Nokia N97 - hlasove predcitavanie sprav
Nokia N97 - hlasove predcitavanie sprav
Zdravim chalani, potrebujem radu. Otec si zakupil Noki N97 (dovoz). Chcel by vyuzivat sluzbu hlasoveho citania sprav. Je mozne, respektive existuje na stiahnutie slovensky hlas alebo to predcitava len ten anglicky ? Pretoze takto je to nezrizumitelne a napr. pomocou HF sady v aute by to dost pomohlo ..
Vdaka za odpovede
Vdaka za odpovede
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia N97 - hlasove predcitavanie sprav
afaik aj keď máš originál N97 tak tam slovenčina nie je, ale možno trepem. Teda aspoň na tých čo mi prešli pod paprčou nebola [brandovaná od pomaranču a buzíkov]
Hej, na E51, ktoru som mal davno davno, ked so meste patril pod kridla vykoristovatelov (Ora.. a T-mo..
) to nebolo tiez ale vtedy som ani neskumal, ci nieco take existuje, pretoze osobne som to nepouzival. Ak ma niekto ine info, budem vdacny 
Tam iny jazyk ako ang nieje,... bohuzial..
skoda, vidim v tom dost velke vyuzitie na to, ze sa nikto v Nokii nepotrapil s pridanim inych jazykov. Takto je to uplne nezrozumitelne a nepouzitelne pre polku sveta.
Vdaka za responses chalani
Vdaka za responses chalani
Ale ma to jedno vyuzitie,aby sa kazdy pomaly zacal ucit anglicky jazyk 
-
awtt
Medium Professional
Acer01: to s tym nema nic spolocne, alebo si myslis ze ked vies po anglicky tak ti zacnu vsetci pisat po anglicky?
Nie nie,ale vsade sa uz pouziva ang jazyk,... takze si treba na to zvykat ze tie nadstandartne sluzby urcite nebudu v nasom jazyku..
-
DeFeAt
Medium Professional
ten telefon som mal asi rok a pol, citanie sprav som nepouzival ale mam pocit ze slovensky jazyk tam bol, hmm..
Defeat nebol.. mal som aj ja n97