Zdar.
Rozhodol som sa pre kupu MSI N460GTX Hawk Talon Attack
http://www.alza.sk/msi-n460gtx-hawk-tal ... 190546.htm
lenze na strankach Alzy sa objavila tato novinka GIGABYTE N460SO-1GI Super Overclock
http://www.alza.sk/gigabyte-n460so-1gi- ... 192415.htm
ktora ma este lepsie vlastnosti, ako MSI, sam neviem pre ktoru sa rozhodnut.
Dakujem za vase rady a pripadne informacie o tychto grafikach ...
Ktoru 460-ku?
-
lekoklatik
VIP
Re: Ktoru 460-ku?
Nie je to tak dávno, keď som si nechal poskladať PC a všetko som bral od MSI.
No kamarát ktorý mi nedávno PC spravoval mi spomenul že MSI už dnes za mnoho nestojí. Už nie sú ako kedysi. Že Gigabyte je na tom podstatne lepšie.
Avšak to mohol byť jednostranný názor i keď chalan robí servisného technika a pri objednávkach tovaru dáva prednosť skoro všetkému inému, len nie MSI. PRoste údajne sú na MSI v poslednej dobe časté šťažnosti, reklamácie etc...
TakŽe dnes by som šiel rozhodne do Gigabyte.
No kamarát ktorý mi nedávno PC spravoval mi spomenul že MSI už dnes za mnoho nestojí. Už nie sú ako kedysi. Že Gigabyte je na tom podstatne lepšie.
Avšak to mohol byť jednostranný názor i keď chalan robí servisného technika a pri objednávkach tovaru dáva prednosť skoro všetkému inému, len nie MSI. PRoste údajne sú na MSI v poslednej dobe časté šťažnosti, reklamácie etc...
TakŽe dnes by som šiel rozhodne do Gigabyte.
No ja som nemal s MSI ziadny problem, dokonca mam MSI 8800 GTS 3 roky a ziadny problem, mal som MB od MSI a tiez ziadny problem...
-
lekoklatik
VIP
Len tlmočím čo mi bolo povedané. Tiež som bol spokojný. Nuž ale odišla mi doska. Je mi jasné že sa to stáva, avšak dal som na radu toho chalana, nakoľko sa v takýchto veciach orientovať jednoducho musí. Samozrejme tlačí značku s ktorou majú podpísanú zmluvu, avšak to len preto že musí. Ako som napísal, znie to jednostranne avšak rada "profesionála" je mne osobne prednejšie, nakoľko sa nevyznám.
jasne, mas pravdu, im prejde cez ruky nespocetne viac vyrobkov, ako nam, preto maju vacsie skusenosti ...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
MSi ani GA na poli grafických kariet celkovo za moc nestojí, každopádne MSi má z času na čas dobrý výrobok čo sa týka chladenia. Ak chceš kvalitu čo si možeš dovoliť, siahni po ASUSe, ak máš dosť peniažkov, tak po EVGA.