Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Teraz mi došlo to isté 
hh ale zbytocne to kradli, aj tak tam neni *.exe cize skor jak zajtra si to nezahraju 
//Sak jasne
, len 100 neni tak vela
, to ten obchod ani nepociti
//Sak jasne
LALPascalwb napísal:hh ale zbytocne to kradli, aj tak tam neni *.exe cize skor jak zajtra si to nezahraju
Myslíš, že ukradol 100ks hry len kvôli tomu, aby to mal doma skôr ako ostatní a mohol si to zahrať?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zahral som si pár online matchov , a prišiel som na vec že ten mod kde su iba kuše [tušim sa volá Stick and stone],balistický knife a tomahawk je pravdepodobone moj najoblubenejši ;D
Brutálne sa na to teším. Som zvedavý či v TDM bude možnosť použiť kušu so výbušnými šípmi a aj normálne šípy. Lebo vo videu zo singla boli normálne silent šípy ktoré zabili ihneď ako guľka a v MP výbušné stuck s odpočtom.
Aj v SP mozes menit sipy z klasickeho na vybusne 
-
JeffHardyy
Light Professional
mam jednu otázku pre tých čo prešli na xboxe...dám do spoileru radšej:
v prvej misií čo tam idete s tým autom tak dáte len spiatočku a plyn?,alebo to auto ovladate aj cez tie zatarasy a tak
v prvej misií čo tam idete s tým autom tak dáte len spiatočku a plyn?,alebo to auto ovladate aj cez tie zatarasy a tak
-
DeJF
Addict
JeffHardy :
Tak ja som mohol točit kolko som chcel stále išlo rovnako
Tak ja som mohol točit kolko som chcel stále išlo rovnako
-
JeffHardyy
Light Professional
aha,tak dík 
-
DeJF
Addict
Skúšal dakto uploadnúť video ? V hre mi napíše že uploadlo ale na webe nič nieje,iba screenshoty ...
// na prilohu moc velke http://cdn.callofduty.com/theater/6/9/2 ... 096228.jpg
http://cdn.callofduty.com/theater/6/9/2 ... 061860.jpg
/// Terazt dačo čitam že sa to dá i nahrať na youtube . Neviete dakto že ako ?
// na prilohu moc velke http://cdn.callofduty.com/theater/6/9/2 ... 096228.jpg
http://cdn.callofduty.com/theater/6/9/2 ... 061860.jpg
/// Terazt dačo čitam že sa to dá i nahrať na youtube . Neviete dakto že ako ?
Jedna otázka ohladom toho čo som tu už raz písal.
Ked je v BO obsiahnuta modifikacia oblecenia, masiek, heliem, farieb cama, ghilie, nemýli to potom, že čí je ktorý hráč? Či je so mnou alebo proti?
Ked v 4ke alebo 6ke boli SAS rovnako tmavý a Spetsnaz hnedý tak sa dali ľahko rozlíšiť.
No keď tu z rohu dakto vybehne, v rýchlosti sa ti nezobrazí jeho farebný nick.
Nemýli to ked ma kazdy hrac svoju farbu odevu?
Ked je v BO obsiahnuta modifikacia oblecenia, masiek, heliem, farieb cama, ghilie, nemýli to potom, že čí je ktorý hráč? Či je so mnou alebo proti?
Ked v 4ke alebo 6ke boli SAS rovnako tmavý a Spetsnaz hnedý tak sa dali ľahko rozlíšiť.
Myslím, že tvoji spoluhráči od protihráčov budú nejako odlíšení, takže v tomto by nemal byť problém. Na takúto vec určite autori mysleli.Guczmann napísal:Jedna otázka ohladom toho čo som tu už raz písal.
1:00 Plamenomet na M4
Taka otazka.. vychadzam z toho videa - nebolo tu toto iste aj pred rokom, dvomi, tromi? Co je tam nove, ze je opat okolo noveho CoD taky rozruch.
KoCi: Neviem ako u inych no mne sa aj napriek tomu že sa nejako nezmenil engine alebo grafika páči:
- dej a zbrane niesu zo súčasnosti
- má to podľa ohlasov fajnový singleplayer
- multiplayer poskytuje dedikovane servery
(už žiadne pripajanie na prvu mapu ktoru najde, ktora sa ti nepaci, alebo si nemozes vybrat s kym budes hrat, neblbne lobby s priatelmi ako u MW2)
- multiplayer ma tvorbu oblečenia a zbrani. Na zbrane si môžeš nalepit vraj nalepky, vyryt pismena, pozmenit tvar a farbu zameriavaca, dat na hlavu masky alebo nátery farbou, vylepšená tvorba osobného loga podľa vlastného gusta.
- Nové typy zbraní ako kuša, balistický nôž a nové typy attachmentov pre zbrane.
- Nové mapy.
Je to proste dalšia hra zo série CoD a mna osobne zatial 1, UO, 2, MW a MW2 nesklamala co sa tyka SP aj MP (MW2 trosku MP matchmaking no). Preto sa teším aj na 6tku a poďla informácií ktoré nám dali vývojári alebo novinári som usúdil že bude dobrá
- dej a zbrane niesu zo súčasnosti
- má to podľa ohlasov fajnový singleplayer
- multiplayer poskytuje dedikovane servery
- multiplayer ma tvorbu oblečenia a zbrani. Na zbrane si môžeš nalepit vraj nalepky, vyryt pismena, pozmenit tvar a farbu zameriavaca, dat na hlavu masky alebo nátery farbou, vylepšená tvorba osobného loga podľa vlastného gusta.
- Nové typy zbraní ako kuša, balistický nôž a nové typy attachmentov pre zbrane.
- Nové mapy.
Je to proste dalšia hra zo série CoD a mna osobne zatial 1, UO, 2, MW a MW2 nesklamala co sa tyka SP aj MP (MW2 trosku MP matchmaking no). Preto sa teším aj na 6tku a poďla informácií ktoré nám dali vývojári alebo novinári som usúdil že bude dobrá
Prve recenzie:
IGN: 8,5
Joystiq: 4/5
EUROGAMER: 8/10
Zatial co prechadzam steam fora tak kazdy s tym ma FPS problemy (wtf?).
Ze vraj to seka aj na i7.
//Citam dalej a vyzera to tak ze zatial cela hra je poriadny bugfest... lol
///Guczmann: ok cakam len pozitivne spravy
IGN: 8,5
Joystiq: 4/5
EUROGAMER: 8/10
Zatial co prechadzam steam fora tak kazdy s tym ma FPS problemy (wtf?).
Ze vraj to seka aj na i7.
//Citam dalej a vyzera to tak ze zatial cela hra je poriadny bugfest... lol
///Guczmann: ok cakam len pozitivne spravy
No inštalujem, dám vedieť 
/ nevyvraciam tvoje tvrdenie, iba podotykam že podobne spravy boli už aj pri iných hrách. Neviem či za účelom pokazenia mena hry a podobne ale kopu krát to boli iba reči.
/ nevyvraciam tvoje tvrdenie, iba podotykam že podobne spravy boli už aj pri iných hrách. Neviem či za účelom pokazenia mena hry a podobne ale kopu krát to boli iba reči.
Dobre som spravil ze som si to nepredobjednal, uz by som pi*oval jak to seka/laguje 
FPS vôbec nepadajú, čiže hw bugy tam niesu. Všetko spôsobujú akurát lagy. No čo sa čudujeme, prvý den, nával, snáď to zlepšia.
Stick and Stones je pecka
Stick and Stones je pecka
Aky mas PC ? Na akom rozliseni hrajes ? Ake mas detaily ? A kolko fps ?