Aké CD do auta?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Henry_Tomasino
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Aké CD do auta?

Príspevok od používateľa Henry_Tomasino »

Potrebujem radu aké CD použiť, respektíve ako ho správne napáliť. Kúpil som si nové auto a mám v ňom CD prehrávač (podporujúci mp3). Vyskúšal som ale 3 rôzne CD a napálil som ich aspoň šiestimi možnými spôsobmi ale aj tak mi to CD v aute neprehrá. Skúšal som dať originálne CD a to išlo v pohode. Skúšal som CD typu CD-R aj CD-RW, napálil som to ako CD audio aj ako CD-mp3 a stále nič. Napíše len CD-ERROR a vysunie CD. Doma vo veži mi tie CD normálne hrajú.
Manuál mám preštudovaný... Ak mal niekto podobný problém, nech sem napíše, lebo mne už došli nápady. Vďaka...
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Re: Aké CD do auta?

Príspevok od používateľa Acer01 »

Original CD je vo formate .wma pripadne na skusku si jedno take vypal a malo by to slapat,.. kedze standartne formaty beru vsetky radia....
Pripadne napis o ake auto sa jedna,...
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Acer01 napísal:Original CD je vo formate .wma pripadne na skusku si jedno take vypal a malo by to slapat,.. kedze standartne formaty beru vsetky radia....
Pripadne napis o ake auto sa jedna,...
A na to si ako prosim ta prisiel ?
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Daj ho do pc a uvidis,...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Urob to cez nero burning rom, tam mas moznost vytvorit audio CD. Ja to takto robim stale a vsetko mi funguje... Inac format je FLAC ak sa nemylim na origo audio CD...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Acer01 napísal:Daj ho do pc a uvidis,...
neklam nas :D
Prílohy
1.png
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

FR33RIDER napísal:Urob to cez nero burning rom, tam mas moznost vytvorit audio CD. Ja to takto robim stale a vsetko mi funguje... Inac format je FLAC ak sa nemylim na origo audio CD...
FLAC urcite nie je origo audio format. Je to iba format, do ktoreho sa konvertuju piesne z CD do pocitaca aby stratili skladby co najmenej (skoro vobec) na kvalite. Skus vypalit flacy a uvidis ze ti to obycajny CD player neprehra. Ja osobne konvertujem z FLAC-u do spominaneho WMA a palim prostrednictvom WM playeru ako Zvukove CD a tie skladby rozbehne aj moj stary dvadsat rocny prehravac Kenwood. Pouzivaj CD-R. Starsie prehravace maju s CD-RW, cize prepalovacimi cd problemy.

Pripadne ak toto nefunguje, napis model autoradia a pozrieme si parametre z internetu :)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Tak ja osobne som FLAC nedokazal vypalit vobec lebo ziadny Audio CD maker mi taketo subory nezobrazi... a konvertovat na nizsiu kvalitu a potom palit je podla mna dost odveci :/
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

podla mna je to jednoduche. nemas tam nahodou aj slot na USB? alebo na pamatovu kartu?(pod prednym panelom). mozno radio prehrava mp3ky ale neprehrava ich z cd ale z ineho prenosneho media. ja to mam tak! prehravam hudbu z karty ktora sa zasuva do "tela" radia pod prednym panelom. no a zeby som nezabudol pises temu o radiu ale nevsimol som si zeby sa tu spominala znacka a typ.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

FR33RIDER napísal:Tak ja osobne som FLAC nedokazal vypalit vobec lebo ziadny Audio CD maker mi taketo subory nezobrazi... a konvertovat na nizsiu kvalitu a potom palit je podla mna dost odveci :/
Da sa konvertovat na WMA aj bez straty na kvalite (loseless) :) Odporucam freeware Efficient WMA MP3 Converter. Da sa v nom pracovat s FLAC, WMA,WAV, OGG, APE a MP3.
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Diki skusim :) Mam totiz po kkt cedeciek v PC vo FLAC a nevedel som jak to dostat do auta :D
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

a ako data cd si to skúšal ? mimochodom čo je to za značku autoradia ? tuším je to vstavane . Skús dať data cd teda v priečinku je muzika
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ako data CD by ti to malo vypalit mp3 format. No ak ti ide o napalovanie bezstratovych formatov, tak pozeraj predosle moznosti.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

mal som podobny problem, znizil som rychlost vypalovania 48x na 4x pripadne na 8x a mp3 sli zrazu ok
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak sa to da samozrejme spravit tiez i ked to s tym zrovna suvisiet nemusi. Ak to vypalujes cez WMP, tak myslim, ze ma nastavene vypalovanie iba nieco nad 20x. Tie data potom lepsie k sebe sadnu. Takisto aby sa na DVD tolko toho zmestilo a slo to ok, musi sa vypalovat pomalsie ako cd.
Napísať odpoveď