najlepšie hry pre konzolu XBOX

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: najlepšie hry pre konzolu XBOX

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Presne, no problém je tam, že pokiaľ dobre viem, keď dostaneš ban na Windows Live tak nemôžeš inštalovať/kopírovať hry na HDD. Ale však čím novšia hra, tým lepšia grafika, či u konzoly to nie je tak? :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie je to zasadne tak, ale je fakt, ze potencial konzol sa nevyuziva do maxima od ich nasadenia na trh. A cital som viac clankov, ze graficky potencial PS3 ani Xbox360 nie je ani zdaleka este vyuzity na max.
SSemteXX
Guru
Guru

Dokáže XBOX vyvinúť grafiku podobnú DirectX11?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

určite nie :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Filipito napísal: podľa mňa somarina, hrám si to na 32" telke a najkrajšia je určite MW 2 a Forza 3 tam je grafika úchvatná
what ? nechapem ako mozes porovnavat zavody s TPS-kou. A tak isto FPS a TPS.
MW2 je pekna to urcite ale v GoW mas rozsiahlejsie mapy atd
SSemteXX
Guru
Guru

Tak prečo sa mi zdá grafika na konzolách kvalitnejšia ako na PC?
Filipito
Darca
Darca

rochedo napísal: what ? nechapem ako mozes porovnavat zavody s TPS-kou. A tak isto FPS a TPS.
MW2 je pekna to urcite ale v GoW mas rozsiahlejsie mapy atd
neviem čo píšeš TPS netuším čo to je. Mňa nezaujíma čo je rozsiahlejšie mňa zaujíma čo sa mi páči. tj páči sa mi forza? je najkrajšia a čo? páči sa mi MW 2 pre textúry? samozrejme
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

ok, nechajme tak. tps - third person shooter. strielacka z pohladu tretej osoby
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:Tak prečo sa mi zdá grafika na konzolách kvalitnejšia ako na PC?
Hm, keby byvas vedla mna ukazal by som ti, ako napr. vyzera vymaxovany GTA 4 na mojom PC, potom na mojom PS3, a potom na mojom Xbox360. Myslim, ze by si rychlo zmenil nazor. :)
SSemteXX
Guru
Guru

Tak napríklad GTA4 rozdiely som videl, taktiež aj Mafiu 2, tam to vypadalo na PC lepšie, ale ja si myslím, že na konzoly sú kvalitnejšie hry ako na PC, viacej žánrov, väčší výber a tak :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Pozri jeden je fakt, ze ked si chces bezstarostne zahrat a bavit sa, bez rozmyslania, ci mi to pojde alebo nepojde, tak jednoducho konzola je jasna volba. Takisto, ak si chces zahrat sporty, tak sa PC nema sancu rovnat. Ale napr. Bad Company 2 (aj ked vlastnim originalku aj na PC, aj na PS3) je pre mna na PS3 nehratelna. Proste aim na gamepade nebude NIKDY taky, ako na PC. Obidve maju svoje pro a proti. Tvrdit, ze jedno je lepsie ako druhe je scestne. Co sa tyka poctu hier, myslim, ze na PC ich je viac, ako na konzoly. Urcite. A o kvalite by sa tiez dalo polemizovat.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

SSemteXX napísal:Tak prečo sa mi zdá grafika na konzolách kvalitnejšia ako na PC?
no našli by sa tam rozdiely :) napr.
Prílohy
CoDvergleich5.jpg
SSemteXX
Guru
Guru

Hm zaujímavé, ale ja si myslím, že tieto rozdiely si na kvalitnom HD monitore ani nevšimneš.
Filipito
Darca
Darca

praveže na kvalitnom monitore si ich všimneš, na nekvalitnom si ich nevšimneš
ak to budeš hrať z diaľky max 2-3m tak sa ti grafika bude zdať otrasná, áno je to krutá realita
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:Hm zaujímavé, ale ja si myslím, že tieto rozdiely si na kvalitnom HD monitore ani nevšimneš.
Vsimnes. :)

Mam Full HD 24" monitor a Full HD 46" TV. Uz tam je vidiet rozdiely, ked som blizko tej obrazovky a v pripade TV dalej od nej. :)
SSemteXX
Guru
Guru

No tak ale ja budem hrať len na monitore, takže mne to postačí ako, ale samozrejme čím väčší monitor tým lepšie vidieť detaily to mi je jasné :wink:

Tu som písal znova ohľadom monitoru, poradte mi opäť :) http://www.hojko.com/post1519107.html#p1519107

//autoeditácia príspevku (11 Nov 2010, 23:01)
Existuje na XBOX hra podobná God of War? :?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Bayonetta(tak trochu). Skor Dantes Inferno.
SSemteXX
Guru
Guru

Aha, okej. Pozrem sa, ešte otázka, že minule som videl taký Gameplay jednej hry, bolo to niečo na štíl adventúry, si tam bol s takým akoby elektrizujúcim človekom a si behal, si vedel lietať, šlahal si elektrinu do budov a tak, boha, že ma nenapadá názov, nevie niekto načo myslím?
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Infamous ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ku téme, nemôžete porovnávať crossplatformový titul. Zoberte si najnadupanejšiu vec na PC a potom najnadupanejšiu vec na crapbox a shitstation a tým porovnajte grafiku, konkrétne rozlíšenie textúr, kvalitu efektov, rozlíšenie, geometriu, hrateľnosť, obrázky za sekundu, antialiasing atp. Menovite skúste si porovnať PCčkový Crysis a Metro 2033 s crapboxovými Gears of War 2 a shitstationovými Uncharted 2, Castlevaniou a God of War III. Rozdiely budete hľadať naozaj obtiažne, samozrejme za všetkým stojí pár "trikov" ktoré majú vývojári pre konzoly v rukáve. Nikdy nepoužijú v scéne väčší počet polygónov, ako im dovolí engine a preto využijú aktuálny počet na maximum, čiže postavy a zbrane, niektoré vybrané predmety napracú polygónmi a teda detailami, obsypú ich shadermi, potom okolie vybavia kvalitnými textúrami s dobrým bump mappingom a inými textúrovými efektami. Do scény hodia ku zvyšnej sile systému nejaké efekty aby zakryli nedostatky grafiky tam, kde sa už neušlo textúrovej a výpočtovej sily a voila, krásna hra je na svete. Keď som videl demo toho peta [tigra] na kinect vo full HD, tak som si povedal "Okay, tu to využili na max" proste využili to že celá hra je jedna scéna, malinkatá scéna a narvali ju tonou trávy a chĺpkou, samozrejme chĺpky nie sú DX powered, ale sú vymodelované, ale môžu si to dovoliť. Viacmenej keď hra nie je crossplatformová a má kvalitného vývojara, tak dokáže aj na konzoly vyzerať aj na rok 2010 úžasne, samozrejme musia maskovať nedostatky efektami [dym, svetlá a pod]. Na druhú stranu PC má kopec možností [DX10 DX 11 teselácia, super svetlá, obrovský počet svetiel na scénu a takmer neobmedzené možnosti čo sa týka pamäte a hrubej sily] ale žiadnemu vývojarovi sa nechce *ebať s hrou na PC, lebo do vývoja ochrany by museli vraziť raz toľko a aj tak by im to prelomili po chvíľke. Tak jednoducho vývojari rezignovali a spravili crossplatformovú hru, na ktorej sa nabalia 1.5x toľko ako by sa nabalili na super-duper titule pre PC. Jediné hry ktorým budú možno vyvýjať do budúcna super grafiku budú práve MMO, ktoré nemôžete bez platenia hrať, ale tam je zase iná politika, a to taká že hra musí ísť "každému" aby mali čo najväčší záber...takže je to celé zložité. Osobne si dovolím tvrdiť že na PC nie je hra, ktorá by PC vyžmýkala na 100%, teda nejaký high end.
SSemteXX napísal:No tak ale ja budem hrať len na monitore, takže mne to postačí ako, ale samozrejme čím väčší monitor tým lepšie vidieť detaily to mi je jasné :wink:

Tu som písal znova ohľadom monitoru, poradte mi opäť :) http://www.hojko.com/post1519107.html#p1519107

//autoeditácia príspevku (11 Nov 2010, 23:01)
Existuje na XBOX hra podobná God of War? :?
Hore spomínané Dantes Inferno, ale jednoznačne Castlevania.
Napísať odpoveď