Elán - Anjelska daň
Elán - Anjelska daň
Čaute višiel už tento album alebo nie?
Re: Elán - Anjelska daň
Pravdepodobne nie, podla toho co som vygooglil.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ešte nevyšiel, o nahrávaní či vydaní sa hovorí od roku 2005, už minimálne dva roky dozadu som počul, že by ho mali vydať a zatiaľ je možno na svete jeden či dva single?
-
Elanista.sk
Novice
Aktuálne info k albumu Anjelská daň.Po 5 rokoch je tento album hotový znamená to že všetky pesničky sú po textovej aj hudobnej stránke hotové.Momentálne sa album finalizuje je potrebné donahrávať nejaké gitarové sóla a Jožo ešte musí prespievať dve pesničky ktoré sú zle nahraté.Už je teda veľmi pravdepodobne že na jeseň album vyjde.A v najbližších týždňoch bude do rádií vypustený aj nový singel.
-
audiotrack
VIP
pred 7 rokmi "definitívne skončili" a rozlúčili sa na megakoncerte v Prahe, 5 rokov každý rok sľubujú že album je už hotový a tento rok isto výjde.. Darmo, HZDS-ák sa nezaprie 
-
Elanista.sk
Novice
Počúvaj audiotrack ty kráľ blbcov každý kto povie pravdu nemusí hned byť HZDS-ák.Napriek tomu že Jožo tú stranu podporuje ja ju nikdy nebudem uznávať ale je to Jožova vec koho podporuje máme totiž demokraciu.Keby si čítal rozhovory s Jožom tak až tento rok spomenul že album je nahratý a za ostatné roky vždy len hovoril že na ňom pracujú a nevie kedy vyjde.Je mi ľúto že si nevieš dať dokopy súvislosti.A čo sa týka toho konca.Písali to niektorí promotéri ale iba preto aby viac navnadili ľudi.Jožo nikdy na žiadnej tlačovke nepovedal že hráme definitívne posledný koncert.A k tomu albumu.Anjelská daň túto jeseň vyjde aj ked sa postavíš na hlavu.
-
bolek
Guru
Kto čítal časopis Život z konca júna, tak tam vravel, že ho má hotový v hlave. Všetko je pripravené, len treba prespievať pár piesni a že určite bude do konca roka a tiež očakávaný muzikál. Čo povie, to vraj dodrží, no nechajme sa prekvapiť. 
Náhodou som bol na supermusic.sk a v tope je banner Elánu s názvom tohoto albumu, takže už vyšiel. Konkrétne 5.11.2010. Link.
Zháňam na to obal , najlepšie aj s potlačou ... viete mi niekto pomôcť ? Nikde na nete som to nenašiel .
-
audiotrack
VIP
cez google ich nájdeš koľko chceš, tu máš jeden z tých väčšíchPyJkO napísal:Zháňam na to obal , najlepšie aj s potlačou ... viete mi niekto pomôcť ? Nikde na nete som to nenašiel .
predok neni problem ... ale zadny obal a potlac je ... zadny obal som nasiel , ale bol vo folii , takze to je nepouzitelne