Stratena dovera :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
n00b
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Stratena dovera :(

Príspevok od používateľa n00b »

Ahojte, stala sa mi taka vec...
S priatelkou sme sa v piatok strasne pohadali... sme spolu 9 mesiacov a posledne tyzdne sme sa vzdy koli nejakej veci pohadali.. no a tento piatok to prislo v strasne velkej intenzite, padali ostre slova...
Velmi som ju sklamal, coho som si vedomy, povedala ze ma nechce vidiet, nechce sa somnou rozpravat..
Ale nejak som sa jej snazil cely vikend davat najavo, ze o nu nechcem prist, nechcem to vsetko krasne, co bolo medzi nami zahodit, chcem, aby sme to este skusili..
Dnes me boli spolu aj osobne, ale koli uplne banalnej hluposti, sa znovu na mna nahnevala a opat mi povedala, ze som ju sklamal, ze si mysli, ze jej klamem a pritom to bola uplna banalita, ani som si neuvedomil, ze robim nieco zle...
Samozrejme, ze teraz je ku mne chladna, tvari sa ze uz ku mne nic neciti, ale ja si to nemyslim...
Myslim si, ze este niekde plamienok nadeje, plamienok jej lasky hori a my to mozeme zvladnut a ist dalej spolu.
Velmi by som jej chcel nejako dokazat, ze okrem tej veci, som k nej uprimny, no ona vseetko odmieta, nechce sa stretnut, nechce somnou hovorit, nechce nic pocut odomna, pretoze si mysli, ze vsetko su lzi..
Keby mi na nej nezalezalo, tak jej poviem, ze sa rozchadzame a rozisli by sme sa...
Lenze na druhej strane si myslim, ze to chce cas, ze snad sa to este nejak spravi..
Chcem o nu bojovat, urcite mi za to stoji!
No ona si mysli, ze jej klamem, ze som hazel...

A preto sa pytam, myslite, ze to ma este zmysel?
Myslite, zeby sme sa po nejakom case, mohli opat dat dokopy a fungovat tak ako predtym?
Som si vedomy vsetkych svojich chyb ktore som spravil, spravim vsetko preto, aby som ich uz nezopakoval! (samozrejme ze toto som jej tiez povedal, ale nveri mi)
Myslite, ze to este pojde napravit?

Dik za vas cas, ze toto citate a za ochotu odpovedat...

//autoeditácia príspevku (08 Nov 2010, 17:25)
Pre uplne doplnenie, dnes sme sa stretli v skole..
Povedala mi, ze strasne tuzila aby som ju chytil za ruku a ze sa na mna tesila, ale po tej banalite, co som spravil, ze som sa jej zhnusil opat... a ze mi neveri...
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Stratena dovera :(

Príspevok od používateľa Francek »

Vykasli sa na nu prosim :wink:
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Problem je, ze to nejde!
Chcem o nu bojovat dalej! Nechcem o nu prist!

Ach, asi zniem dost zufalo, co? :?
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Skusit to mozes, ale ja na tvojom mieste by som to neskusal. Kazdy robi chyby a ona sa takto sprava.. :roll:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nenapísal si presne čo sa stalo, ale ak ste sa hádali častejšie v poslednej dobe, tak to bola asi iba otázka času. Na druhú stranu, osobne poznám páry čo sa pohádali a rozišli a potom sa znova dali do kopy. Takže možné to je, ale myslím že aj keď odpustí, tak nezabudne
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Ano hadali sme sa prakticky vzdy len v piatok koli par veciam..
Tie veci boli zapricinene zvacsa tym, ze som bol "slepy a hluchy" a neuvedomoval som si, ze chyba je vomne, teraz to vsak viem a viem, ze sa tychto chyb viem v buducnosti vyvarovat a uz ich nespravim.. lenze ona mi neveri...
Chcem opat zsikat jej doveru.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak ti treba... "Za chyby sa platí"
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Dik, toto mi pomohlo!
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Chce to len čas, netlač na ňu a nevnucuj sa jej, to ju ešte viac odradí. Ak ťa naozaj ľúbi, tak sa ti ozve aj sama. Zhrnul by som jej to do jednej ucelenej myšlienky, povedal by som jej to a potom dal čas na rozmyslenie.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

n00b nič proti, ale tak čo ti mám nato povedať ? Možno sa to tebe zdá ako banálna vec, no ženy rozmýšľajú inak...
eldzi to povedal výstižne, ešte raz sa jej ospravedlň (+ tie omáčky okolo toho) a nechaj to tak, buď príde sama, ale nestojí za tvoju pozornosť... A aj keď ťa to bude trápiť - prejde ťa to.
Festina lente! (Suetonius)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no chod za nou a povedz jej ze mas zaujem este o vztah ale nie zo seba robit sasa, takze ak ta nechce tak ze to neako prezijes, nech ti da vediet ked bude rozhodnuta, ze vidis ze teraz je nastvata tak ju nechas na pokoji

povedz to tak akoby si bol zmiereny s tym ze ju stracas...
ak ta chce a len si vyzaduje pozornost tak by ju to malo dat do poriadku
ak ta nechce tak naco to silit?

ak je len nastvata tak ziskas cas kym sa ukludni

PS: ak na teba vybehne tak sa uraz s tym ze vidis ze to nema zmysel a odkracaj

//autoeditácia príspevku (09 Nov 2010, 13:49)
n00b napísal: Tie veci boli zapricinene zvacsa tym, ze som bol "slepy a hluchy" a neuvedomoval som si, ze chyba je vomne...
ohooooooo tak toto som neako prehliadol

treba jej pekne bez kompromisov vysvetlit ze si chlap a citat myslienky jej nevies + chlapi nevedia citat zenske naznaky a ze pokial to od teba caka tak sa nedocka nikdy

komunikacia je zakladom vo vztahu a pokial ti nemieni davat veci najavo tak ze tomu pochopis (plati aj naopak) tak v tej komunikacii zlyhava (podotykam ONA, chlapi takuto chybu robia menej casto, proste sa vyjadruju jasnejsie) a takto sa vztah budovat neda a ak to nevie nech sa to nauci inak sa takto sklame s ktorymkolvek chlapom nielen s tebou

ver mi teraz viac dokazes nekompromisnou objektivnostou (uznat si svoje chyby ale zohladnit tiez okolnosti - pokial si nevedel ze robis zle a ona ti to nedala najavo nech sa necuduje ze si v tom pokracoval) ako ked sa jej vrhnes k noham
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Tak toto naozaj uz nechapem :/
Volal som jej hned po skole, ze ci teda sa nemozeme stretnut a tak..
Povedala ze nie, ze ona nema cas a zlozila..
Tak som to bral ako jasny signal, ze ma stale nechce vidiet..
Tak idem na bus domov a uz ked sedim v buse a son na ceste, tak mi zavola a pyta sa, ze ako teda..
Tak vravim, ze uz asni nijak, ze som uz v buse.. ale ze by som mohol prist potom zanou domov, co odmietla..
Potom ma napadlo, ze by som jej zavolal, ze sa otocim len, ze pojdem domov a hned nazad, ale uz nedvihala a teraz ma vyonuty pohne...
Women are wicked :evil:
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

1. vek ?
2. co presne ocakavas od vztahu? si si isty ze si zrely na normalny vztah? si si isty ze je aj ona?
lebo ak ste 2 deti na strednej tak to nema cenu riesit... nebudem ti aj tak nic radit, lebo poradit si mozes len ty sam, a najlepsie sa na to ide ked vies co vlastne chces a preco to chces - toto imho nevie 90% ludi vo vztahoch vseobecne.....ak chces ufnukanu naladovu 17 rocnu slepicu len preto ze ma pekne telo a uz si s nou spal tak mas este dlhu cestu...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Po telefone toho teda vyriešite. Najprv jeden potom druhy a nikdy sa nezhodnete (zasa banality). Proste skoč večer ku nej, prekvap ju, ukáž jej, že o ňu stojíš a že si sa obťažoval ísť ku nej s tým, že ťa môže prehnať nazad. Očividne má záujem, keď ti ešte volala naspäť a myslím, že keď už u nej budeš, tak aspoň pojde von, spravite si kolečko okolo baraku a porozpravate sa. (z pôvodnych "len na 5 minut" bude 45minutova debata :D )

Ďalej sa drž toho, čo písal javatar. Povedz, čo a ako. Odprevaď ju domov a čakaj. Ozve sa.
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Tak aby som skompletizoval...
V stredu minuly tyzden sme boli spolu porozpravali sme sa, opat sme sa bobozkali, dokonca mi povedala ze ma lubi..
Vsetko vyzeralo fajn.. stravili sme spolu krasnu sobotu, vymienali sme si krasne slova, bozky, vraveli sme si, ze sa lubime...
Ale v nedelu zrazu prisiel opat nejaky zlom...
Nieco sa opat stalo a zacala mi pisat, ze ma nechce vidiet, ze nechce aby som za nou chodil...
Pritom nic zle som tentokrat naozaj neurobil..
Zda sa ze ma nejaky problem, o ktorom ale somnou ani s nikym nechce hovorit...
Tak velmi by som jej chcel nejak pomoct, stale sa pytam, co ju trapi, vravim jej, ze jej chcem pomoct, ze chcem byt pri nej, ale ona stale nechce povedat co ju trapi...
Vcera mi povedala ze sa rozhcadzame...
Dnes mi napisala ze ma nejaky problem, ale nepovedala co, len ze jej mam dat pokoj s otazkami...
Tak velmi by som jej chcel pomoct...

Opytala sa ma dnes, ze ci ju uz nelbuim a vravela ze place..
Preboha preco place? preco sa ma pyta take otazky, ked mi vcera vravela, ze sa chce rozist somnou?
Preco mi vcera pisala, ze uz asi neciti to co kedysi ku mne citila a dnes place?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Lebo sa s tebou nechce rozist, ale ma pocit, ze kvoli nejakemu externemu vplyvu "musi".

Povedz jej, ze chces byt s nou, tuto temu nevytahuj, ak nezacne ona, len ze chces byt s nou, lebo je vam spolu dobre, a chces aby aj jej bolo dobre.
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Je to komplikovane veru..
Na jednej strane je stale ku mne chladna a otaca sa mi chrbtom a uz aj ja sa pohravam s myslienkou, ze to ukoncim, pretoze v tom nevidim zmysel.. chcem jej pom;oct, chcem byt pri nej, chcem aby sme boli opat stastni, ale nejde to, ked stale sa mi otaca chrbtom... Na strane druhej vidim na nej, ze ju nieco trapi, ze ju trapi i cela tato zalezitost o nas dvoch.. ze place.. nedokazem len tak sediet a nic nerobit.. ale co mozem robit, ked ona nechce pomoct?

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 19:38)
Ach poradte, co mam robit teda?
Len tak sediet a nic nerobit a dufat, ze sa to same nejako vyriesi, ci uz dobre alebo zle, alebo mam nieco robit, snazit sa, bojovat, ze mam stale za nou chodit, stale pisat, stale telefonovat?
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Určite ju stále s touto témou neotravuj, to by neprinieslo nič dobré. Ak máš pocit, že si jej už dostatočne veľa krát a zrozumiteľne vysvetlil, že ti na nej záleží viac ako na komkoľvek inom, tak to už potom nechaj tak. Dievča si musí samé uvedomiť, či s tebou chce byť alebo nie, ty si jej povedal, že pri nej stojíš, že si tu pre ňu a chceš jej pomôcť s jej problémom.
Mňa by na tom celom sralo najviac to, že nie je ku mne úprimná, že sa mi nezdôverí so všetkým, čo ju trápi. Tým, že spolu chodíte, by človek mal očakávať maximálnu úprimnosť a otvorenosť z druhej strany, žiaľ v tejto dobe je to už skôr rarita medzi mladými a neuvedomelými ľuďmi. :(
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Zda sa, ze asi problem celej veci je.. problem je ze uz "ju to nebavi".. Stale dookola stereotyp, skola, rodina, cez vikend ja, pripadne v piatok kamaratky...
Vyzera to tak, ze poretebuje nejake ozivenie, nejake povzbudenie.. Mam pocit ze prave tam je moja sanca, ze musim pripravit nieco, cim by som ju znova nastartoval, znova jej dodal silu a znova by sa mala na co tesit.. Momentalne to ma dost narocne v skole a dost jej do ide asi na nervy... Myslim, ze tam je moja sanca nieco spravit.. musim sa snazit aby kazdy jeden den bol vynimocny, aby sa mala na co znova tesit...
Myslite, ze to mam teda skusit? Myslite ze mam snacu?
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

ako tak kukam tak vela deti sa nevie samy so sebou a zivotom vyrovnat a zatazuju tunak druhych ludi uplnymi pit(ovinami

a ked sa chalan nevie zmestit do koze nema co mat babu ale ma si radsej sam lestit bambus
Napísať odpoveď