Ahojte Mám otazku v okoli CoD 5 - Ps3 a X-box...
otazka spociva v tomto : Je mozne ze ja s hernou konzolou PS3 vytvorim v CoD 5 Sukromnu hru, Tak sa moze pripojit hrac s hernou konzolou x-box360 ?
Nemusi to byt presne Call of duty 5... Vobec ci to moze byt ina hra...
Urcite nie, nepoznam zatial hry v ktorych by tento princip fungoval. Tam totiz sa jedna o ine subory z hladiska serverov. Preto je to podla mna nerealne. A v niektorych pripadoch sa aj jednotlive verzie od seba lisia v drobnych detailoch.
A este som aj zabudol na Xlive a PSN - to su tiez dve odlisne sluzby ktore funguju na roznych pravidlach a principoch.
Aj keby sa vsetko spravilo tak ze by boli rovnake subory a servre tak je tu politika MS a Sony a ti by sa na tom urcite nedohodli. Napr. take CoD je jednym z hl. hier na X-ko. MS plati aj za exkluzivne DLC. Urcite by nespravili crossplatform aby prisli o nejake tie predane kopie.
nie nieje to mozne ani pomockou xlink kai alebo inej podobnej sluzby ako pisal rochedo vyssie crossplatform nie je podporovany ziadnou hrou.. resp. mezi firmamy sony sice ma cross ale v ramci playstation PSP+ps3 tusim socom je tak spravensy ze sa da hrat z psp a ps3 naraz ..