VW Golf IV 1.9 tdi ´98 - Vaše skúsenosti

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: VW Golf IV 1.9 tdi ´98 - Vaše skúsenosti

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

bravo a brava v tejto generacii nebrat, najhorsie fiaty siroko daleko... jedine, ze by si vyberal z tych novsich generacii, tie su uz udajne celkom konkurencieschopne...

inak vsimam si, ze ta zaujimaju hlavne ospojlerovane auta, ak cosi suce najdem, tak postnem :)

// no napriklad tento fesak sa Ti bude urcite pacit :P
http://audi-a3.autobazar.eu/16-s-line-id1780183.html
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

"moj" compact sa ti nepaci? http://auto.bazos.sk/inzerat/5310396/BM ... VIDUAL.php :)

("moj" = keby som mal peniaze, tak uz je moj :D ... sledujem ho uz dlhsie a je aj na klube)

ta a3ka ma celkom pekny predok (zadok potuzeny), ale nikdy nepochopim ludi, ktori robia taketo hustokary z aut bez motora... ja by som sa velmi hanbil, kebyze uz mam jazdit na takej krutosti a na krizovatke ma vyprasi volajaka fabia bez jedneho valca :)
peter162
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter162 »

Trafil si do cierneho :aasmile1: :smt009 prekrasne....
smejo:Aj to je krasne kks ale ta poistka ma urcite vide draho a prievan v nadrzi je isty...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no hergot, tak ten vyzera naozaj zachovalo, a ta cena je vyborna... akurat skoda toho podvozku, noo...

peter: poistka skoro zadarmo, spotreba vyborna a ako bonus neznicitelny motor :wink:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

mne len ostava dufat, ze podobne bude zmyslat kazty potencialny zaujemca o ten compact a on si pekne pocka na mna :D
poistka ta bude stat mozno o 30-60 eur viac (rocne) ako na nejaku 1.6, co je pri tvojom najazde mozno dva-tri-styri tyzdne jazdenia? horibilne :)

a narozdiel od tych oplastovanych vrazd, co si tu dal to aj pojde :) ... ak by sa pri tebe vyzyvavo pristavil taky golfik co si tu dal, tak kym ty prehodis do dvojky, tak on uz neuvidi ani svetlo v dialke, zato ty budes vidiet v spataku kudol cierneho dymu :D
peter162
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter162 »

hehe pekna predstava,mas pravdu ale ked si predstavim ze sa par krat prebehnem takto po meste a prazdna nadrz...aspon si to myslim...neves mi len tak zhruba povedat ak uto moze mat spotrebu?A ta audina co pridal RATZINGER666 sa mi tiez velmi paci...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to bavo v meste tak 8,5, ta audina 7-7,5... to nie je moc, ked si spocitas, kolko na tom v meste najazdis, zistis, ze to nie je vobec ziadny rozdiel...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

smejo: toho compacta mi uz posielal Francek a je to votuzidlo
Vsimni si vyfuk z tvarovky na komin z kachiel, podokupovane M doplnky (to podla mna svedci o tom, ze s autom jazdil "sportovo"), podsvieteny interier a samozrejme podvozok a hrozne disky.
Ta A3 je celkom pekna, len vyfuky by to chcelo ine, inak vyzera celkom usporiadane.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mne sa prave to zladenie toho bavoraku celkom paci, aj vyfuk vyzera v pohode... sedacky stav 1A... dalsia vec - na takychto autach sa vzdy lieta, uz to maju ti mladsi v povedomi... podsvieteny interier som si precital az teraz v komentoch :P ale osobne si myslim, ze je to fesak :)

audina sa paci aj mne, vyfuk je ovsem katastrofalny, ale to sa da v pohode spravit za zvysne peniaze :) okrem toho je velka sanca, ze autorovi sa prave bude pacit :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja tomu dost dobre nerozumiem, naco kto chce auto s prelisovanymi petflaskami na sebe, s lesenarskymi trubkami miesto vyfuku a podobnymi hustokrutopekelnymi vychytavkami :-D ... 15 rocne šťandy lepsie nabalis na dva panaky zelenej na bare a ako plus sa nemusis hanbit vystupovat z auta nikde :-D :-D ...

... a ta olympiada cierna je kruta - tie komíny nemaju chybu, len co je pravda ... nedivim sa, keby bavilo psy do toho curat :-D

... ste proste vsetci v skryte duse tuzeri a nepomoze vam ani svatena voda uz :-D :-D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ty bud ticho, lebo kazdemu poviem, ze mas draci potah na volant z tesca a sluzobny citroen :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak ten citroen, to je od teba podpasovka, to je jasne ... rozumies, keby to bol iba "sluzobny citroen" ... ale on je to sluzobny citroen fnafte pyčo ! ! ! :-!
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ty kraaavo, to mu inak ist :respect:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

jedine, ked je to čiplé :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

očipováno nemam, ale zas dnes som letel 160 kopec nekopec za asi 5,5/100 ... teda podla PP :-P :-P realita bude niekde uplne inde, ked zas uvidi sef ucty za naftu a zrovna to s tachom :-D :-D ...

ale cipnut by som mal .. kludne aj na valstne naklady od fy. Cimbu (som pocul na tunnnnninnnnnk fore pyco, ze su najlepsi, lebo dokazu aj karburatoroveho favala cipnut, a to ňygdo iny nedokaze :-) ) ... potom by to mohlo mat tak 115kW a mohlo by to teoreticky vyrabat naftu :-)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

RATZINGER666 napísal:preto som aj vyssie pisal, ze ku golfu sa neda vybrat poriadny motor, pretoze 1,8T je naozaj malo...
No mne z tejto vety vychadza vsetko,len to nie,ze motorov s oznacenim 1.8T je malo...Ale asi sme chodily na inu skolu"slovenciny"... :wink:
V kazdom pripade uz aspon viem ako si to myslel...
Napísať odpoveď