Letiace oranžové bodky po oblohe
Letiace oranžové bodky po oblohe
Dnes asi tesne po 8mej nad NZ preletelo asi 20 oranžových bodiek po oblohe. Lietadlá to neboli tie blikajú a družice sú jasne biele.
Na fotke je to rozmazané naozaj za sebou nemali žiadne čiary.
Čo to bolo?
Na fotke je to rozmazané naozaj za sebou nemali žiadne čiary.
Čo to bolo?
Re: Letiace oranžové bodky po oblohe
lietajúce lampióny sa už riešili v téme UFO,
minule som videl ako ich deti v škôlke púšťali.
minule som videl ako ich deti v škôlke púšťali.
KRiste to muselo byť aspon 20k KM vo výške a to nemá nič s tou školou mg pekne to letelo jak letka.
meteoritický roj?
Meteority by mali za sebou čiary a tohto bolo ale 20 a letelo to po skupinkách sem tam po 1 a letelo to rovno ako nejaká letka.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hej bolo to ufo, to si chcel pocut? 
Tomuto sa to podobalo len ich bolo menej a viac ešte žiarili do žlto oranžova
Nikdy som nič také nevidel a myslím ,že by ste ináč mysleli keby ste to videli letieť
Nikdy som nič také nevidel a myslím ,že by ste ináč mysleli keby ste to videli letieť
ty jak vies ze to bolo 20 kilakov?lampiony teraz pocas tohto obdobia bezna vecmartinsos napísal:KRiste to muselo byť aspon 20k KM vo výške a to nemá nič s tou školou mg pekne to letelo jak letka.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
bolo to UFO ... videl si District 9 ? ... tak take nieco podobne sa teraz planuje na Zemi ... Štefan z horneho konca mi to minule vravel ! ! ! ... ale viem ako sa mozes zachranit ... posli vsetky peniaze na moj ucet, vsetko majetok prepis na mna, vybehni na kopec, zaspievaj slovensku hymnu a potom bez na severo severo vychod kolko ti sily stacia, lebo tym smerom vraj nepojdu ! 
-
Andi_Cibula
Addict
Dnes večer v Brne som v centre stretol nespočet veľa ľudí ktorí to so sebou vliekli a asi si to nenechali len tak pre ozdobu 
-
DeJF
Addict
Boli to lampiony [aj tvoj popis uplne sedí]. Taktiež som to videl minule . Potom o tyžden zase no to som si už aj všimol že ich puštaju normalne z jedneho ihriska 
V podstate to UFO je lebo my nevieme presne čo to je a UFO znamená neidentifikovateľný lietajúci objekt, ale na 100% to nemá nič s mimozemšťanmi.
ak to neboli lampióny, tak by som chcel vidieť, čo si videl, a najlepšie z blízka. Malá bodka je príliž málo na to, aby sme tu hádali, čo to bolo.
TVL ono to letelo vo výške asi ako lietadlo alebo družica niečo medzi a išli 4 tesne pri sebe a zrazu ďalší 1 ich normálne dobiehal normálne bolo vidieť ,že ide rýchlejšie potom šli ďalšie 3 potom 2 ... spolu cca 20
A to nebolo ,že by to púšťali niekde z NZ to šlo dobre z diaľky jak keď už vidíte na oblohe lietadlo tak toto bolo tiež tak dobre ďaleko vidieť.
A to nebolo ,že by to púšťali niekde z NZ to šlo dobre z diaľky jak keď už vidíte na oblohe lietadlo tak toto bolo tiež tak dobre ďaleko vidieť.
podla mna to boli lampiony aj to v tom videu tak vyzera.... staci aby boli lepsie spravene, teda vydrzali dlhsie horiet a uplne v pohode to budes vidiet ako take bodky... Staci aby to bolo v 200 metroch a na to aku to ma velkost to bude vidiet ako bodku... Ja som to videl zatial len na Topfeste kde to pustali a to boli len take ze nehoreli moc dlho a tiez ked ich pustili viac a dostali sa ledva do 150 metrov tak ich bolo vidiet presne hentak 
A išli rýchlo ako lietadlo? Držali formáciu? ako to ,že pri takom vetry nezhasli?
V prvom rade by som chcel vediet ako vies len tak odhadnut vysku a rychlost nejakej bodky na oblohe. Podla mna lampiony for sure.
Ako vieš odhadnúť letiace lietadlo alebo družicu ,že neletí 20m nad zemou ako vieš odhadnúť rýchlosť lietadla/družice?
Prečo každý kto nevie čo by to mohlo byť je*bne ,že balóniky
Prečo každý kto nevie čo by to mohlo byť je*bne ,že balóniky
No ja neviem odhadnut ani tu druzicu ani to lietadlo ... Neviem ako to ty dokazes len z toho ze na ne kukas
. Si potom macher a hlavne si ma rozosmial. A lampiony su to podla mna preto, ze sme s priatelkou nedavno v Bratislave videli ako ich pustali a videli sme ako to vyzera. Preco chces silou mocou pocut ze je to UFO alebo nieco podobne?
a prečo by to nemohli byť lietadlá?