
-
hojko
Site Admin
brm: Zrejme si narazal na mna co sa tyka pravidla 1 a kradnutia surovin. Ak si dobre pamatam, tak som to riesil s tym hracom na C..., neviem presne jeho nick, presnejsie v utorok poobede. Hrac mal postavene stanice vedla papierni, ktore vyuzivali produkciu na nejakych 20 percent. Keze nevyuzival plny potencial, rozhodol som sa tam postavil stanicu a hodit 5 vlakov, ktore budu prevazat papier. Samozrejme, stanici a vlakom sa darilo, rovnako mojim, tak aj jeho a stale nebol vyuzity potencial fabriky. Na to mi zacal uzivatel pisat, ze co robim a ze mu kradnem suroviny. Odpovedal som ako pisem tu, ze to ledva vyuzival atd... A takto som to spravil v pripade viacerych fabrik pri ktorych som videl, ze ich produkcia ide ani nie na polovicu.
icefiresr: LOL, statny smutok treba vyhlasit
icefiresr: LOL, statny smutok treba vyhlasit
hojko... ale zase si to zober takto.... postavím fabriku na jedlo, naťahám do nej niekoľko fariem s produkciou 20-90, postavím k ním príslušné vlaky na jedlo....... a ja teraz nemôžem za to, že cez noc sa produkcia väčšiny fariem zvýšila na 200-500, čím sa proporcionálne zvýši aj produkcia jedla.. a nemôžem za to, že to zistím povedzme až ráno alebo keď dojdem z práce, kedy by som tam dokúpil opäť ďalšie vláčiky na jedlo, avšak medzitým si tam postaviš svoju stanicu, čím mi odčerpávaš produkciu a zarábaš na môj úkor.

-
hojko
Site Admin
brm: To co opisujem som robil poobede, mozno okolo stvrtej az piatej hodiny. Hracov je vela, fabrik je malo, tak sa treba trochu prizivovat. Pride mi to ako ked si niekto okolo svojich stanic vyhradi priestor, aby tam nemohol nikto nic dalsie postavit, podobne pripady sa deju aj v meste, aby si niekto mohol v buducnosti rozsirit letisko atd...