Battlefield Play4Free
-
lekoklatik
VIP
Re: Battlefield Play4Free
Už som si nechal zaslať info o betateste na mail.
Ten Heroes ma neoslovil, snáď bude toto vačšia sranda : )
Ten Heroes ma neoslovil, snáď bude toto vačšia sranda : )
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nevyzera to zle, a pozadi v traileri hrala BF theme v gitarovom podani, yay 
Dost mi to pripomina BF2, sa mi zda ze aj mapa je Karkand dokonca
-
hojko
Site Admin
Uz podla tych screenov vidiet, ze je to viacmenej BF2, este aj ta mapka... Ak tam vsak budu vylepsenia, bude to skoro zadarmo a budu kvalitne servre, tak preco nie.
a na akom principe ta hra funguje ked je zadarmo?este som taku nehral tam sa potom za upgrade vybaveni plati?
tak bodaj by sa to na BF2 nepodobaloTentoraz vyzerá, že prebrali základ Battlefieldu 2
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2010, 12:14)
máš tam "mikroplatby" tzn. že si napr. za 5euro kúpiš nový oblek, upgrade na zbran atd..
aj za mapy napriklad?toe zbrane su casovo obmedzene ci navzdy?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
to neviem, ak zbrane budú za mikroplatbi a na 1-3 dni, a všetkos abude kupovať, presne ako v BFH, tak to ani neinštalujem. BTW mapi sú z BF2 a zbrane a klasi sú z BC2
Samozrejme že to bude to isté ako BF Heroes iba v BF2 kabátiku. Samozrejme dá sa hrať aj bez všetkých platieb ale postupom času to omrzí.
-
lekoklatik
VIP
Tak som to teda včera okúsil keď uź mám ten beta key.
Myslím že dnes a zajtra, alebo dnes a zajtra chcú na servery nahnať čo najvačší počet súčasne online hráčov, kvôli testu záťaže na servery.
Keď som to včera hral, neviem či boli servery plné ale lagovalo to dosti brutálne.
Zatiaľ sa mi to moc nepozdávalo, avšak nejak som sa do toho po pol hodinke dostal.
Myslím že som hral len 1 a tú istú mapu.
Avšak mal som veľké problémy sa vôbec pripojiť.
Menu, kde si vyberám zbrane etc... mi neustále padalo a ledva som vôbec niečo nastavil.
Je to síce free, ale zatiaľ nie som moc spokojný a i keď je to free, asi by som s tým nechcel mať nić spoločné.
Snáď im táto beta vypomôže k odstraňovaniu skutočne markatných terajších chýb...
Hrám mimochodom za snipera (snáď každý 2hý hráč je sniper) a je to teda o tom zvyku.
Ale nič moc teda zatim.
Myslím že dnes a zajtra, alebo dnes a zajtra chcú na servery nahnať čo najvačší počet súčasne online hráčov, kvôli testu záťaže na servery.
Keď som to včera hral, neviem či boli servery plné ale lagovalo to dosti brutálne.
Zatiaľ sa mi to moc nepozdávalo, avšak nejak som sa do toho po pol hodinke dostal.
Myslím že som hral len 1 a tú istú mapu.
Avšak mal som veľké problémy sa vôbec pripojiť.
Menu, kde si vyberám zbrane etc... mi neustále padalo a ledva som vôbec niečo nastavil.
Je to síce free, ale zatiaľ nie som moc spokojný a i keď je to free, asi by som s tým nechcel mať nić spoločné.
Snáď im táto beta vypomôže k odstraňovaniu skutočne markatných terajších chýb...
Hrám mimochodom za snipera (snáď každý 2hý hráč je sniper) a je to teda o tom zvyku.
Ale nič moc teda zatim.
-
Qerten
Medium Star
jj každý druhý hráč je sniper pretože v csku je awp OP zbraň, husté
jj aj ja som zobral hneď snipera hlavne kvôli CSku. Hra mi nelaguje absolútne, len s tým menu mám problémy a fakt je ťažké niečo tam nastaviť. Najviac ma sere, že to má len jednu mapu ...
Nato, že to je beta je to fajn.
Nato, že to je beta je to fajn.
Vcera som to hral, najhorsie je to ked sa tam narvu len sniperi, nwm ci ich to bavi, cupnut si niekde a stale tam byt jak blby.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Skúsil som. Prvý kráť ma pripojilo, po 10 sekundách odpojilo a potom som sa už vôbec nepripojil.
moj nick: Turus, hra je výborná dobre zvuky a trochu vylepšená grafika oproti Battlefieldu2, je to taký hybrid Battlefield 2 a Bad Company 2, hrám za Medika momentálne som lv14,
chyba mi tam viac tímovej spolupráce, a možnosť vytvoriť čaty, ale zatiaľ to je len Beta tak sa uvidí...
chyba mi tam viac tímovej spolupráce, a možnosť vytvoriť čaty, ale zatiaľ to je len Beta tak sa uvidí...
-
Royalflush
Guru wannabe
Ak by mal niekto beta-key navyše, tak by som poprosil.
Odmením sa karmou 
-
Norick98
Medium Star
Ak ste hrali BC1 alebo BC2 alebo 1943 tak oddnes je P4F pristupne aj tymto hracom. Staci ist na http://battlefield.play4free.com/en/home lognut sa s EA uctom a dat stahovat cez PLAY.
Ostatnym sa hra spristupni od 4.4.
Ja som to zrovna dohral a musim povedat ze ma to celkom chytilo
hratelnost je oproti BC2 ina, treba zvyk ... a grafika je samozrejme slabsia ale na FREE hru dost dobra. Samozrejme zavislacina je XP a Rank system a tu dostavate XP uz za hitboxy takze tazko to prestat hrat 
Ostatnym sa hra spristupni od 4.4.
Ja som to zrovna dohral a musim povedat ze ma to celkom chytilo
timed out error..skoda, celkom som sa na to tesil, vyskusam neskor