Email checker
Email checker
Ahojte, vie mi niekto poradiť nejaký dobrý aj platený program na kontrolovanie emailovej schránky. Mám viac schránok a potrebujem kontrolovať na nich došlú poštu.
Vopred ďakujem.
Vopred ďakujem.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Email checker
Microsoft Outlook
Mozilla Thunderbird je tiez celkom fajn.
The Bat!
Aby sme sa rozumeli, je nechcem email clienta. Ja potrebujem len program, ktorý ma bude informovať o to, že prišla pošta. ak by niekomu bolo divné, že prečo takto, tak ide o to, že túto schránku máme dvaja a keď mne ta pošta príde do PC a na to odpoviem nebude vedieť ta druha osoba o tom, že na tu správu som už odpovedal.
Preto chcem len info o tom, že prišiel email a ja sa prihlásim, na ten email na webe. Kde už budem vidieť, že správa bola prečítaná a aj že bolo na ňu odpovedané.
Jedine, že by to fungovalo tak aj v prípade Mozilla Thunderbird lebo ten používam.
Preto chcem len info o tom, že prišiel email a ja sa prihlásim, na ten email na webe. Kde už budem vidieť, že správa bola prečítaná a aj že bolo na ňu odpovedané.
Jedine, že by to fungovalo tak aj v prípade Mozilla Thunderbird lebo ten používam.
-
hojko
Site Admin
Da sa to vyriesit tak, ze nebudes pouzivat POP3 protokol, ale IMAP protokol. Pripadne si mozes dat stahovat len hlavicky alebo si mozes nastavit, aby nechavalo kopiu na strane servera (teda nevymaze spravu po stiahnuti k tebe do PC). Tieto moznosti ma The Bat! a predpokladam, ze to bude mat aj Thunderbird a tiez Outlook.
áno, ako spomínal hojko, nastavte si konto cez IMAP a budete navzájom vidieť, či daná správa je už prečítaná.. a tiež budete vidieť odpoveď toho druhého (ak si nastavíte ukladanie odoslaných emailov).. a zvládne to naozaj každý normálny emailový klient... aj Thunderbird....
//jjj.. aj každý mobil s podporou emailov to musí dokázať...
//jjj.. aj každý mobil s podporou emailov to musí dokázať...
-
p4ra
Redeemer
Aky mas mobil? Taky iPhone by to s Push vyriesil.
Ale myslim, ze aj ostatne smartphony to dokazu.
Skús PopTray, je to jednoduchy program, v ktorom si nastavis dost veci okolo prijmu mailov a hlavne automatické mazanie SPAMU. Beží na pozadí, zvukovým tónom ta moze upozornit na spravu. Ja som sa o nom dozvedel este zo stareho PPK, je lokalizovany do SK aj CZ.
Dik za info nahodil som si to cez IMAP v Thunderbird-e. Dokonca keď si ja nejak označím tu správu u seba spraví to aj na tom druhom účte. Takže je to OK.