Letiace oranžové bodky po oblohe

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Letiace oranžové bodky po oblohe

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

martinsos napísal:Tú rýchlosť a výšku odhadneš len bežným pohľadom na oblohu, prirovnáš k iným lietajúcim objektom na oblohe.
skvelá technika posudzovania.. podľa tvojej teórie letia vrany rýchlejšie ako lietadlá. (a dokonca sú aj rovnako veľké, nie? aj vrana je vo veľkej výške len malá bodka a aj lietadlo je v 10km výške len bodka :O voľným okom spraviť taký odhad :vrta_sa_v_nose:
o takých ľuďoch ako ty by mali natáčať reality show.. vlastne pardon, to sa deje.

martinsos napísal:Jasne pôsobí rovnaká sila ale 1 lampión bude dobiehať formáciu rýchlejšie a tá formácia bola bezchybná diamantová takú nespravia ani akrobati :roll: nie ešte balóniky :lol:
a počul si už o tom, že vietor nepôsobi v každom kúsku voľného priestoru rovnakou silou? a ešte by ma zaujímala tá diamantová formácia? jedná sa o opracovaný diamant alebo surový? ako taká formácia vyzerá? :hmm:
Prílohy
trafil som to približne?
trafil som to približne?
p....diamant.JPG (4.27 KiB) 954 zobrazení
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SchYzo napísal:este ty si nam tu chybal...
:smt033 no sa zo mna schyzo neposer ,..... :roll: :roll: :roll: :roll:
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

Old Dirty Bastard: Ty si ešte nevidel asi žiadnu akrobatickú skupinu... inak by si vedel aká je to diamantová formácia :roll:

Koľko máš rokov 14? Predpokladám ,že musíš byť v puberte inak by ťa hneď nenapadla taká kktina :sly:

A keď dávate -K tak sa aspoň podpíšte :wink:

Inak admin ešte raz ,môžeš to locknuť :lock:

Lebo tu o niečom debatovať... horšie jak v škôlke :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

martinsos: Už si zbavený svojej ilúzie, že si videl marťanské lode ?

Inak táto téma je zrela na uzavretie, avšak, dal by som ju do dôležitých - ako názorný príklad sebaklamu a snahy obhajovať bludy v dôsledku vlastného elitaristického poblúznenia (nadšeného = jéj, videl som marťanov).
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Podľa mňa armáda testuje nové bezpilotné špionážne stíhačky a keďže sú to pomerne drahé stroje a navigácia nieje najspoľahlivejšia tak k ním museli pridať oranžové vysokofrekvenčné reflektory, ktoré blikajú na červeno, ale pri vysokej frekvencii, čiže pre ľudské oko sa to javí ako neprerušované svetlo oranžovej farby. Toto museli namontovať, aby vedeli sledovať trajektóriu lietadiel, lebo sú konštruované tak aby ich radar nezachytil. Myslim, že sa nieje čoho báť, veď to robia pre našu bezpečnosť a možeme kľudne spávať a púšťať lampiony s odkazmi pre aštara šerana :)

(musel som aj ja čosi prihodiť do tejto ploddnej diskusie kým to niekto lockne :P )
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

miki690 napísal:Podľa mňa armáda testuje nové bezpilotné špionážne stíhačky a keďže sú to pomerne drahé stroje a navigácia nieje najspoľahlivejšia tak k ním museli pridať oranžové vysokofrekvenčné reflektory, ktoré blikajú na červeno, ale pri vysokej frekvencii, čiže pre ľudské oko sa to javí ako neprerušované svetlo oranžovej farby. Toto museli namontovať, aby vedeli sledovať trajektóriu lietadiel, lebo sú konštruované tak aby ich radar nezachytil. Myslim, že sa nieje čoho báť, veď to robia pre našu bezpečnosť a možeme kľudne spávať a púšťať lampiony s odkazmi pre aštara šerana :)

(musel som aj ja čosi prihodiť do tejto ploddnej diskusie kým to niekto lockne :P )
ja by som to videl poodbne, no mierne inak: <irony>Americania, spolu so zido-bolsevikmi, zido-sionistami, financovani najdohatsimi slobodomurarskymi rodinami si prenajali zakladnu v Kuchyni, aby mohli skusat nove lietadla postavene na zaklade mimozemskej lode v Roosweli, skryvanej v Area 51. Slovensko si nevybrali nahodou, ved vacsina Americanov netusi, ze je nieco dalej ako Pariz ci Berlin. Tieto lietadla maju sluzit na pozorovanie ludi po celkom svete, kedze vo dne dokazu byt neviditelne, aby bolo mozne rychlejsie nastolit New world order. martinsos, ty si ich vsak odfotil, takze teraz po tebe pojdu, lebo si odhalil ich plan na ovladnutie sveta.</irony>
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pani dakujem vam skvele, som sa pobavil :lol: (ale skoda, ze som to tu neobjavil hned a mam to iba takto "zo zaznamu")
Martinsos: s obrovskou pravdepodobnostou to ziadne martanske lode neboli, argumentov tu podla zbezneho precitania padlo az az a ty si sa stale nenechal presvedcit. Lock si si zelal, tak nech sa paci.
Drz sa dalej svojho "Neverím vám ani slovo, z toho, čo tu na mňa hráte. Nebudem žrať vaše hovná, ja nie som na špagáte" :D
Zamknuté