Creative X-Fi Xtreme Audio-nejde subwoofer win 7

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
FUZE
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Creative X-Fi Xtreme Audio-nejde subwoofer win 7

Príspevok od používateľa FUZE »

Ahojte setci.
Mam problem s touto zvukoukou vo Win 7 mi absolutne nejde basak na 5.1 kanali pri aplikaciach(winamp,kmpalyer,....),v xpecku mi to slape bez problemou.
Zaujmave pritom je ze ked dam test tak mi zvuk ide normalne aj s basami ale inak nie.Viem na 100% ze to nerobi ziaden prehravac ani kodek tak poprosim niekoho kdo mal podobny problem nech poradi,pripadne nech da radu aj na inu zvukovku ktora by mi fungovala pod win 7(ale 5.1 kanal).
Repraki mam Genius SW-HF 5.1 btw. s touto zvukovkou som inak spokojni,zvuk je perfektny(v XP),ale toto ma fakt nasralo.
Drivere a aplikacie mam najnovsie orig. od creativu,tak mozno niekdo kdo si s tym uz lamal hlavu na nieco prisiel.
THX :cry:
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Creative X-Fi Xtreme Audio-nejde subwoofer win 7

Príspevok od používateľa Arkaz »

skusil by som ine aj ked starsie ovladace. Teraz som v skole na fone ked budem doma pozrem ten problem viac :)
FUZE
Medium Star
Medium Star

Re: Creative X-Fi Xtreme Audio-nejde subwoofer win 7

Príspevok od používateľa FUZE »

Arkaz napísal:skusil by som ine aj ked starsie ovladace. Teraz som v skole na fone ked budem doma pozrem ten problem viac :)
Ahoj.
Vdaka za reakciu na tento moj problem,ale viem urcite ze ovladace to nerobia pretoze sa s tym uz zapodievam dost dlho a predtym som mal vistu a tam sa dal ten basak aspom zapnut manualne tak som to neako neriesil,ale v tejto sedmicke je to na porazenie,keby som aspom vedel ze ci by netrebalo mozno kupit neaku inu kartu,pripadne nieco od geniusu.
Napísať odpoveď