3D HD hry pre Android OS od Gameloftu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

3D HD hry pre Android OS od Gameloftu

Príspevok od používateľa zabzo »

Takže nedávno spravil Gameloft 10 hier pre smartphony s OS Androidom...
Sú to 3D HD hry ako HAWX, Dungeon Hunter, Assassins Creed II .... Skúšali ste už niekto tieto hry?? Čítal som na nejakom fóre že na niekt. zariadeniach môžu tieto hry sekať... Keďže z oficiálnej stránky Androidu je možné si stiahnuť demá niekt. z nich tak ja som vyskúšal Assassins Creed,... Podľa mňa je to celkom slušne spravené, no ale platiť za to fakt nechcem, lebo často nehrávam hry na mobile...Ak niekto máte skúsenosť s inými tak píšte :)
johny541
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 3D HD hry pre Android OS od Gameloftu

Príspevok od používateľa johny541 »

Skusal som vsetky spominane hry ale bohuzial, moj Hero je na ne prikratky. Ten snapdragon tam je uz potrebny :) Cize iba ak niekto s Galaxy S, Desire a pod.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

zabzo: demá týchto hier si môžeš normálne stiahnuť cez wifi priamo zo stránky Gameloftu, tak som to ostatne spravil aj ja. Ja osobne hrávam Asphalt 5 (ten mám zadarmo ku Galaxy S), Dungeon Hunter som už skoro celý prešiel, Tak isto mám aj Assassins Creed a mal som aj Avatara a Gangsta (IMHO, blbosť je to). Nemám šajny, že ako to funguje s ich nákupom u nás, ale tu v UK ma jedna hra stála 3 Libry, ktoré mi boli pripočítané k faktúre za paušál - poslal som sms a hra sa mi automaticky odomkla na plnú verziu (keďže to demo, ktoré sa dá stiahnuť z ich webu, je už plná verzia, iba softvérovo obmedzená). Mimochodom - tie hry sú von už zopár mesiacov, takže nedávno ako nedávno :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Od gameloftu sa oplatia podla mna iba 3 hry: NOVA (paradna FPS), Assassins creed (ale iba 1) a Dungeon hunter. Zatial vsetky ostatne ktore som skusal boli nanic.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a niektore vyzaduju aj lepsi graficky akcelerator, cize ani snapdragon nepomoze (ako napr. mne pri xperii)
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Neviem ja som zatiaľ skúsil iba dungeon hunter a ide to prekvapivo dobre (no teda sem tam sekne jak NFS shift) na mojom optimuse. Konečne sa dočkal droidu ráže 2.1
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Stopa napísal:Od gameloftu sa oplatia podla mna iba 3 hry: NOVA (paradna FPS), Assassins creed (ale iba 1) a Dungeon hunter. Zatial vsetky ostatne ktore som skusal boli nanic.
aký máš mobil ja si chcem kúpiť teraz nový a chcel by som tam rozbehnúť aj nejaké dobre hry
Stopa
King
King

No ja mam konkretne iPhone, takze ak chces Android, tak ti neporadim. Ale tam to mas viacmenej jedno, na Android este neexistuju hry vyuzivajuce plny vykon novych strojov, takze ak si kupis nejaky Desire alebo Galaxy S, tak sa dobru chvilu nebudes musiet bat, ze ti nieco nepojde.
Ale ak chces skutocnu hernu masinu, tak nic ine ako iPhone neber :wink:
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

a aký typ máš? napríklad ak nemáš iPhone 4-ku tak tie najnovšie hry ti tam sekajú alebo to sa musí stále aktualizovať FW alebo ako to funguje? máš tam aj ten jailbreak? a odkiaľ sťahuješ hry? :D
Stopa
King
King

No uz zachadzame do OT, takze dalsie otazky ohladom iPhonu smeruj do temy o iphone ktora je tu http://www.hojko.com/vsetko-okolo-iphone-t96050.html
Ja mam iba prvu generaciu + iPad, takze momentalne hravam takmer vylucne na iPade. A najnovsie hry ktore budu vyuzivat Unreal engine/id tech engine a pod vyzaduju iPhone 3GS alebo iPhone 4, drvivej vacsine ostatnych vystaci aj starsi telefon. Napriklad GTA mi islo plynule, rovnako aj spominana NOVA.
Jailbreak mam iba zakladny na odomknutie telefonu (a na iPade vobec), hry/aplikacie si poctivo kupujem, takze mi ho netreba. Takze hry pochopitelne stahujem z Appstore :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

iPhone síce je herná mašina, ale len pokým sa nerozbehne poriadne herný priemysel na Androide :) Galaxy S (PowerVR SGX540, 90 miliónov polygónov za sekundu) má výkonnejší grafický chip ako iPhone (PowerVR SGX535, 7 miliónov polygónov za sekundu, hoci niektorí tvrdia, že 28, ale to bolo dementované), to isté aj so SoC, ktorý je modifikovaný Samsungom, takže stačí iba čakať, kým sa to všetko rozbehne...Väčší display, vyšší výkon, výrobcovia sa môžu činiť. (mimochodom -Desire radšej nie, ten je na tom oveľa horšie, to skôr Desire HD)
Stopa
King
King

No ale sam vies, ze nie vzdy je to o cistom vykone. Pravda je taka, ze developeri zatial kaslu na Android. Proste je to nakladnejsie vyvyjat na XY rozliseni a HW konfiguracii, ked aj napriek vyssiemu poctu zariadeni si to kupi neporovnatelne menej ludi. Hned to maju lahsie, ked maju 3 rozlisenia a 3 rozne "vnutornosti" (vcetne iPadu) a uzivatelov, co si zvykli aplikacie aj kupovat, nie iba kradnut.
Aj Gameloft to povodne chcel zabalit, ked mali 400x menej predanych hier na Androide ako na iPhone. Snad len ich tuzba byt na kazdej platforme (vyvyjaju aj pre WebOS, ktory ma viac aplikacii ako uzivatelov) ich tam drzi.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No to je jasné :) Celý čas sa iba snažím naznačiť, že keď sa konečne vývojári spamätajú, tak hry na Galaxy S budú vyzerať 2x lepšie ako tie na iPhone 4. Chce to len čas, ono sa to časom rozbehne...Ani na iPhone prvej generácie som nemal špičkové 3D hry hneď od začiatku...
Stopa
King
King

Zase ani to nemusia :-D Kod ktory bezi v Jave na Androide bude vzdy pomalsi ako ten iPhonovsky, ktory bezi nativne.
Vsak vid hore ako pisal johny541, jeho Hero s vykonom vyssim ako iPhone prvej generacie je na to prikratky. Ja si vsak hram uplne vsetko od Gameloftu bez akychkolvek problemov :wink:
Takze mozno sa ten vykon navyse, ktory ponuka Galaxy S proste strati. Nic nie je iste.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Prostrediu v Androide nemam co vytknut, ked sa doladi, vychytaju sa vsetky buggy a kazde zariadenie s Androidom bude natolko vybavene aby na nom Android bezal plynulo + mal k tomu aj vykon do rezervy, tak nebude o com. Pomalicky sa zacnu na tento OS orientovat aj zname firmy, ktore produkuju zname tituly hier/aplikacii do telefonov ako je iPhone. Chce to len cas, nic nie je dokonale :) Mne Android absolutne vyhovuje, mam sedem ploch, na kazdej to co potrebujem na jeden dotyk a okrem toho uz Hero ma velmi pekne podanie farieb na displeji. Som s nim velmi spokojny. Ale to uz je trochu o inom, len som sa chcel vyjadrit k tomu co ste tu spominali.
Napísať odpoveď