I/P: Sapphire Radeon HD 2600 XT GDDR4 Edition
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: I/P: Sapphire Radeon HD 2600 XT GDDR4 Edition
omg ty si troska mimo nie ? co je na tychto grafikach integrovane okrem toho ze sa nachadzaju v notebookoch ? si zisti najprv pojmi az potom sa tu vyjadruj o integrovanych rieseniach pretoze integrovane graficke karty sa prevazne volaju karty co su priamo na doske zakomponovane a nie notebookove derivaty 
integrovana gafika je proste integrovvana grafika ( IGP) a je jedno ci je v NB alebo v doskach v PC
keby si sa lepsie niekedy pozrel do vnutra NB tak zistis ze je tam takisto zakladna doska na ktorej je graficky cip ako aj v PC...
keby si sa lepsie niekedy pozrel do vnutra NB tak zistis ze je tam takisto zakladna doska na ktorej je graficky cip ako aj v PC...
-
cORP.
Addict
no nehovor ,nerobil som v servise ,odjakziva sa brali notebookove grafiky ako dedikovane a integrovane tak tu prosim vas nehustite nejake kraviny od veci ,integrovane grafiky su od intelu sis s3 a podobne ,dedikovane tj bud v module mxm alebo vyrobcovia ati/amd alebo nvidia maju grafiky dedikovane ,integrovane riesenia su napr grafiky hd 3200 hd 4200 co je to iste ,hd 4800 x2 a podobne su integrovane neni ,citajte kde chcete ,ja som tu s prispevkami skoncil pretoze vidim ze to zmysel nema ,lebo tu boli vzdy ti najmudrejsi 
-
uplink
VIP
cORP. - nerieš
všetko sú to integrované grafiky a dedikované integrované grafiky, všetky majú rádovo polovičný až tretinový výkon ako ich plnohodnotné proťajšky, či sa Ti to páči, alebo nie. A to že je 2600 XT do nebavolajúci odpad je každému jasné a že nemá vyššiu hodnotu ako 20 eur a to musí byť človek riadne pritiahnutý za obe uši aby toľko za ňu dal. Ten borec si za ňu pýtal 40, za 45 eur máš novú 4650ku s HDMi portom z agemu, ktorá je 2x taká výkonná ako 2600 XT. Tak a teraz mi uveď jeden jediný a rozumný dôvod prečo by si mal nejaký človek kupovať 4 generácie starú 2600 XT za 40 eur 
-
lacijawa
Star
Chodte sa hadat inde predane

-
cORP.
Addict
ja som mal 2600 pro ja viem co je to za vykon a viem uplink ze ma nizky vykon za cenu ktoru chcel ,islo mi len o to ze sa to nemoze prirovnavat k integracom ako takym ,mam 4670 a som spokojny mne to staci
peace