Vymyslenie hry
Re: Vymyslenie hry
audio: si to zle pochopil on ide najst tych co mu zabili zenu a syna..nie ze on zabil svoju zenu a syna
Az sa mi slzy tlacili do oci ked som si ten tragicky pribeh predstavil, toto by mohli aj sfilmovat, skus to niekde ponuknut ako namet na scenar.
Fakt, taky som vam z toho mimo ze je 5:40 rano a ja nemozem zaspat lebo stale rozmyslam nad tym ako J&J skoncia...
Vyborne damo, mozem s tebou chodit von?
Fakt, taky som vam z toho mimo ze je 5:40 rano a ja nemozem zaspat lebo stale rozmyslam nad tym ako J&J skoncia...
Vyborne damo, mozem s tebou chodit von?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...a to čo si sem napísal je bez chyby?damo115 napísal:Zvyšok nemam upraveny (mam to s chybamy) ale povedz nieco na toto ci je to aspon zo zaciatku dobre este to je je len V.1
...môj osobný názor...je to skvelé, grandiózne, impozantné, očarujúce, pôsobivé, úchvatné, úžasné, vynikajúce, jedinečné, výborné, znamenité, originálne, svojrázne a osobité...ale máš tam veľa postáv...
Dovolim si suhlasit s grimom, postav je tam vela, ubral by som toho sudcu, ten jeep (chapem to tak, ze ma umelu inteligenciu ako knight rider), Toho kamarata hlavnej postavy, a mozno aj jednu mrtvolu.
Ale inac skvely pribeh, uz sa tesim na hru, kupim si ju! Bude aj na steame?
Ale inac skvely pribeh, uz sa tesim na hru, kupim si ju! Bude aj na steame?
Sakra, a ja mam staru masinu.. keby sa aspon pribeh dal zohnat knizne.. Kolko rokov mal ten jeho ubohy syn? Inak ked krvacam, tak napisat vlastnou krvou na stenu POMOC je skvely napad.. predstavte si ze niekto vojde do chatky, a nevsimne si na zemi zakrvaveneho syna, to by bol pruser ze? Esteze je na stene napisane POMOC a sipka smerom k mrtvole..
a len tak mimochodom pozri si pribeh Max Payna 
-
javatar
Hardcore addict
tiez mi to pripomina stareho dobreho Payna
v kazdom pripade by som to dokoncil a potom ponukal spolocnostiam (fakt ich na SVK a CZ vela nie je) aj dve hry na styl Max Payne (dejovo) su lepsie ako jedna
len si daj zalezat aby matrialu bolo dost, hier prejditelnych do 8 hodin je uz dost a rychlo sa na ne zabuda
v kazdom pripade by som to dokoncil a potom ponukal spolocnostiam (fakt ich na SVK a CZ vela nie je) aj dve hry na styl Max Payne (dejovo) su lepsie ako jedna
len si daj zalezat aby matrialu bolo dost, hier prejditelnych do 8 hodin je uz dost a rychlo sa na ne zabuda
zaujiamve ze sa vobec tema uchytila. Ja by som chcel cely pribeh. Inak mi to pripada nieco na styl mafie. vybavovanie si uctov atd... dal by som si.
-
Hotwire
Addict
hahaha a ja uz som ti to skopiroval lebo si tam nedal copyright ako ti radil audio!! aj so to uz poslal do Electronic Rats aj Gejcovi som to uz poslal a isto z toho budem mat kopu prachov MUHEHEHEHEHEHEHEHE!
kecáš. ja už som to skúšal predať a v EA len krčili plecami že je to chránené medzinárodným patentom tak že to nemôžu použiť.SchYzo napísal:hahaha a ja uz som ti to skopiroval lebo si tam nedal copyright ako ti radil audio!! aj so to uz poslal do Electronic Rats aj Gejcovi som to uz poslal a isto z toho budem mat kopu prachov MUHEHEHEHEHEHEHEHE!
pripominas mi tuna janulka http://www.hojko.com/search.php?author_ ... 1&sr=posts
Myslim, ze si navzajom konkurujete...budes mat dost tazke prerazit
-
Hotwire
Addict
pfff cosi tento tu ze ma sancu proti miestnemu borcovi Janulkovi? lol ani za 50 rokov
pravda..janulko uz toci filmy 
-
Space5800
Medium Professional
My mu v tom pomôžememeffisto napísal:pripominas mi tuna janulka http://www.hojko.com/search.php?author_ ... 1&sr=posts
Názov C.A.R.B vychádza z čoho? je to niejaká skratka ?
-
Hotwire
Addict
voe tie jeho GTA IV filmy su jake pecky, za tie by sa nemusel hanbit ani Seagal. Janulko, si moj idolmeffisto napísal:pravda..janulko uz toci filmy
janulko sa moze poje**** zo svojim kok*tskym GTA co moj 6-ročni brat take vie a ja tu nepisem niake kok*tske filmy co tam ma titulki a toto nakameroval z GTA a ja tu nepisem knihu chceli ste tu nieco o hre tak co vam je*e sak sa obacte ja niesom neaky tvorca hier ja len mam nápad nech janulko vimisli neaku hru
A ked nechcete bit pritom ako vymyslam hru a nechcete mat prvy tu hru tak chodte do p*če
A ked nechcete bit pritom ako vymyslam hru a nechcete mat prvy tu hru tak chodte do p*če
-
uplink
VIP
Ty si fakt prípad pre psychiatriu.
toto je cisty dietylamid kyseliny lysergovej, chlapec si zije vo vlastnom svete
-
Hotwire
Addict
v mene celeho fora sa ti ospravedlnujem!damo115 napísal:janulko sa moze poje**** zo svojim kok*tskym GTA co moj 6-ročni brat take vie a ja tu nepisem niake kok*tske filmy co tam ma titulki a toto nakameroval z GTA a ja tu nepisem knihu chceli ste tu nieco o hre tak co vam je*e sak sa obacte ja niesom neaky tvorca hier ja len mam nápad nech janulko vimisli neaku hru![]()
Tak caw ko*ot radsej idem na warlink.net a ne na hojko co najvesie ko*ot tu su cawwwwww
A nevie niekto ako sa stade vyje***?
A nevie niekto ako sa stade vyje***?