Aky Direct?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
KROKODIL666
Amateur
Amateur

Aky Direct?

Príspevok od používateľa KROKODIL666 »

Zdravim, chcem sa spytat, ako zisitm pod akym directom mi bezi hra? Vacsina nema priamo v menu nastavenie DX (vynimky ako Metro 2033, Stalker - Call of Pripyat a zopar dalsich, kde som si mohol disrect nastavit priamo v hre), a tak neviem ci hra ide v DX 9, 10, 11. Grafika si sama pusta najvyssi mozny direct, alebo to viem nejak ovplyvnit?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aky Direct?

Príspevok od používateľa rochedo »

Najprv: aky mas windows ?
P3PoX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa P3PoX »

Ked sa v hre neda nastavit DirectX tak je velmi nepravdepodobne ze to nejak zmenis. Ale napr. taky Bad Company2 si v hre nemozes zmenit directx, no ked prepises nejake hodnoty v jednom subore tak si mozes vybrat ci to spustis v dx 9,10,11 :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

A niektore hry ti po instalacii spravia na ploche 2 ikonky, kt. sa odkazuju na to, ci chces spusti v DX9 a DX10.
KROKODIL666
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KROKODIL666 »

mam WIN 7, 64 bit.
To ak sa mi vytvoria 2 ikony, je mi jasne :)
no velmi by ma zaujimalo ako napr. v Bad comapny 2 nastavim DX 11. Mohol by si mi to lepsie ozrejmit, lebo z toho "no ked prepises nejake hodnoty v jednom subore tak si mozes vybrat ci to spustis v dx 9,10,11 :) " sa to neda vycitat.
cize, existuje nejaky vseobecny sposob, ako si pri hrach vyberat, pod akym directom sa spusti (nemyslim, ze nieco niekde prepises) ?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

No vseob. sposob tusim neni, kazda hra je specificka. Malo by to byt v nastaveniach. Niektore automaticky davaju novy directX.
Najlepsia moznost je asi pozriet do comfigu pri kazdej hre a pripadne to manualne zmenit.
P3PoX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa P3PoX »

vseobecny sposob samozrejme neexistuje. Nemozes od hry co bezi napr na dx10 chciet aby sla v dx9 ked to nepodporuje.
k tomu bc2...chod do my documents/BFBC2/settings-tam si najdes dxversion=auto, prepises to napr. na dxversion=9 a hra pobezi v dx9. Ak to nechas na auto, tak to pojde na navyssom dx aky tvoj hw a sw podporuje.
Napísať odpoveď