Len dúfam že to v pondelok vyexpedujú a v utorok to bude v Trnave. V stredu totiž nie som doma
Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Objednané z PGS.
Len dúfam že to v pondelok vyexpedujú a v utorok to bude v Trnave. V stredu totiž nie som doma
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Vyexpeduju ti este zajtra
Citaj :
Citaj :
Pani prosim pozorne citajte vsetky prispevky.Uz som raz pisal ze hra by nam mala prist v piatok (5.11.2010) a ihned ju budeme posielat,cize domov by Vam mala prist v pondelok ( 8.11.2010).Ak by padali furiky a bol hurikan tak by nam hra dorazila na sklad v pondelok (8.11.2010) a doma by ste ju mali najneskor v utorok (9.11.2010).Cize ziadne 2 dni po vydani ale najneskor v den vydania
http://www.ProGamingShop.sk
Hej, pošlú steam key a akcia končí v pondelok. Inak keď si to objednáte cez amazon, tak dostanete 200 bodov ($20), ktoré môžete použiť na ďalší nákup hry odtiaľ. No to je len také info, ja odtiaľ neobjednávam nič, no z toho direct2drive by som možno objednal to CoD. Za 30 Eur sa to oplatí.rochedo napísal:DVD ti urcite neposlu. Jedna sa o digitalnu distribuciu. A kedze v info pisu ze 3RD party app download required tak to podla mna bude steam key.
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2010, 18:07)
Potrebujem poradiť
V PGS (DVD) stojí 43 Eur aj s dovozom. V D2D (digital) 30 Eur, takže teraz neviem
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2010, 22:04)
No, takže k $44,94 (31,91€) treba pripočítať ešte daň $8,54 (6,1€). Z 31,91€ je zrazu 38€ ($58,50). Oplatí sa to ešte stále kúpiť z D2D?
To by som uz doplatil tych 5€ a mal to prekne s krabicou 
vyser sa na krabicu..pokial niesi nejaky fanda ze mas ich rad na policke tak ber to tak ze ti to je v podstate na nic..ja som si kupil krabicovku Orange box ale to z dovodu ze half life to je moje a dufam ze raz tu hru vnucatam ukazem 
g2play.net - 39,99 €
direct2drive.co.uk - 37,95 £ ~ 43,73 € (EUR 1 = 0,86790 GBP nbska)
direct2drive.com - 59,95 USD ~ 42,57 EUR //pri tom kupone "bigsavings" to vychadza na tych cca 32 €
Ak by som mohol urcite objednavam z direct2drive.com, ja som si vsak uz predobjednal na g2play.net, lebo na d2d mi do kosika neprida produkt (skusal som pridat hocijaku inu hru a neda sa, napr. Error: Fallout New Vegas is Country restricted on your IP.)
Btw v Nemecku to budu mat cenzurovane, napr. :
• scéna, kde je nepriateľ strieľa v spomalenom zabere s veľkým množstvom nasilia bola zmiernena pre nemecké vydanie.
• scéna mučenia väzňa bola úplne vyradena z nemeckej verzie.
• pieseň "Sympathy for the Devil", naspievana slávnym Rolling Stones, bola odstránena.
• explózie, ktoré vedú k strate končatinin su odstranene.
• odstránenie toho, čo považuje za Nemecko 'anti-ústavné symboly'.
Activision vyda specialne Steam kluce pre Nemecko, poor players
//Google Translator helps me
viac na http://www.slashgear.com/call-of-duty-b ... -29111167/
direct2drive.co.uk - 37,95 £ ~ 43,73 € (EUR 1 = 0,86790 GBP nbska)
direct2drive.com - 59,95 USD ~ 42,57 EUR //pri tom kupone "bigsavings" to vychadza na tych cca 32 €
Ak by som mohol urcite objednavam z direct2drive.com, ja som si vsak uz predobjednal na g2play.net, lebo na d2d mi do kosika neprida produkt (skusal som pridat hocijaku inu hru a neda sa, napr. Error: Fallout New Vegas is Country restricted on your IP.)
Btw v Nemecku to budu mat cenzurovane, napr. :
• scéna, kde je nepriateľ strieľa v spomalenom zabere s veľkým množstvom nasilia bola zmiernena pre nemecké vydanie.
• scéna mučenia väzňa bola úplne vyradena z nemeckej verzie.
• pieseň "Sympathy for the Devil", naspievana slávnym Rolling Stones, bola odstránena.
• explózie, ktoré vedú k strate končatinin su odstranene.
• odstránenie toho, čo považuje za Nemecko 'anti-ústavné symboly'.
Activision vyda specialne Steam kluce pre Nemecko, poor players
//Google Translator helps me
viac na http://www.slashgear.com/call-of-duty-b ... -29111167/
Uz za taku cenu ber krabicu. Na SVK to ide za 39 plus k tomu posta cca 3 eur co ta uz tusim nezabije. Alebo ked to nechces hrat medzi prvymi tak to zober z anglicka uz aj s postou za 39.
No, takže k $44,94 (31,91€) treba pripočítať ešte daň $8,54 (6,1€). Z 31,91€ je zrazu 38€ ($58,50). Oplatí sa to ešte stále kúpiť z D2D?
Cize podla mna ist do krabice.
Asi si neprecital toto:T0M0 napísal: Ak by som mohol urcite objednavam z direct2drive.com, ja som si vsak uz predobjednal na g2play.net, lebo na d2d mi do kosika neprida produkt (skusal som pridat hocijaku inu hru a neda sa, napr. Error: Fallout New Vegas is Country restricted on your IP.)
Ešte som to našiel aj tu, kde to stojí $24,98 (17,74€). No je to ruská verzia a v deň vydania, že pripravia anglický jazykový balíček. Takýmto eshopom ale moc neverím, aj keď som v jednom podobnom kúpil českú Mafiu 2 za 15,99€ a funguje doteraz
No teraz fakt neviem, či to kúpiť alebo počkať, či bude niekde inde ešte zľava.
// A na G2Play práve majú 33%-nú zľavu (39,99€).
// A na G2Play práve majú 33%-nú zľavu (39,99€).
Nechápem prečo riešiš nejaké 3€. Veď to minieš v stánku za jeden lepší pánsky časopis, cigarety, chvíľku v bare alebo za hocičo iné. U PGS to máš v utorok doma s tým že máš doma originál krabicu
Udivujú ma ludia ktory kvôli trom eurám objednávajú z UK...
Udivujú ma ludia ktory kvôli trom eurám objednávajú z UK...
Podla toho ako velmi to chces hrat - ja by som to bral cim skor kedze casom budu mat ostatni vyssie levely cize budu mat vyhodu(lepsie zbrane). Ked ti to nesuri a mas co hrat tak pockaj a budu aj na ebay-i zaujimave ceny.
to som nevedelrochedo napísal:Uz za taku cenu ber krabicu. Na SVK to ide za 39 plus k tomu posta cca 3 eur co ta uz tusim nezabije. Alebo ked to nechces hrat medzi prvymi tak to zober z anglicka uz aj s postou za 39.
Asi si neprecital toto:
na g2play uz zajtra vecer posielaju keye (We will start keys distribution in the evening of December 8th. Be sure to secure your copy now so you be among first to play!)
Guczmann: No riešim/neriešim...Chcel som tú hru kúpiť čo najlacnejšie a 32 Eur bola dobrá cena. Lenže zrazu je z toho 38 Eur a to si fakt už môžem doložiť tých 6 a kúpiť krabicovku z PGS za 44 (aj s poštovným.
rochedo: Práve že to neponáhľa, len keď sa naskytla príležitosť to mať lacnejšie, chcel som ju využiť. To, že niekto to bude hrať dlhšie a bude vyšší level je to, čo ma najmenej trápi. A z ebay som nikdy nič nekupoval, nevyznám sa tam, takže pre mňa ako úplného ebay amatéra by som asi kupoval mačku vo vreci
Ako som písal úplne v prvom príspevku, nechcel som za to vysoliť 40-45 Eur, keďže mi to pripadá trochu moc na hru (aj keď za kvalitu sa platí). No nechám to zatiaľ tak, keďže aj tak neviem ako mi to vlastne pôjde na mojej "mašine". Stiahnem najprv z netu, vyskúšam a potom uvidím. Možno časom bude niekde akcia alebo niečo podobné.
rochedo: Práve že to neponáhľa, len keď sa naskytla príležitosť to mať lacnejšie, chcel som ju využiť. To, že niekto to bude hrať dlhšie a bude vyšší level je to, čo ma najmenej trápi. A z ebay som nikdy nič nekupoval, nevyznám sa tam, takže pre mňa ako úplného ebay amatéra by som asi kupoval mačku vo vreci
Ako som písal úplne v prvom príspevku, nechcel som za to vysoliť 40-45 Eur, keďže mi to pripadá trochu moc na hru (aj keď za kvalitu sa platí). No nechám to zatiaľ tak, keďže aj tak neviem ako mi to vlastne pôjde na mojej "mašine". Stiahnem najprv z netu, vyskúšam a potom uvidím. Možno časom bude niekde akcia alebo niečo podobné.
-
JeffHardyy
Light Professional
No tí snad majú všetko cenzurovane
...tuším že aj MW 2 bolo odstránena tá misia na letisku u nich
-
Sphinx
Addict
neviem ci sa to nebude dat prave eliminovat tym ze zahras s botmi a tam nahras potrebne XP na lvl... i ked bola by to blbost ale zatial neviem ako to funguje .. v stredu resp utorok vecer budeme mudrejsirochedo napísal:Podla toho ako velmi to chces hrat - ja by som to bral cim skor kedze casom budu mat ostatni vyssie levely cize budu mat vyhodu(lepsie zbrane)......
Ak budete niekedy pilotovat vrtulnik zo 70tych rokov, nemali by ste zabudnut stylove okuliare 
Cena: 79$
viac na http://www.gunnars.com/blackops/
Cena: 79$
viac na http://www.gunnars.com/blackops/
-
Sphinx
Addict
tak toto su uz konspiracne teorie na ofik. fore jeden typek pisal...

OH MY GOD!
Hover your mouse over the image.
115th anniversary of the discovery of X-Rays. Do you guys think Treyarch purposely set the game around this date. I mean, 115th anniversary. Element 115. Skeletons and Zombies are both monsters! The game comes out on 11/09/10. 11 + 10 = 21. This is the 7th Call of Duty. 21/7 = 3. November 9th is the 313th day of the year. 13 is unlucky, kind of like zombies. 3 and 13 = 313. Coincidence?
JFK died on November 22. 22 - 9 = 13!
Richard Nixon was in office January 20, 1969 – August 9, 1974. 20th - 9th = 11. 1974 - 1969 = 5. 11 and 5 = 115. I know, it's freaky.
Fidel Castro was born August 13, 1926. August is the 8th month, 13 - 8 = 5. November is the 11th month. 11 and 5 = 115.
I don't even think I need to mention Robert S. McNamara. His middle name is strange! Enough said.
-
Sphinx
Addict
j peckovo .. ale zda sa mi ze na PGS to este ani nemaju
lebo uz by boli pisali mail resp. pochvalili by sa zo zasielkou na FB alebo na webe.. tak ako to bolo pri MW2...no uvidime povedal slepy hluchemu...
-
Corn Flake
Guru wannabe
No mne to az tak moc nevadi, kedze cez tyzden kvoli skole niesom doma ale tak vo stvrtok vecer to uz chcem mat na stoleSphinx napísal:j peckovo .. ale zda sa mi ze na PGS to este ani nemajulebo uz by boli pisali mail resp. pochvalili by sa zo zasielkou na FB alebo na webe.. tak ako to bolo pri MW2...no uvidime povedal slepy hluchemu...
Chcel by som aj poprosit tych co skusia plnu hru aby okomentovali HW narocnost - mozte to porovnat s MW2. Chcem byt v obraze ze ako mi to pojde.
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2010, 12:11)
A je to tu:
Dobry den,
Vasa objednavka c.156872 na nasledujuce produkty:
1 x Call of Duty: Black Ops PC
bola spracovana a odoslana na expediciu.
Potvrdenie o vyexpedovani objednavky spolu s podacim cislom balicka Vam zasle expedicne oddelenie.
S pozdravom Ivan Hlasny
www.ProGamingShop.sk