Keďže tento víkend si zájdem po XBOX chcel by som si behom tohto týždňa ešte postahovať pár dobrých XBOX titulov (hier).
Konzolu XBOX som ešte v živote nemal, premeškal som velkú éru tejto konzoly no chcel by som si vypýtať návrhy od Vás na hry ktoré si určite nesmiem zo zbierky vynechať a stiahnuť/zahrať/prejsť ich. Moje herné žánre sa pohybujú v rozmedzí od kvalitných Adventúr hlavne akčných a menej krvavých, sem tam si zahrám aj kvalitný šport, no je mi jasné, že PES sériu 2011 si nesmiem vynechať na XBOX nakoľko PES hrám od verzie PS od ročníku 2 a aj na pc hrám PES 2011. Vyskúšam aj FIFU 2011 lebo kritiky je dosť no chcem si konečne vyskúšať futbal na konzoly.
Najviac čo si myslím, že obdivujem sú športy WWE, MMA, K1. Čiže WWE vs. Raw 2011, MMA EAsports, Fight Night Round a tak určite nevynechám, oplatí sa stahovať podľa Vás nový Medal Of Honor a CoD:Black Ops na XBOX keď ho nebudem hrať online? Aké hry ešte odporúčate? Existuje hra v štíle K1 na XBOX?
Čakám také návrhy ktoré fakt stoja za to a nech niesu moc staré, max. 2 roky. Ďakujem každému