Sluchatka na mobil
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Sluchatka na mobil
Takze som sa rozhodol, ze si hned k novemu mobilu kupim aj kvalitnejsie sluchatka... Samozrejme vsetci mi odporucili Creative ep630, ale chcem sa spytat ci neexistuje nieco lepsie do 25eur?
Re: Sluchatka na mobil
Odporucili ti ich preto, lebo su dobre. Sam ich mam a nemozem sa stazovat. Su super. Naco zbytocne doplacat 10€ za ine, ktore mozno nebudu take dobre ako Creative.
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja viem ze su dobre, ale pre to sa pytam ci niesu lepsie v tej cenovej kategorii 
-
Ryan Giggs
VIP
Ano existuje a o dosť lepšie: http://sk.sluchatka.net/121-jays-a-jays/Nadeo napísal:chcem sa spytat ci neexistuje nieco lepsie do 25eur?
Creative EP630....ved to ani niesu sluchadla...."s takymi ja viazem kveti na zahrade"!!!
.... a-Jays su asi jedine sluchadla ktore stoja tolko aky mas rozpocet a aj nieco zahraju.....Stej serie by som odporucil Two,lebo Three maju dost ostry zvuk a ten nie kazdemu vyhovuje...
-
Nadeo
Guru wannabe
Prave pre toto som sa pytal
. Asi pojdem stymi a-Jays One, two je troska nad limit 
One by som ti velmi neodporucal jedine Two alebo potom zober co chces a-Jays Two su asi najlacnejsie pouzitelne sluchadla!
To co tu pises za bullshity? Pochybujem, ze si tie sluchatka niekedy videl a nie ich pocul. Sa uvedom dobre?mirot106 napísal:Creative EP630....ved to ani niesu sluchadla...."s takymi ja viazem kveti na zahrade"!!!.... a-Jays su asi jedine sluchadla ktore stoja tolko aky mas rozpocet a aj nieco zahraju.....Stej serie by som odporucil Two,lebo Three maju dost ostry zvuk a ten nie kazdemu vyhovuje...
Ja nehovorim, ze su to nejake pro mega super sluchatka, no hento o nich napisat je fakt ubohe.
-
Ryan Giggs
VIP
Suhlasim, že je to možno radikalne tvrdenie, ale pravda je taka, že na a-Jays skutočne ani zďaleka nemaju.
Vyjadril som sa presne,nie som audiofil,ale sluchadla typu EP630 neznesiem.Mylis sa,ty si zrejme nepocul nic lepsie!!!
Ja si tiež hľadám nejaké kvalitné slúchadlá k mobilu do 30€ a mám z toho poriadnu dilemu...
http://head-direct.com/product_detail.php?p=23
ep630 su shit z nayky, to fakt len zaklad, asi ako nokia spunty
ep630 su shit z nayky, to fakt len zaklad, asi ako nokia spunty
Momentálne som dostal na vyskúšanie AKG K321, prvý dojem: zvuk zodpovedajúci cene a značke, slušná basová zložka... Uvidíme, ako mi budú sedieť v ušiach pri dlhšom nosení...
jj tie su fajn, este v tej cene su nejake soundmagicky (nie pl50 ale aj tie su super)
Ďakujem, ale ja radšej ostanem pri európskych značkách 
EP-630 az take zle nie su, uz to prehanate.
žeby si jedne doma vlastnil a dotklo sa ťa to? 
Ano vlastnim ich a mozem vam povedat ze nie su take zle ako tu pisete k mobilu to uplne staci.
prečo ich kupovať keď môže mať za +- rovnakú cenu lepšie? 
no vsak ja nepisem ze nech ich kupuje len som chcel povedat ze nie su take zle ako tu pises....prečitaj si lepsie prispevky potom piš