Zippo ohrievač rúk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
4drenaline
Amateur
Amateur

Zippo ohrievač rúk

Príspevok od používateľa 4drenaline »

Zdravím,
ide zima, tak rozmýšľam že by som si kúpil Zippo ohrievač rúk. Nie je to taký ohrievač, čo sa musí pred použitím uvariť, tento je na benzín. To je super, pretože by som si ho mohol dopĺňať ako by som potreboval a nebol by som viazaný na hrniec s vriacou vodou, aby sa dal znova použiť. Vydržať by mal až 12 hodín čo je asi 12x viac ako ten s tým plieškom.

Má tu s ním niekto nejaké skúsenosti?

//autoeditácia príspevku (03 Nov 2010, 0:22)
Nikto to nepozna? No nic, rozhodol som sa ze si to nakoniec kupim, potom napisem ze co a ako.
pstros213
Medium Expert
Medium Expert

Re: Zippo ohrievač rúk

Príspevok od používateľa pstros213 »

kde, aky a za kolko kupujes?
sten32
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sten32 »

Tiež som nad tym rozmyšlal, ale do takej našej zimy to nema zmysel, tu stačia rukavice.
4drenaline
Amateur
Amateur

Na Slovensku som ho našiel jedine tu http://www.ezippo.sk/prislusenstvo/4106 ... c-ruk.html. Stojí 20€. Kupujem rovno aj Zippo pre kamoša, takže ušetrím na poštovnom aspoň (nad 40€ je zadarmo). Našiel som ho aj v českom obchode, tam stál okolo 18€, ale poštovné vychádzalo s dobierkou na 10€ takže to by sa mi veľmi neoplatilo.

No dočítal som sa, že má byť najchladnejšia zima, tak preto :P Ale nie, mal som taký ten klasický plieškový ohrievač. Je to dobrá vec keď vonku mrzne a ty môžeš držať v ruke niečo horúce, zahreje ťa to celého. Hlavne keď snowboarduješ tak sa to zíde. Pri tom ohrievači čo treba uvariť mi vadila výdrž, preto chcem skúsiť toto. Ak sa mi to náhodou nebude páčiť, dám to otcovi na Vianoce a bude :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

aj tu je niečo také http://climbingengine.sk/CE/product.php?id_product=773

či chceš len zippo?
4drenaline
Amateur
Amateur

No ja som ani nevedel, že existuje nejaký iný benzínový ohrievač okrem toho Zippo :) Vďaka za ten link. Len problém môže byť dodanie, zrejme ho nemajú na sklade. Písal som im, som zvedavý čo odpíšu. Ale nie som si ním veľmi istý, vyzerá presne ako Zippo, len bez loga. Tým pádom to bude nejaká napodobenina, a s tými ja nemám dobré skúsenosti. Väčšinou tam bývajú použité lacnejšie materiály a takto, nedajbože aby mi začal horieť vo vrecku :D . Napíšem im a spýtam sa, čo je to zač.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Značka nerobí vec hneď kvalitnou, ale samozrejme značkovým veciam viac veríme ...

Som pozrel na tú značku http://www.relags.com/ a určite to nevyzerá nekvalitne. Bez problémov by som išiel do toho lacnejšieho ohrievaču rúk.
4drenaline
Amateur
Amateur

V tom s tebou suhlasim. Mna len matie to, ze vyzeraju uplne rovnako. A kedze vychadzam z toho, ze Zippo by si asi nemohlo dovolit vyrobit uplne rovnaky ohrievac ruk ako ma ina znacka a dat na to svoje logo, tak ten Zippo ohrievac bol prvy a potom podla neho zacali vyrabat tento. No a vacsinou ked niekto vyrobi uplne rovnaky produkt, tak to spravi s co najnizsimi nakladmi a tazi z uspechu originalneho produktu.

Tym netvrdim ze toto musi byt automaticky rovnaky pripad, len sa mi zda divne to, ze su uplne rovnake. Vsak pockam co odpisu, rozhodnem sa podla doby dodania.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

4drenaline napísal:Zdravím,
ide zima, tak rozmýšľam že by som si kúpil Zippo ohrievač rúk. Nie je to taký ohrievač, čo sa musí pred použitím uvariť, tento je na benzín. To je super, pretože by som si ho mohol dopĺňať ako by som potreboval a nebol by som viazaný na hrniec s vriacou vodou, aby sa dal znova použiť. Vydržať by mal až 12 hodín čo je asi 12x viac ako ten s tým plieškom.

Má tu s ním niekto nejaké skúsenosti?

//autoeditácia príspevku (03 Nov 2010, 0:22)
Nikto to nepozna? No nic, rozhodol som sa ze si to nakoniec kupim, potom napisem ze co a ako.
no to mi poser, take daco som este nevidel, .... :) ked to budu mat vn ejakej kamennej predajni kupujem, moze to byt fun vecicka.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Ten zippo by sa mi zisiel pred 7r ked som chodil do skoly a na prax na druhu stranu mesta, :D kde som prestupoval,cakal na spoje atd,.. V tych casoch bola vacsia zima ako su teraz,... Sa pamatam ze ruky sme zohrievali zapalovacom :D :D :D
sten32
Medium Star
Medium Star

A čo keď to dohory? Nemyslím náplň ale keď to prestsne ohrievať, treba tam niečo vymeniť alebo len znova zapaliť
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Dolejes benzin :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

podla mna potom staci len vymenit knot ako v normalnom zapalovaci zippo a dolejez benzin a ides dalej =) to moj nazor :)
4drenaline
Amateur
Amateur

Takze z toho climbengine.sk neodpisali. Pisal som aj do toho ezippa, odpisal hned ze ohrievace maju skladom a moze mi to poslat este dnes. Tak som to rovno aj objednal aj so zapalovacom pre toho kamosa. Pisal, ze zajtra to budem mat doma, ale poznam eshopy, budem cakat tyzden na to :D

Ked ten ohrievac dohori, tak staci ak sa doleje benzin a zapali znova. Nie je tu knot ako v zapalovaci, je tam taky horak navrchu ktory vlastne zabezpecuje to hrianie, lebo ten benzin tam nehori ale tlie. To som sa aspon docital, ked ho budem mat doma, tak budem vediet viac. Potom napisem a pofotim ho. Ale tesim sa jak male decko na to :D Uz aby snezilo :P
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

daj pokoj so snehom :D okej pak to zrecenzuj budem ti minimalne ja vdacny :D =)
sten32
Medium Star
Medium Star

Ja tiež, a benzin aky? ten zippo?
Laster
Light Professional
Light Professional

omg sten troška sa zamysli asi tam nebudeš dávať natural 95.
sten32
Medium Star
Medium Star

To mi je jasne, ale či tam musim dat original zippo benzin alebo taky aky ide do klasickych zapalovačov.
4drenaline
Amateur
Amateur

Dnes som dosiel domov a normalne som nechapal, na stole som mal papierik ze mi dosla dobierka! Nechapem, vsak slovenskou postou dorucenie trva mrte dlho nie? Poslali to sice prvou triedou, ale aj tak som to cakal az buduci tyzden. Kazdopadne som rad, ohrievac mam doma! :D

Pofotim zajtra, aj vyskusam ako funguje (muselo sa akurat teraz oteplit!). Skusil by som uz aj dnes, ale ja idiot som zabudol kupit benzin.

Benzin by tam mal ist ten zippo, ale predpokladam ze tam mozes dat aj neznackovy, nic sa tomu nestane. Nie z benzinky, ale benzin do zapalovacov! Teda mozno to bude viac smrdiet, zippo benzin by mal byt nejaky najmenej zapachajuci, ale ktovie ci to neni len reklamny tah.
Laster
Light Professional
Light Professional

sten32 napísal:To mi je jasne, ale či tam musim dat original zippo benzin alebo taky aky ide do klasickych zapalovačov.
Do klasických zapaľovačov ide plyn ...
Napísať odpoveď