Aku hudbu mate radi?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Čo za hudobny štyl sa vam najviac pači?

Hlasovanie ukončené 27 okt 2006, 11:48

Hip hop
23
26%
Metal
23
26%
Rock
16
18%
Pop
2
2%
Techno
9
10%
vsetko co sa da pocuvat
13
15%
iný hudobný štýl
2
2%

Celkom hlasov: 88

javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aku hudbu mate radi?

Príspevok od používateľa javatar »

seth82 napísal:No a vysvetlí mi niekto, ako sa môže niekomu páčiť hiphop a rap?
medzi druhy inteligencie patri aj inteligencia hudobna (jednotlive druhy inteligencie so sebou nemusia suvisiet - takze komu sa to paci nemusi byt zakonite hlupy) a tento zaner je "nizky" teda na tento typ inteligencie nenarocny a dnesny ludia velmi nemaju chut rast v hudobnom smere, skor spapaju co sa im predlozi (samozrejme nie vsetci, ale podstatna cast)

tento prispevok nema za ciel nikoho urazit, je to proste vyjadrenie nazoru
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

seth82 napísal:No a vysvetlí mi niekto, ako sa môže niekomu páčiť hiphop a rap? Nepoviem - niektoré skladby sú fakt dobré, ale aby sa niekomu páčilo široké spektrum hiphopu a rapu, to teda nechápem... (nechcel som tam dať "neverím", pretože verím - a pokiaľ neveríš v to, že sa niekomu páči široké spektrum soundtrackov, tak šup a pozri sa sem http://www.last.fm/group/Czech+And+Slov ... track+Fans). A potom odporúčam pozrieť sa aj sem http://www.last.fm/group/We+hate+slovak+Hip-Hop sem http://www.last.fm/group/Anti-Rap a sem http://www.last.fm/group/I+Hate+Hip+Hop (zhodou okolností som členov všetkých spomínaných, aj tej o tých Soundtrackoch).

//ja som to písal obrazne, ako odpoveď na básnickú otázku od Filipita :3
gratulujem, chcel by som byť tebou, fakt ale nedá sa to, nedokážem popočúvať neaký soundtrack z japonského filmu... prečo som dal takýto príklad lebo predsa sa ti páčia soundtracky.
široké spektrum som myslel VŠETKY, od španielských telenoviel cez americké filmy až po japonské anime...
k tomu rapu a hip-hopu sa nebudem vyjadrovať fakt sa tu nechcem s tebou hádať lebo by si to aj tak nepochopil keďže takýto druh hudby odsudzuješ.
nech sa páči môj last.fm profil navážaj sa koľko len chceš, tu najdeš široké spektrum hudby. (ironicky povedané keby si to chcel chápať doslovne) http://www.last.fm/user/filipito23
BTW chcel by som vidieť človeka ktorému sa páči široké spektrum rapu a hip-hopu (viem že to bolo mierené na mňa) veď si pozri moju knižnicu hudby a potom hovor že sa mi páči široké spektrum rapu...
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

melodicky punk(bad religion)
grunge(pearl jam)
metal(dream theater)
...
az po operu(napr. La Traviata je jedna basen)

co fakt nemusim je hiphop a rap, tomu som nikdy neprisiel na chut
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Filipito napísal: gratulujem, chcel by som byť tebou, fakt ale nedá sa to, nedokážem popočúvať neaký soundtrack z japonského filmu... prečo som dal takýto príklad lebo predsa sa ti páčia soundtracky.
široké spektrum som myslel VŠETKY, od španielských telenoviel cez americké filmy až po japonské anime...
k tomu rapu a hip-hopu sa nebudem vyjadrovať fakt sa tu nechcem s tebou hádať lebo by si to aj tak nepochopil keďže takýto druh hudby odsudzuješ.
nech sa páči môj last.fm profil navážaj sa koľko len chceš, tu najdeš široké spektrum hudby. (ironicky povedané keby si to chcel chápať doslovne) http://www.last.fm/user/filipito23
BTW chcel by som vidieť človeka ktorému sa páči široké spektrum rapu a hip-hopu (viem že to bolo mierené na mňa) veď si pozri moju knižnicu hudby a potom hovor že sa mi páči široké spektrum rapu...
soundtracky k anime, resp. openingy a closingy by som rozhodne nepachal do rovnakej kategorie ako klasicke soundtracky
Filipito
Darca
Darca

nikto nepísal o klasických soundtrackoch, každý len o SOUNDTRACKOCH a tam to rozhodne patrí...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Filipito - ja som sa nenavážal, ja som len modifikoval tvoju básnickú otázku, takže aj sa navážam ja, tak si sa navážal aj ty...Ako som napísal, myslel som to obrazne - a hoci to patrilo tebe, bolo to myslené presne tak, ako si myslel svoj pôvodný príspevok ty (aj keď myslím, že v top 20 nič iné ako rap a hophop nemáš:)). O diverzite sa nemá zmysel baviť, pretože ty máš pri 12 000 skladbách 127 interpretov, kdežto ja http://www.last.fm/user/xavierzutafun mám pri 84 000 skladbách skoro 3000 interpretov...Takže všetko sa dá - aj široký záber v danom štýle. Zároveň si nemýľ pojem Soundtrack a Score. To k tej hudbe z anime a hier.
Filipito
Darca
Darca

netuším čo si napísal, úprimne povedané :wink:
presne oto ide že nemám tam nič iné ako rap a hip-hop, je to preto lebo sa mi ta hudba proste páči mám tam aj troška rocku All american reject, AC/DC, FOB atď, taktiež popočuvateľné, ale aj tak nerozumiem ako sa ti môže páčiť široký záber...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja uz chcem moju srdcovku z jacksovillu :smt009 gold cobra bude supa po 7 rokoch :twisted:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Filipito napísal:nikto nepísal o klasických soundtrackoch, každý len o SOUNDTRACKOCH a tam to rozhodne patrí...
trt :)
openingy su obycajne klasicke pesnicky, niekedy zlozene specialne pre ucel filmu, ale majorita je bezna hudba. To je ako keby si hovoril, ze keby pustali pred nejakym filmom Desmod tak je to bezna soundtrackova hudba. Ak by si mal pravdu tak uz uplne vsetko na svete by bol soundtrack
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Strašne sa mi poslednú dobu (asi rok :D) zapáčila Kina Grannis, a musím sa priznať, že asi pred mesiacom som si kúpil od nej prvý album v mojom živote, áno je to tak, môj prvý kúpený album. Veľmi sa mi páči jej hlas, no ani celkovo neni na zahodenie :smt049
Dám tu aj niečo na ukážku, je to síce iba cover a ešte aj v zlej kvalite, no dnes som si ju pustil asi 20 krát
Určite si ale pustite aj niečo z jej tvorby ;)
CHV4
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa CHV4 »

Ako konkrétny štýl hudby neviem napísať. Vypočujem si všetko, čo je pre moje uši dobré (ide to aj podľa nálady). Ak je dobrá melódia spojená s príjemným hlasom speváka/ speváčky a ešte dobrý text. Tak to je stvorene akoby pre mňa :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

ja si vypocujem rad vsetko co ma uputa a spravi mi to dobru naladu.
napr. tohto chalaniska z Australie ... ma 21r. a je to talent.
Wonderwall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Wonderwall »

Oasis, U2, The Beatles, The Who, Queen, Jimi Hendrix, Pink Floyd...skrátka britský rock, to je moje :) ale rád popočúvam všeličo možné, od hip-hopu až po klasickú hudbu :) čo však bytostne nemôžem sú všetky diskotékové sra*ky a celkovo takmer všetka hudba ktorá rotuje v rádiách(česť výnimkám)
Napísať odpoveď