Mam tu jeden problem s mobilom Nokia 6300 vypral sa v pracke co by som s nim mal robit prosim poradte
Dakujem
Vyprany mobil
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vyprany mobil
Rozlozit ho najviac ako vies (kryty, baterka, simka, pamatovka, tlacitka, ...), preplachnut cistou, najlepsie destilovanou vodou, nechat susit aspon 24-48 hodin a dufat 
-
Xgamer_Tomas
Novice
moosha napísal:Rozlozit ho najviac ako vies (kryty, baterka, simka, pamatovka, tlacitka, ...), preplachnut cistou, najlepsie destilovanou vodou, nechat susit aspon 24-48 hodin a dufat
diky za radu ale ja som ho hned nepreplachol ja som ho po castiach vybral z pracky lebo tam sa rozletel a hned som ho dal na radiator vysusit mal som skusenosti s LG uz neviem aky model 2-3 krat sa vypral v pracke a vykupal sa aj v kybloch a isiel dalej
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No vies jak to, kazdy mobil je iny 
Kazdopadne ked nepojde teraz, tak ho preplachni destilovanou vodou a vysus ho este raz, praci prasok je dost silna chemikalia a ked sa usadi niekde na plosaku, tak moze prave to sposobit nefukcnost.
Kazdopadne ked nepojde teraz, tak ho preplachni destilovanou vodou a vysus ho este raz, praci prasok je dost silna chemikalia a ked sa usadi niekde na plosaku, tak moze prave to sposobit nefukcnost.