Vážny problém (trieda)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Vážny problém (trieda)

Príspevok od používateľa Stankoo »

---
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Vážny problém (trieda)

Príspevok od používateľa bindo011 »

A? Uniká mi podstata tvojho problému. Píšeš, že si sa s ňou rozišiel, to že v tebe zostali nejaké city je prirodzené, nauč sa to ignorovať a máš vystarané aj v iných veciach ako bývalej láske. Bolo by podľa teba lepšie ak by ju chalanisko nechal tak? A navyše, čo je ťa po jeho úmysloch :) .
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Nesnaž sa silou mocou privlastňovať to čo už tvoje NENÍ :wink:
Nie ste spolu tak čo riešiš ? Mal som podobný problém a po čase sa nad tým len usmeješ a život pôjde ďalej.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ona najvacsia chyba bola uz len to, ze si chodil so spoluziackou... tak si to teraz vyzeries... no a strata oblubenej hracky nastve, ale treba sa zmierit, ze s s nou hra niekto iny...
mklose11
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mklose11 »

Už nikdy to nebude tak ako predtým....jednoducho ich ignoruj a nájdi si babu... :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

mas to tazke vidiet svoju vyvolenu kazdy den s inym, ale zivot je uz raz taky, skus sa nepozerat tym smerom a nerozmyslaj nad nou

nieco rob, hraj sa, uc sa do skoly, maj plno inych aktivit a hlavne kasli na nu -> cas rany zahoji, ale nie pokial sa v tom budes stale vrtat (a bude to o to dlhsie ze podnety na jatrenie rany dostavas pomaly kazdy den), ale ver tomu ze to zvladnes

musis sa jej hlavne zriect vo svojom vnutri - potom to uz bude lahke
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja by som na tvojom mieste, ak si myslis, ze je tam este sanca trosku zabojoval. Najlahsie je vzdat sa. Samozrejme za predpokladu, ze si si isty, ze su city aj na jej strane k tebe stale zive. Sice uz som zo skoly dost vela rokov, verim ti, ze nie je nic prijemne vidiet tvoju ex v naruci niekoho a este k tomu kazdy den. Bol som tam, kde si teraz ty, ale to bolo po skole.

Ak vsak vies alebo zistis, ze ona sa rozhodla ist inou cestou, na ktorej nevidi vas dvoch spolu, tak ti neostava nic ine, ako sa s tym zmierit a pamatat si len to pekne, co medzi vami bolo.

Vela stastia.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Stankoo napísal:Pisal som tu uz o mojom rozchode so spoluziackou,ktory prebehol pred pol rokom,od vtedy sa vela veci zmenilo, no doslo to az k tomu,ze dnes sa dala do kopy s dalsim nasim spoluziakom..
Stale ju mam celkom rad, a aj keby som nemal,tak pohlad na vasu byvalu lasku v naruci niekoho ineho by vas rozrusil aj po par mesiacoch,ci rokoch,no zial mna tato situacia caka teraz a potrebujem sa nejako s tym vyrovnat...To dievca sa so mnou chcelo vcera stretnut a porozpravat sa ohladom toho,no ja som to odmietol,bolo by mi to divne pocuvat nieco take od osoby,ktora pre mna tak vela znamenala...a co k tomu chlapcovi? asi jediny s ktorym som si cele studium nemal co povedat,az mi to bolo obcas divne..1.rocnik ho to dievca vobec nemuselo.. no v druhom,ked sa nas vztah zacal rucat sa k nej zacal pomaly priblizovat,no az teraz posledny mesiac-dva zacali byt spolu castejsie,chlapec zacal vypisovat jej najlepsim kamoskam,zacal s nou chodit na vseliake akcie..ci to vsetko mysli uprimne,alebo je to iba jeho vypocitavost ako sa k nej dostat-vazne neviem..Neviem ani,preco ta holka do toho isla,vraj je k nej mily, dobry..mne to napr. trvalo 4 mesiace,ked sme sa dali do kopy,oni sa poznaju uz par rokov a az teraz to akoze zaiskrilo
Ten pohlad na to vsetko okolo v triede bude dost hnusny a bude ma aj boliet...
zacni hrat mass efect 2, tr*kavat Tali, a prejde ta to. Co ineho sa tu da napisat? :roll: s tym nic nespravis, proste to ignoruj, a ked to nezvladas prestup do inej triedy alebo skoly, co je podla mna hovadina, to zvladnut musis, .....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Najdi si rychlo inu babu. Ani to nemusi byť nič vážne, proste sa namotaj na nejaku inú, najlepšie ťa to prejde. Je to rok od rozchodu, to už nema cenu o ňu bojovať a ja by som to ani nerobil, viac tým môžeš stratiť, ako získať.
Ak ťa to sere, tak ju ingoruj, nebav sa s nimi. Jedno je pravda, že keby si sa s tym chalanom bavil a boli by ste kamarati, tak by k tomuto nedošlo alebo minimalne by sa o tom porozpraval najprv s tebou, než by si s nou niečo začal.
-Ak sa ťa ona na to ešte bude pýtať alebo sa chcieť sa o tom rozprávať, tak jej povedz, že ťa to trapi alebo že ti je to neprijemne (proste ako to cítiš), ale viac sa s ňou o tom nebav.
Ona by najradšej počula od teba, že je to OK, nevadi ti to alebo že ti to je jedno. Ak to zvladaš, tak jej to povedz. Len aby ťa to potom nežralo zvnutra deň čo deň, keď ich budeš vidavať spolu (a oni spokojní, že však tebe je to jedno).
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

--
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nespravodlivosť s bezcharakternosť vidia len tí, čo cítia krivdu. Ostatní si vždy nájdu výhovorku (hoci aj sami pred sebou), prečo je to tak, ako to je v poriadku.
//Že akú myšlienku som dal :D To si musím dať na facebook!
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Frikso ako niekedy to moze platit, ale aby som citoval klasika....

WHAT THE FCUK??????

"ba kvoli tym spolocnym krasnym chvilam na ktore nikdy nezabudnem,iba kvoli tomu,ze rok a pol so mnou bola by som jej neico take nedokazal spravit,ved cloveka zaboli,ak svojho byvaleho s niekym uvidi aj po nejakom tom roku nahodne a nie este takto..no nic,nejako to prezijem,ale do oci sa jej uz nikdy nebudem dokazat pozriet"

Takze ked ty sa s niekym rozides tak ako chces par rokov nic neriesit preto aby si toho druheho nahodou neranil?
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

--
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

uprimne súcitím z tebou je to hnusne :cry:
ako pozri ak ces o ňu zabojovať tak jednoducho príď ku nej a povec jej nieco typu nedokazem na teba zabudnuť alebo bez teba to nema zmysel popripade je potom daj aj bozk,
ak o nu nemas zaujem a chces ju len ako kamosku tak skus prehltnuť slinu trbkosti
ak ju neces ani vidiet vyhýbaj sa jej!!!!
osobne si ale myslis ze ju mas stale rad tak jej to dokáž a zabojuj :)
prajem vela stastia!!! :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

asi nepocuvas Sabaton, ani necitas cinskeho klasika menom Sun C', ale okrem stoviek inych myslienok vo svojom diele Art of War (tak sa vola aj album Sabatonu s citatmi z neho) ma aj takuto: "But a kingdom that has once been destroyed can never comb back into being nor can the dead ever be brought back to life"
tak sa na to vysyp, uz s nou nikdy nebudes a ked si si zacal vztah v triede mal si pocita, ze si moze zacat aj so spoluziakom...
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

..
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

pozri - je to byvala, ziaden "priatelsky vztah" proste uz nebude, vzdy tam bude kusok toho ze je to byvala

osobne si myslim, ze je blbost nedat sa s niekym dokopy koli tomu ze ma neaku navaznost na byvaleho(byvalu) alebo ze mam neaku taku navaznost ja

utrpenie prejde...
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

takze keby si sa zalubil do druhej spoluziacky(napri pride nova holka do triedy z ineho mesta) tak to nechas tak lebo tvoja byvala by ta videla?

ak ano tak si blb a nema zmysel ti radit
inak to nechaj tak, kamarati aj tak nebudete tak co? nech si robi co chce a to iste radim tebe
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Stankoo napísal:Ludia,ide o to,ze je to nespravodlive a podla mna aj bezcharakterne..ja osobne by som po roku a pol stravenom s niekym,ktoreho som uprimne miloval nemohol mu nieco take spravit,aj keby som s dotycnou dalsou dobre vychadzal a pacila sa mi,to nejde,to sa proste nerobi!!!
Ale robí sa to a robí sa to celkom bežne. Viem, že to vôbec nie je ľahké, no teraz od nej nemôžeš chcieť, aby ste boli super kamaráti, no zároveň ku nej nikoho nepripúšťal. Už nie je Tvoja a keď skutočne chceš, aby bola šťastná, ako píšeš, tak sa pokús nedávať najavo, že Ti to trhá žily keď bude s ďalším spolužiakom. Ak s ním bude šťastná, teš sa z toho (náročná úloha, viem). Zaplietol si sa so spolužiačkou, viem, že človek s takouto možnosťou neráta, no takéto veci sa stávajú...
No a pokiaľ dotyčnej na Tebe ešte trošku záleží, tak sa s dotyčným nebude muchľovať priamo v triede pred Tebou. A možno po mesiaci zistí, že je to debil a Tvoj problém bude vyriešený...
Ale ako napísala väčšina - nová známosť by Ti teraz skutočne pomohla!
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

--
Napísať odpoveď