openTTD
Re: openTTD
Už sa nemôžem dočkať, kedy bude ten reštart? 
Hojko, mohol by si mi prosim uploadovat ten tvoj server config niekde na public, chcel by som ho pouzit pre Singleplayer.
Vdaka.
Vdaka.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Uz je restartovane, config hodim vecer.
Edit: PLS, nestavajte v hre nic, nenacitalo to novy config a tak pride k nacitaniu spravneho configu a opatovnemu restartu hry.
Edit: PLS, nestavajte v hre nic, nenacitalo to novy config a tak pride k nacitaniu spravneho configu a opatovnemu restartu hry.
Neskoro
Ale postavil som iba nejaké 4 letiská.
-
hojko
Site Admin
OK, mozete stavat, uz je to nastavene spravne.
Rion: 4 letiska su ti zbytocne, ked je limit 6 ci 7 lietadiel
Rion: 4 letiska su ti zbytocne, ked je limit 6 ci 7 lietadiel
Hojko, ten config nebude?
Ak sa teda da pouzit pre SP.
-
hojko
Site Admin
Neviem, skus a uvidis. Ale myslim si, ze klientska verzia tam bude mat toho viacej nastaveneho, okrem toho toto je config pre multiplayer z linuxovej verzie.
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2010, 2:32)
Postavil som trochu stanic, no ako sa tak pozram na to, tak nastavenie miest na policka 3x3 znamena prilis velku expanziu. Nastavenie rastu je totozne s predchadzajucimi mapami a aj napriek tomu ma uz Ruzomberok cez 60 000 obyvatelov, co je prilis vela pri tomto roku.
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2010, 2:32)
Postavil som trochu stanic, no ako sa tak pozram na to, tak nastavenie miest na policka 3x3 znamena prilis velku expanziu. Nastavenie rastu je totozne s predchadzajucimi mapami a aj napriek tomu ma uz Ruzomberok cez 60 000 obyvatelov, co je prilis vela pri tomto roku.
- Prílohy
-
- openttd.zip
- (3.19 KiB) 28 stiahnutí
Dobre som hovoril...
Nabudúce skús 2x2... a znížiť rast... 
-
jamesiq
Medium Star
Haha ruzomberok 102 tisic obyvatelov
Sranda, pekne rychlo to vyrastlo a to je iba 2033 
Caute ako sa pripojim ked si to chcem tiež zahrať?
-
masterdead
SysAdmin
Treba si stiahnut clienta zo stranky http://www.openttd.org/en/ a potom uz len dat tlacitko Viacero hracov a pridat server hojko.com
have fun
have fun
Ehm to nestaci... Musi si stiahnut aj zvuky, graficku a ked chce aj hudbu.
Myslím že inštalačka to stiahne sama 
Nestiahne. Musis to spravit manualne.
-
hojko
Site Admin
icefiresr: Stiahne. Mne to pocas instalacie dalo moznost, ze ci to chcem stiahnut, tak som len klikol na stiahnutie a vsetko bolo spravene automaticky.
brm: Moc chytracis teraz, mal si sa ozvat cez vikend este
Závisí, ktorú inštalačku chcete použiť. Ak použijete klasickú inštalačku, všetky tieto balíky si stiahne samo, ak chcete inštalovať hru zo zip súboru, tie veci si musíte stiahnuť sami.
hojko... hehe.. no veď nejak túto mapu už dokopeme...
hojko... hehe.. no veď nejak túto mapu už dokopeme...
Mal som ZIP, novu verziuhojko napísal:icefiresr: Stiahne. Mne to pocas instalacie dalo moznost, ze ci to chcem stiahnut, tak som len klikol na stiahnutie a vsetko bolo spravene automaticky.
Idem odskusat tvoj config, resp. si upravim vlastny podla neho.
-
hojko
Site Admin
Podla teba sa ZIP archiv oznacuje ako instalacka??? Ja si myslim, ze za instalacku sa povazuje EXE ci CAB subor, ktory mi hru nainstaluje, ponukne mi registraciu, vytvori ikonky, prida sa do ponuky start, mam moznost cez ovladaci panel odinstalovat program/hru...
V instalacke si musis tieto volby nechat zapnute na to, aby ti to stiahlo. Nic ine som netvrdil. Tak tu neprekrucaj moje slova. Inak Installer=Installer v ZIP. Je to tiez to iste, len ina velkost, vid: http://www.openttd.org/en/download-stableicefiresr napísal:Ehm to nestaci... Musi si stiahnut aj zvuky, graficku a ked chce aj hudbu.