www.prop.sk
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: www.prop.sk
http://prop.sk/hlasim.html
Citujem: "Sú aj ľudia ja ich volám asociálni, ktorí tento vyšší cit do vienka nedostali a nechápu ho. No čo už s nimi? Nič s tým nenarobíme lenže oni nezabezpečujú pokrok národa ani sa o národ nestarajú, ani ho neposúvajú v pred, preto nie sú pre národ podstatní, hoci tu žijú, nikdy nič väčšieho nespravia. Problém by nastal keby ich bola väčšina. To by znamenalo zánik národa." - niekto v tom článku znovu bohorovne naznačuje svoju nadradenosť nad hocikoho, kto zdieľa iný názor, prípadne kto mu nehrá do karát (chcel by som zároveň vedieť, čo "väčšieho" v živote autor spravil). Takto sa správal Goebbels. Dohady a nezmysly založené na ničom, iba znáška prázdnych kydov, "nie sú pre národ podstatní" - no LOL.
Citujem: "Sú aj ľudia ja ich volám asociálni, ktorí tento vyšší cit do vienka nedostali a nechápu ho. No čo už s nimi? Nič s tým nenarobíme lenže oni nezabezpečujú pokrok národa ani sa o národ nestarajú, ani ho neposúvajú v pred, preto nie sú pre národ podstatní, hoci tu žijú, nikdy nič väčšieho nespravia. Problém by nastal keby ich bola väčšina. To by znamenalo zánik národa." - niekto v tom článku znovu bohorovne naznačuje svoju nadradenosť nad hocikoho, kto zdieľa iný názor, prípadne kto mu nehrá do karát (chcel by som zároveň vedieť, čo "väčšieho" v živote autor spravil). Takto sa správal Goebbels. Dohady a nezmysly založené na ničom, iba znáška prázdnych kydov, "nie sú pre národ podstatní" - no LOL.
http://ekonomika.sme.sk/c/5608814/props ... licie.html
+ http://komentare.sme.sk/c/5608842/media ... rudom.htmlPoslankyňa SaS a blogerka Natália Blahová sa pustila do boja s médiom blízkym ultrapravici. Jej podnet nezapadol, polícia začala trestné stíhanie.
Korálky od Natálky ešte sú horúce..
-
seth82
Darca
hahaha, akurát som to sem šiel postnúť. Ináč strašne ma zaujal článok o manipulácii, ktorý tam je - spomína "zlú" Ameriku a Američanov, ako boli manipulovaní, pričom akosi pozabúda na manipulovanie obyvateľstva konšpiráciami, domýšľaním si, dohadmi a podobnými hovadinami, ktoré tam PROPagujú. Nestranný a nezávislý MY ARSE.
Hanobenie národa a rasy
Stránka má momentálne finančné problémy a je na predaj. Píše sa to v ozname, ktorý je na nej zverejnený. Potom, čo kupujúci predloží cenu, administrátori sa mu vraj ozvú.
Ako polícia vo veci koná, nechce prezradiť.
„Polícia rozhodla o začatí trestného stíhania, pričom skutok poverený policajt kvalifikoval ako prečin hanobenia národa, rasy a presvedčenia. Ako vo veci prebieha vyšetrovanie, bližšie okolnosti v súčasnosti uvádzať nebudeme," povedal hovorca trnavskej krajskej polície Ľuboš Homola.
Systemom otrepana fraza, vzdy ked dojde na rec sionizmus alebo multi kulti. Ale to tu uz bolo mnohkrat.
Prop necitam, ani ho nemam velmi rad a takmer so vsetkymi clankami nesuhlasim, ale tato zaloba mi pripada trochu pritiahnuta za vlasy. Akurat to posilni ich mienku v tom, ze naozaj idu proti prudu. Podla mna je to normalny web, kde su publikovane clanky roznej urovne a kazdy si na nich moze urobit nazor sam, netreba ich hned zalovat za to, ze su na hrane zakona, aspon tam autori pisu priamo a neskryvaju sa za rozne frazy len aby boli politicky korektni.
Asi tak, na prope som nasiel aj mnohe dobre, alebo povedzme zaujimave clanky. Pripada mi to rovnaka zaloba, aka bola svojho casu na Zvedavec.org.
Takú reklamu im spravila Natálka 
No ved aj taki musia zit ako p.Blahova 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a nakoniec je to uplne jedno kedze prop konci.
-
seth82
Darca
Zatiaľ nie, veď v tom stave "predaja" je už celkom dlho..Konšpirátori zjavne ešte nevyzberali dostatočnú sumu na udržanie propu pri živote. Škoda, veď to bol "jediný nestranný a nezávislý portál na slovenskom webe". Kam sa len teraz podejú...
Uff, ty teda nemáš veľmi pevné nervy Ivan. Machruješ tu v každom poste, posledne si sa pasoval za odvážneho nebojácneho bojovníka v tretej svetovej a pritom sa neustále prejavuješ ako veľmi labilný človek. Nedokážeš si zachovať tvár ani na pokakanom internetovom fóre ale ideš tu dookola všetkých buzerovať a poučovať. Ľahko by som ti to oplatil, ale nemám záujem ti spôsobovať ďalšie traumy, keď vidím tu labilitu v priamom prenose.Slay my na prope sme sa rozhodli že radšej prispejeme tebe na akútnu operáciu mozgu a keďže je to dosť drahé, bohužiaľ nám prostriedky na zachovanie propu nestačia, avšak ako humanisti si viac ceníme tvoje duševné zdravie než vytrvanie nášho spravodaja!
Sme len na fóre Ivan, tak kľud
//edit: To som veľmi rád Ivanko, že ti nestojím za klik, ale stojím ti zato aby si tu nervózne orodoval.
Slay my na prope sme sa rozhodli že radšej prispejeme tebe na akútnu operáciu mozgu a keďže je to dosť drahé, bohužiaľ nám prostriedky na zachovanie propu nestačia, avšak ako humanisti si viac ceníme tvoje duševné zdravie než vytrvanie nášho spravodaja! 
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2010, 5:51)
Sklamem ťa, tebe som do karmy tuším ani nepísal/neviem presne/ tuším len raz som dal niekomu mínusko za celé moje pôsobenie tu, teraz neviem ale nemyslím si že si to bol ty, ale to nie je podstatné, podstatné je že proste hlupáci mi nestoja ani za kliknutie na červenú karmu.
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2010, 5:51)
Sklamem ťa, tebe som do karmy tuším ani nepísal/neviem presne/ tuším len raz som dal niekomu mínusko za celé moje pôsobenie tu, teraz neviem ale nemyslím si že si to bol ty, ale to nie je podstatné, podstatné je že proste hlupáci mi nestoja ani za kliknutie na červenú karmu.
-
seth82
Darca
Njn, čo sme čakali. Všetci sú hlupáci, iba skupinka vyvolených, ktorá ani nevie, prečo sa považuje za vyvolených, sa považuje za jediné svetielko nádeje medzi Slovákmi. Odporúčam prečítať si Ivanove kydy na tomto webe http://www.komunita.exil.sk/zivot-v-zah ... 3-680.html
Citujem: "nie všetci Slováci sú sprostí, je nás síce zanebateľná menšina ale sme tu a pracujeme, nespíme! " - pán dokonalý priznal, že je členom elity. Tá diskusia je plná AIDSu, tak ako Prop.
Zároveň je tam načrtnutá aj Ivanova príslušnosť, "Pri nedávnej spomienke na obete bombardovania Spišskej N. Vsi maďarskými vojskami na nás ľudia zazerali a nadávali nám." - člen vyholených vypatlaných hláv? Doteraz som pochyboval, teraz to je už skoro potvrdené. Nedá mi nepodotknúť na ľubozvučnú Slovenčinu SuperSlováka, X chýb v každom príspevku.
Takže, pán dokonalý IvanSk, je študentom v Košiciach, ktorý pravidelne pociťuje potrebu vypisovať krížom krážom po Internetoch, ako je on Slovák, ako je hrdý na Slovensko, ako sú všetci takí ako on utláčaní a okrem toho všetkého samozrejme kritizuje Maďarov za snahu o autonómiu a Čechov za to, že sú Česi a s Moravanmi by rád Slovensko spojil (aspoň to tak vyzerá). No a toto je totálny výkvet, keď som posledný odsek čítal, tak som sa cítil ako za čias Boľševikov, tam padali takéto srdcervúce prednesy =D Nehovoriac o Ivanovej podpore vlasteneckého zákona, ktorú potvrdil napríklad tu v diskusii.
Aspoň som trochu ujasnil, že čo za ľudia to chodievajú a prispievajú na Prope a prečo pociťujú nutkanie k šíreniu hlúpostí o autonómii a iný balast - znudené osôbky, ktoré zjavne nevedia, čo so životom a preto sa búchajú do pŕs, menujú sa za najlepších Slovákov a všetkým ostatným ľuďom sa snažia dokázať, akí sú hlúpi (pričom to platí skôr o ich "elitnej" menšine). Ešteže máme tie Internety, ináč by hejslováci museli zostať iba pri pochodoch v Bomberkách, kanadách, s vyholenými hlavami.
Citujem: "nie všetci Slováci sú sprostí, je nás síce zanebateľná menšina ale sme tu a pracujeme, nespíme! " - pán dokonalý priznal, že je členom elity. Tá diskusia je plná AIDSu, tak ako Prop.
Zároveň je tam načrtnutá aj Ivanova príslušnosť, "Pri nedávnej spomienke na obete bombardovania Spišskej N. Vsi maďarskými vojskami na nás ľudia zazerali a nadávali nám." - člen vyholených vypatlaných hláv? Doteraz som pochyboval, teraz to je už skoro potvrdené. Nedá mi nepodotknúť na ľubozvučnú Slovenčinu SuperSlováka, X chýb v každom príspevku.
Takže, pán dokonalý IvanSk, je študentom v Košiciach, ktorý pravidelne pociťuje potrebu vypisovať krížom krážom po Internetoch, ako je on Slovák, ako je hrdý na Slovensko, ako sú všetci takí ako on utláčaní a okrem toho všetkého samozrejme kritizuje Maďarov za snahu o autonómiu a Čechov za to, že sú Česi a s Moravanmi by rád Slovensko spojil (aspoň to tak vyzerá). No a toto je totálny výkvet, keď som posledný odsek čítal, tak som sa cítil ako za čias Boľševikov, tam padali takéto srdcervúce prednesy =D Nehovoriac o Ivanovej podpore vlasteneckého zákona, ktorú potvrdil napríklad tu v diskusii.
Aspoň som trochu ujasnil, že čo za ľudia to chodievajú a prispievajú na Prope a prečo pociťujú nutkanie k šíreniu hlúpostí o autonómii a iný balast - znudené osôbky, ktoré zjavne nevedia, čo so životom a preto sa búchajú do pŕs, menujú sa za najlepších Slovákov a všetkým ostatným ľuďom sa snažia dokázať, akí sú hlúpi (pričom to platí skôr o ich "elitnej" menšine). Ešteže máme tie Internety, ináč by hejslováci museli zostať iba pri pochodoch v Bomberkách, kanadách, s vyholenými hlavami.
seth velmi trapne, argument ad hominem (tipicke pre teba).
Tvoje prispevky som radsej cital pokial si do politiky neprispieval lebo tu pises bud len svoj nazor vacsinou nicim nepodlozeny a tak sa diskusia viest neda (ked ta vyzvem k diskusii povies ze nechces byt off topic) alebo takto trapne sa snazis zhodit uzivatela ked sa nedari vyvratit to co pise.
Ci je ivan nejaky vyholeny skinhead alebo nie je mi totalne jedno a neviem preco by to mna teba alebo aj ostanych malo trapit, ved je to diskusne forum preboha ziveho tak sa tak aj spravaj.
PS a potom ze kto tu zacina OT debatu
Tvoje prispevky som radsej cital pokial si do politiky neprispieval lebo tu pises bud len svoj nazor vacsinou nicim nepodlozeny a tak sa diskusia viest neda (ked ta vyzvem k diskusii povies ze nechces byt off topic) alebo takto trapne sa snazis zhodit uzivatela ked sa nedari vyvratit to co pise.
Ci je ivan nejaky vyholeny skinhead alebo nie je mi totalne jedno a neviem preco by to mna teba alebo aj ostanych malo trapit, ved je to diskusne forum preboha ziveho tak sa tak aj spravaj.
PS a potom ze kto tu zacina OT debatu
-
seth82
Darca
kali520: nejako som si nevšimol žiaden argument od IvanaSk, ktorý by som mal akože podľa teba vyvrátiť. Ty svoje názory podkladáš faktami? Mne sa zdá, že skôr nie a ja osobne Prop a iné kydy, kde sa reťazovo šíria a navzájom podporujú kadejakí samozvaní konšpirátori a "nádeje ľudstva" za fakty teda určite nepovažujem. Koľko krát si ma vyzval ty do diskusie a ja som ti odpovedal, že nebudem diskutovať, lebo by som bol off topic? Keď to tu už tvrdíš, nasmeruj ma, rád si osviežim pamäť.
Strašne sa mi páči, ako knightuješ za Ivana - na mne ti vadí, že som ho "zhodil", pričom ti zjavne nevadí, že on tu už dosť dlhú dobu zhadzuje každého, kto má iný názor ako on. To, že slaya nazval hlupákom, ti samozrejme tiež nevadí. Moja reakcia na jeho "plnohodnotný príspevok" (teda aspoň podľa teba jeho príspevok plnohodnotný asi je) nasledovala, pretože ma už unúva, ako sa nekonečne a opakovane vyhlasuje za pána dokonalého. Mne je tiež jedno, či je vyholený, alebo nie, pre mňa za mňa nech nosí aj klaunovskú čapicu a na nohách disko čižmy zo 70tych rokov - mne vadí, ako sa tu bohorovne správa ako najväčší a najlepší Slovák a každého s iným názorom častuje buď urážkami (môj prípad a jeho banán si už zabudol? Prípadne označil ma aj za žida), alebo jednoducho vyhlási, že sú menej Slovenskí ako on sám. A čudujem sa, že ti nevadí, že väčšinu Slovákov nazýva sprostými. To je mi len pro-Slovenský prístup.
A áno - je to diskusia a preto tu diskutujem a vyjadrujem svoj názor. Či ti už môj príspevok pripadá trápny (ja som za nič neargumentoval a teda to argumentom nenazývam, ale tak budiž) alebo nie, je mi to jedno - je to diskusné fórum a práve tak sa správam, riadim sa zákonom akcie+reakcie.
P.S. Ktože začal celé OffTopic kydmi o prispievaní k operácii mozgu? Kali, nedovidíš si pred nos?
Strašne sa mi páči, ako knightuješ za Ivana - na mne ti vadí, že som ho "zhodil", pričom ti zjavne nevadí, že on tu už dosť dlhú dobu zhadzuje každého, kto má iný názor ako on. To, že slaya nazval hlupákom, ti samozrejme tiež nevadí. Moja reakcia na jeho "plnohodnotný príspevok" (teda aspoň podľa teba jeho príspevok plnohodnotný asi je) nasledovala, pretože ma už unúva, ako sa nekonečne a opakovane vyhlasuje za pána dokonalého. Mne je tiež jedno, či je vyholený, alebo nie, pre mňa za mňa nech nosí aj klaunovskú čapicu a na nohách disko čižmy zo 70tych rokov - mne vadí, ako sa tu bohorovne správa ako najväčší a najlepší Slovák a každého s iným názorom častuje buď urážkami (môj prípad a jeho banán si už zabudol? Prípadne označil ma aj za žida), alebo jednoducho vyhlási, že sú menej Slovenskí ako on sám. A čudujem sa, že ti nevadí, že väčšinu Slovákov nazýva sprostými. To je mi len pro-Slovenský prístup.
A áno - je to diskusia a preto tu diskutujem a vyjadrujem svoj názor. Či ti už môj príspevok pripadá trápny (ja som za nič neargumentoval a teda to argumentom nenazývam, ale tak budiž) alebo nie, je mi to jedno - je to diskusné fórum a práve tak sa správam, riadim sa zákonom akcie+reakcie.
P.S. Ktože začal celé OffTopic kydmi o prispievaní k operácii mozgu? Kali, nedovidíš si pred nos?
Podľa mňa sa nejedná o argument ad hominem, lebo seth tu Ivan pravidelne vecne "preargumentovával".
Toto je len pekný príklad toho, v akom klame osoba menom IvanSk žije.
A ako spomenul seth, IvanSk tu častuje všetkých rôznymi označeniami, ja som bol napr. okrem iného aj hajzlový papier, tak ho toľko neľutuj.
Toto je len pekný príklad toho, v akom klame osoba menom IvanSk žije.
A ako spomenul seth, IvanSk tu častuje všetkých rôznymi označeniami, ja som bol napr. okrem iného aj hajzlový papier, tak ho toľko neľutuj.
Konkretne tu http://www.hojko.com/post1507941.html#p1507941Koľko krát si ma vyzval ty do diskusie a ja som ti odpovedal, že nebudem diskutovať, lebo by som bol off topic? Keď to tu už tvrdíš, nasmeruj ma, rád si osviežim pamäť.
Uz ma nebavima stale pocuvat tuto dokola hranu rovnaku pesnicku zvanu konspiracia. Bud konecne konkretny co je tam blbost konspiracia alebo vymysel, mas nato prisluesne temy aby to nebolo nahodou off topic, v opacnom pripade to je len volanie do tmy.Ty svoje názory podkladáš faktami? Mne sa zdá, že skôr nie a ja osobne Prop a iné kydy, kde sa reťazovo šíria a navzájom podporujú kadejakí samozvaní konšpirátori a "nádeje ľudstva" za fakty teda určite nepovažujem.
Dalej pochop uz konecne ze prop len cerpa z inych zdrojov, a ich informacie si ty mozes overit a zdaleka to neni jediny zdroj ktorym by sme tu nieco dokazovali.
A k tomu vsetkemu si sam v uvode temy priznal ze objektivne medium neexistuje. Tak naco preboha furt len poukazujes nato za aku stranu kto vystupuje? Preco natom v tomto pripade tak velmi zalezi?
Bohuzial slayov post na ktory ivan reagoval niekde zmyzol a ten bol podla mna cisto provokacia a ivan sa zrejme tiez riadi zakonom akcia reakciaKtože začal celé OffTopic kydmi o prispievaní k operácii mozgu? Kali, nedovidíš si pred nos?
Príspevky sa nedajú zmazať ak na nich niekto reagoval. Tak nefabuluj. To dokáže len Chuck Norris a admin. Navštív odborníkakali520 napísal:Bohuzial slayov post na ktory ivan reagoval niekde zmyzol a ten bol podla mna cisto provokacia a ivan sa zrejme tiez riadi zakonom akcia reakcia
-
seth82
Darca
kali520: nebudem ti predsa vysvetľovať môj názor na niečo, čo si ani nevidel, ale čuduješ sa, že som to kritizoval. Zároveň si to v svojom prvom príspevku (v tejto diskusii) napísal tak, ako keby som každú tvoju otázku odbil takýmto spôsobom, čo samozrejme nie je pravda.
A mňa nebaví vysvetľovať tu dookola niečo, čo som tu už raz vysvetľoval. Nebudem tu každému jednému znova opakovať moje názory iba preto, aby sa daná osoba mohla zasa niečoho chytiť a vznikol by ďalší flejm, ktorý by nikam nesmeroval. Prop čerpá z iných zdrojov, to viem aj ja - tvrdil som snáď niekde opak? Ja som už v úvode predsa napísal, že Prop je iba znáška vecí, ktoré ktosi odkiaľsi skopíruje, pretože mu to príde ako vhodný článok. Prípadne zverejnia názor čitateľa (alebo diskutujúceho) Propu ako článok. Všetko sú to iba subjektívne dohady a články, ktoré sú poväčšine skopírované z webov podobných Propu (aj keď su v inom jazyku - to, že je nejaký web v Angličtine predsa neznamená, že je automaticky dôveryhodný) a tak sa to navzájom podporuje. Informácie si tým pádom neoverím, pretože iba zistím, že to bolo skopírované z inakiaľ, prípadne, že to napísal nejaký samozvaný odborník, ktorého považuje akademická a odborná obec za cvoka alebo za rozporuplného. Objektívne médium neexistuje, to tvrdím stále. Hm, to s tou stranou a jej vystupovaní som nepochopil, možno skús byť trochu viac špecifický, čo si tým myslel?
Aký slayov post zmizol? Môžeš konkretizovať? Ak niečo bezdôvodne zmizlo, tak treba kontaktovať adminov. To však nemení nič na fakte, že ja nie som ten, kto ten off-topic začal. Aj tak je zaujímavé, že ak reaguje Off topic Ivan, tak je to akcia-reakcia, alebo odpoveď na provokáciu, ale ak zareagujem off topic ja, tak to už akcia-reakcia nie je, ale je to off topic :3
A mňa nebaví vysvetľovať tu dookola niečo, čo som tu už raz vysvetľoval. Nebudem tu každému jednému znova opakovať moje názory iba preto, aby sa daná osoba mohla zasa niečoho chytiť a vznikol by ďalší flejm, ktorý by nikam nesmeroval. Prop čerpá z iných zdrojov, to viem aj ja - tvrdil som snáď niekde opak? Ja som už v úvode predsa napísal, že Prop je iba znáška vecí, ktoré ktosi odkiaľsi skopíruje, pretože mu to príde ako vhodný článok. Prípadne zverejnia názor čitateľa (alebo diskutujúceho) Propu ako článok. Všetko sú to iba subjektívne dohady a články, ktoré sú poväčšine skopírované z webov podobných Propu (aj keď su v inom jazyku - to, že je nejaký web v Angličtine predsa neznamená, že je automaticky dôveryhodný) a tak sa to navzájom podporuje. Informácie si tým pádom neoverím, pretože iba zistím, že to bolo skopírované z inakiaľ, prípadne, že to napísal nejaký samozvaný odborník, ktorého považuje akademická a odborná obec za cvoka alebo za rozporuplného. Objektívne médium neexistuje, to tvrdím stále. Hm, to s tou stranou a jej vystupovaní som nepochopil, možno skús byť trochu viac špecifický, čo si tým myslel?
Aký slayov post zmizol? Môžeš konkretizovať? Ak niečo bezdôvodne zmizlo, tak treba kontaktovať adminov. To však nemení nič na fakte, že ja nie som ten, kto ten off-topic začal. Aj tak je zaujímavé, že ak reaguje Off topic Ivan, tak je to akcia-reakcia, alebo odpoveď na provokáciu, ale ak zareagujem off topic ja, tak to už akcia-reakcia nie je, ale je to off topic :3