Klavesnica na NB
Klavesnica na NB
Prosím o pomoc vyliala sa mi na klavesnicu ....ochutená minerálka ...mam NB asus n61-jv a teraz neviem ci servis ...alebo sa da kupit niekde klavesnica ...pripadne nejako ju vycistit....za rady dakujem ?D
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: Klavesnica na NB
Mala by sa dat zohnat klavesnica. Kamosovi s ato stalo s mojitom, ale slo o NTB Fujitsu Siemens. On splasil inu klavesnicu, ale nevie, ci bola nova (vyzerala tak), alebo len s ineho NTB.
BTW, kukni na ebay
BTW, kukni na ebay
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
okolo klavesnic je dost problem dlho to trva kym daco najdes alebo objednas a poslu ...
a nie je na slovensku nejaky e-shop kde by sa to dalo ????...objednat.....?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som na tvojom mieste skusil reklamaciu. Ak je este v zaruke. Mam skusenosti s ASUS reklamacnym oddelenim a su naozaj spickovi a vzdy boli ku mne ustretovi. Do 5 dni mi to stihli zobrat, opravit a dorucit naspat. Kurier si pre to pride, zoberie im to, opravia ti to a kurier prinesie naspat. Vsetko na ich naklady samozrejme.
A este taky bonbonik, ja som kupil notebook v nemecku. Mal som nemecku klavesnicu. Nechcel som popisky, tak som poprosi okrem reklamacie, ci by nebolo mozne vymenit klavesnicu za anglicku, v najhorsom pripade za slovensku. Vymenili zadarmo, aj ked za cesku, lebo v tej chvili narychlo nemali ani anglicku, ani slovensku.
Takze skus. Ked nie .. tak smola.
A este taky bonbonik, ja som kupil notebook v nemecku. Mal som nemecku klavesnicu. Nechcel som popisky, tak som poprosi okrem reklamacie, ci by nebolo mozne vymenit klavesnicu za anglicku, v najhorsom pripade za slovensku. Vymenili zadarmo, aj ked za cesku, lebo v tej chvili narychlo nemali ani anglicku, ani slovensku.
Takze skus. Ked nie .. tak smola.