Tak potom by som sa nejako extra do toho nehrnul, ak to myslíš s ňou úprimne a nejdeš do toho len preto, aby si si užil. Lebo ona tam ostane, ty budeš musieť odísť a čo potom... Nebude to jednoduché ani pre jedného z vás a toto je presne situácia, kedy je vhodné použiť rozum a neriadiť sa len na 100% citmi.totojevprdeli napísal:
ano... zije tu trvalo
vztah v zahranici
Re: vztah v zahranici
-
totojevprdeli
Novice
mozno mas pravdu...radsej by som to mal prehodnotit...aj ked osobne si nemyslim zeby to vydrzalo do maja(ale ist do vztahu s tym ze dufam aby sa cim skor rozpadol je tiez volovina). radsej tomu necham volny priebeh, vsetko sa uvidi casom. a diky za odpovede vsetkym 
Myslíš to, že nie sú veľmi čistotné?javatar napísal:
a este by som dodal, ze polky su trosku ine ako slovenky (nepoviem ti v com, mohol si narazit na vynimku a nechcem ta znechucovat ani odradzat)
bolesti sa neboj, je to ista cena za skusenost
-
javatar
Hardcore addict
nuz.. ako by som to... mozno ich taka sialenost alebo schopnost sa odviazat sa... v takej miere charakteristickej pre polkubegbeee napísal: Myslíš to, že nie sú veľmi čistotné?
Sexuálnu skúsenosť som s nimi nemal, ale ohľadom tejto veci som nepočul nič dobré.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ty kokos, maju sedemnasteldzi napísal:
Tak potom by som sa nejako extra do toho nehrnul, ak to myslíš s ňou úprimne a nejdeš do toho len preto, aby si si užil. Lebo ona tam ostane, ty budeš musieť odísť a čo potom... Nebude to jednoduché ani pre jedného z vás a toto je presne situácia, kedy je vhodné použiť rozum a neriadiť sa len na 100% citmi.
isiel si studovat cudzie jazyky? isiel! tak kur*a studuj.
Ja nehovorím, že by bolo pre neho nejaké nevýhodné, keby si to tam užil v pravom slova zmysle, ale aby sa moc nenamotal v tomto prípade, lebo by to nebolo asi moc ideálne...
-
javatar
Hardcore addict
to ani ja... ale par zurov mi stacilo... nic strasneho len mi proste nesedia (a nie len mne)begbeee napísal:Sexuálnu skúsenosť som s nimi nemal, ale ohľadom tejto veci som nepočul nič dobré.