Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Ak dotykac tak istotne len iPhone/Htc, s tym, ze momentalne lepsi na hry je asi iPhone. Za tie peniaze a mozno este aj usetris kupis uz iPhone 3GS v dobrom stave, myslim, ze kludne aj 32GB verziu.
v dobrom stave? No ja som myslel že by som si skôr kúpil nový. tak kolko potom stojí ten 3GS nový?johny541 napísal:Ak dotykac tak istotne len iPhone/Htc, s tym, ze momentalne lepsi na hry je asi iPhone. Za tie peniaze a mozno este aj usetris kupis uz iPhone 3GS v dobrom stave, myslim, ze kludne aj 32GB verziu.
nechcem riskovať že za 350€ nebude dobre fungovať dotykovka, alebo tam bude nejaká skrytá vada.
-
guess.whoo
Redeemer
tak za 350 novy tazko
Myslíš nový ako iPhone4 alebo 3GS. Dá sa vôbec ešte kúpiť starší typ iPhonu ako nový telefón pretože na žiandej stránke operátora som okrem 4-ky nenašiel inýguess.whoo napísal:tak za 350 novy tazko
-
guess.whoo
Redeemer
no to neviem, nenasiel som uz ani ja starsi model ako 3gs a 3gs a iphone 4 su daleko nad tvoj rozpocet
wildfire vs. optimus one
potreboval by som poradit ohladne vyberu telefonu.. moje poziadavky su android + prijatelna cena (na pausal v pomaranci do 100€)
teraz mam samsung f480 a vyberam medzi wildfirom a optimus one.. wildfire som mal v ruke a to rozlisenie sa nezda nejak tragicke, ale niekde som cital ze sposobuje problemy s niejakymi aplikaciami.. vie mi to niekto potvrdit resp. vyvratit? lg ma lepsie rozlisenie ale trosku mi vadi znacka LG ajked nemam s nou osobnu skusenost..
jednoducho co by ste mi oporucili a preco? vopred vdaka za akykolvek post a nazor
tento tyzden sa musim rozhodnut, cize nemozem cakat ci pride do akcie nieco nove (napr. htc gratia)
teraz mam samsung f480 a vyberam medzi wildfirom a optimus one.. wildfire som mal v ruke a to rozlisenie sa nezda nejak tragicke, ale niekde som cital ze sposobuje problemy s niejakymi aplikaciami.. vie mi to niekto potvrdit resp. vyvratit? lg ma lepsie rozlisenie ale trosku mi vadi znacka LG ajked nemam s nou osobnu skusenost..
jednoducho co by ste mi oporucili a preco? vopred vdaka za akykolvek post a nazor
tento tyzden sa musim rozhodnut, cize nemozem cakat ci pride do akcie nieco nove (napr. htc gratia)
a ten paušal je aky ? lebo je rozdiel mobil za 100€ u paušal 50minut a paušal biznis 
ktomu LG značka je spolahliva bohužial v poslednej dobe už možno aj lepšia ako nokia čo umna (nokia a LG možno aj BB ale ten som ešte nemal možno otestovať ) top značky mob. telefonov samozrejme hovorim o mob. nie smartphonoch ciže neratam značky ako HTC alebo Uphona
proti tomu nemam odvahu zrovnávať ale určite možem LG len odporučiť
ktomu LG značka je spolahliva bohužial v poslednej dobe už možno aj lepšia ako nokia čo umna (nokia a LG možno aj BB ale ten som ešte nemal možno otestovať ) top značky mob. telefonov samozrejme hovorim o mob. nie smartphonoch ciže neratam značky ako HTC alebo Uphona
-
BrainwasheD
Light Expert
Chcel by som si kupit nejaky smart do 250e. Co si myslite o HTC WildFire? Da sa kupit nieco lepsie v tejto cenovej kategorii?
-
guess.whoo
Redeemer
asi ani nie, je to dobra volba
Zaxman napísal:a ten paušal je aky ? lebo je rozdiel mobil za 100€ u paušal 50minut a paušal biznis
dik za radu, nakoniec som si zobral optimusa, a som spokojny
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2010, 19:27)
porozmyslaj aj o LG optimus one.. uz len kvoli tomu displejuBrainwasheD napísal:Chcel by som si kupit nejaky smart do 250e. Co si myslite o HTC WildFire? Da sa kupit nieco lepsie v tejto cenovej kategorii?
Takze idem si zobrat novy mobil ku pausalu a mam na vyber stychno mobilov
Nokia C3
Nokia C6
SE X8
SE X10\pro
Moje vyuzitie je asi taketo: obcasne pripojenie na Wifi ale ked uz ho pouzijem nech nemam stoho nervy
, dotykovy displey, fotak nepouzivam maximalne nieco informacne odfotit, Aplikacie rad pouzivam ale viem ze neni problem snimi ani v Symbiane ani v Androide.
Takze prosim o nazor ktory je podla vas stychto najlepsi zo skusenosti
Dakuejm
Nokia C3
Nokia C6
SE X8
SE X10\pro
Moje vyuzitie je asi taketo: obcasne pripojenie na Wifi ale ked uz ho pouzijem nech nemam stoho nervy
Takze prosim o nazor ktory je podla vas stychto najlepsi zo skusenosti
Dakuejm
aky mate nazor na samsung s3550 shark slider?
SE Xperia x10 mini vs Vivaz
Ahojte, sestra si chce kúpiť nový telefón lebo jej končí paušál a rozhoduje sa medzi týmito dvoma-
SE Xperia X10 mini a SE Vivaz...
Čo myslíte? ja osobne by som jej radil tu x10 mini kedže sám mam X10i (tu orig.) a ten android fakt stojí za to, ale zas neviem ako je na tom symbian no.
Tak povedzte váš názor..
SE Xperia X10 mini a SE Vivaz...
Čo myslíte? ja osobne by som jej radil tu x10 mini kedže sám mam X10i (tu orig.) a ten android fakt stojí za to, ale zas neviem ako je na tom symbian no.
Tak povedzte váš názor..
x10 mini, lebo ma android a kapacitny displej .. ked jej nevadi, ze je taky maly tak by som ho bral ... vivaz ma symbian a tlakovy displej ... mne osobne sa nepaci symbian na dotykovych telefonoch ... len zas x10 mini je na tom dost biedne s vydrzou napriek tomu, ze ma maly displej .. neviem ako vivaz
-
guess.whoo
Redeemer
vivaz je na tom s vydrzou lepsie, avsak predpokladam, ze tvoja sestra neni nejaky vasnivy phone maniak takze o tu baterku by som sa nebal
Taze mam zaujem si kupit phone do 250e s bazara ,,, moj predpoklad je urcite Android, fotak aspon 3.2mpx, wifi, dotykovy display, obcasne hry .... ale hlavne pohodlne surfovanie na nete
za 250€ určite najdeš ak budeš surfovat ale inač normal HTC Desire za 260-280€ idu a max pol ročne telefony
Poradte mi nejaký dobrý bazar, kde sú dobré ceny a rozumný ľudia
ja ked kukam tak vačšinou mobilne stranky ktore maju bazar/inzerciu kedže tam často predavaju svoje stroje uživatelia a tym padom si možeš aj kuknut na fore či neriešili zo svojim mobilom problemy popripade ak predava mobil nejaky dlhši uživatel tak je tam istota ze je seriozny ak ma aj seriozne prispevky
Zdravím blížia sa vianoce a mám možnosť si zobrať nový telefón pozrel som si zopár recenzií a rozhodujem sa medzi Samsung Wave, Nokia C6 alebo HTC Wildfire. Viem, že Samsung je jednoznačne najlepší ale ja mám rád aplikácie Bada ich veľmi neponúka a zišla by sa navigácia zdarma. Hlavne ho chcem kvôli tomu, že prehráva DivX a 512RAM neni na zahodenie ale počul som, že má problémy na internete pri prehrávaní videií a to my dosť vadí. HTC ma mály displej ale zato má android. C6 sa my páči asi hlavne kvôli tej klávesnici. Ale inak keby vedel niekto poradiť ešte lepší telefón do 350 eur bol by som vdačný.