Drum 'n' Bass - Vase Tipy

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Drum 'n' Bass - Vase Tipy

Príspevok od používateľa p4ra »

Pendulum - The Catalyst

Aj toto je tucne.
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

tak mam niečo zo sluchom počuvam hudbu ne mc-ho čo už hold smola keby bolo na mne mcs zrušim ale nemam tu silu a zas nespravim to, že si odoprem nejakeho kvalitneho dja len kvoli nejakemu mcmu .. a myslim si že je total blbost mam rad dnb mam rad mc ak ste na tuto myšlienku prišli odo mna sorry ale čitajte ešte raz take nič som nepovedala skor naopak ignoor style inak to nevidim bohužial v poslednej dobe su sučastou každej velkej akcie takže sa im nevyhneme a nepomože to ani riešiť ani frflať proste tu su

//autoeditácia príspevku (10 Nov 2010, 20:25)
jop a nebudte smiešny hadžete sem pendulum šak to ani drum neni ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ale mne pomôže o tom frfľať tu, cítim sa lepšie :) Ty si napísala, že "ak mám rád DnB, tak mi nejakí MCs nemôžu vadiť". Teda z takejto vety sa dá derivovať hocičo. Ignorovať MCs jednoducho neviem, neviem si ani predstaviť, že by niektorý z nich začal drístať do niečoho od London Elektricity alebo Fresha. A Pendulum DnB je, bol a bude, akurát že trochu alternatívnym štýlom :) Aj London Elektricity hrá na živých nástrojoch...
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

seth82 napísal:Ale mne pomôže o tom frfľať tu, cítim sa lepšie :) Ty si napísala, že "ak mám rád DnB, tak mi nejakí MCs nemôžu vadiť". Teda z takejto vety sa dá derivovať hocičo. Ignorovať MCs jednoducho neviem, neviem si ani predstaviť, že by niektorý z nich začal drístať do niečoho od London Elektricity alebo Fresha. A Pendulum DnB je, bol a bude, akurát že trochu alternatívnym štýlom :) Aj London Elektricity hrá na živých nástrojoch...

nuž preto je dnb široky štyl pre mna a pendulum nikdy nebude patriť u mna k tym naj proste je to pre mna komerčna kravina ale všetko je vec nazoru a vkusu a keby dristal do fresha al. l. elektricity bolo by mi to fuk lebo tam by som nevnimala ani tu hudbu :D :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nuž, dobre teda :) Každý má iný názor, vďaka tomu existujú tieto diskusie...Tak si teda užívaj ďalej dnb...Ináč komercia nemá nič spoločné s kvalitou hudby...
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

nuž ved presnee taak :) čo ja viem ja som rada že dnb je jeden z mala ak nie posledny hudobny štyl ktorý nie je takmer vobec komerčný, mam rada tých ludi čo dnb počuvaju, čo chodia na party proste je to taky moj svet , iny svet ako svet diskotek a akeby sa dnb stalo komerčným tak by to už nebolo ono .. stačili mi niekt. ludia na special place čo tam nemali čo hladať a neviem ako sa tam ocitli ale babenka vo vysokych štekloch davajuca tanec ala waka waka z neakej diskoteky ma vie na dnb akcii dosť poraziť ale to je tiež vec nazoru mojho nazoru tak ako to citim tak ako citim dnb že to nie je asi pre mna len hudba ale aj takpovediac lifestyle a dufam že dnb ostane neskazenou hudbou tak ako doteraz
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

BBeast, len tak mimochodom, kolko mas rokov, prosim ta?

Pendulum DEFINITIVNE bol aj je d'n'b. Neviem, ci si niekedy bola na live vystupeniach ci uz celej kapely alebo len DJ setoch, ale tam hraju okrem znamych veci z albumov aj pre teba tzv. nekomercne (strasne trapne toto kvazi delenie, ktore nic nema spolocne s kvalitou hudby, ako pisal seth82) pesnicky. Takze nesud nieco, o com vies pramalo.

Dalej si dovolim tvrdit, ze John B, ktory je taktiez d'n'b DJ robi na zivych vystupeniach kvalitne predstavenie, ktore uz su sice alterntivne, ale ma rozhodne viac bavia, ako tmave miesta plne deticiek, ktore su tam na piku, zasmradene s nepricetnym pohladom na tvari.

d'n'b akcie som si odzil. Dodnes si na nejaku skocim, tak ma nemusis poucovat o tom, ake to je, a ze tomu nerozumiem, ak by si nahodou chcela. Ale odsudzovat niekoho, kto pride v opatkoch a pekne obleceny na akciu, kde je polovica uz mnou hore vyssie spomenutych moze len zakomplexovany alebo obmedzeny clovek, ani sa nehnevaj.
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

tych rokov mam dost a kolko ta nemusi zaujimať ... nikto ta nepoučuje ani nič neprikazuje je tam napisane PODLA MOJHO NAZORU tak sa zdrž laskvane tychto osobnych invektiv a zjemni ton. Taktiež by som si vyprosila nazyvať ma obmedzenym človekom nikto ti nedal pravo sudiť ma nepoznáš ma nevieš kto som takže zakomplexovany tu musiš byť asi ty ked chodiš na forum urážať ludí. A prepač nejsom až natolko obmedzena že by som nepoznala Johna B ale tak dakujem za didakticku chvilku ešte čo ma naučíš ? už som sa dozvedela že dnb je polne ludi na piku, zasmradenich a s nepričetnym pohladom / inak by som rada videla reakcie ludi čo chodia na akcie keby im toto povieš a ešte dodaš že sam na party chodis nesereš si troška do huby ? / ako cely tvoj prispevok je dobre pritiahnuty za uši toto čo si ty napisal by nikdy nenapisal niekto kto skutočne ma rad drum nehnevaj sa na mna si smiešny
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

BBeast napísal:stačili mi niekt. ludia na special place čo tam nemali čo hladať a neviem ako sa tam ocitli ale babenka vo vysokych štekloch davajuca tanec ala waka waka z neakej diskoteky..

ked si porovnam akcie spred 5-7 rokov a s tymi smetami co su z dnb akcii teraz, tak neostava nic ine ako povedat, ze dnb akcie su take sucasne diskoteky.. zanrovo je ina hudba, ale ludia ktori chodili sa zmenili.. tym, ze je dnb tak popularne na seba pritiahol mnozstvo hlupakov, ktori hladali nieco ine ako bezne diskoteky a dnb im davalo pocit, ze sa posunuli inde.. ze to nejsu decka z diskotek, ale jak keby vyssia liga v inych podnikoch a na inej hudbe..
mam pobehane mnozstvo eventov, stovky a to ako po celom slovensku, rakusko, cesko, madarsko a je to tam podobne.. jednoducho dnb je sucasne v kurze, je popularne a ma obrovsky komercny uspech.. vacsina djs to robi pre love a ne pre hudbu /mnohi producenti co sa sami priznali, ze je to pre nich jednoduchy biznis, pri ktorom prelietaju cely svet a bavia sa, za to im platia/
a k tomu special place.. prvy bol v januari 2009 a isiel som nan s velkymi ocami, co bude s prvou slovenskou ´´halovkou´´ tak jak som bol spokojny mam teraz oci akurat pre plac, z toho co sa z special place stihlo za 5 eventov stat.. jednoducho smeti a bordel, ludia to robia len pre peniaze a samozreje potrebuju masivne promo aj pokeci a inde aby im ludia zaplatili.. dnb je davno komercia..
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

dalver napísal:ked si porovnam akcie spred 5-7 r...
Ja tiez rad spominam na casy ked tu bol Roni Size v PKO :). Ale ked si zavolas zvucne mena treba ich z niecoho zaplatit. Moj nazor je kto chce priplati si za lepsie vetranie, cattering,satne, a hlavne mensi pocet ludi na taky priestor ako je Majestic Music Club ...
Len dalsi problem je, ked sa pozries na vekovu kategoriu, ludi co tam boli, kto z nich by mal peniaze na drahsi vstup.
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

dalver napísal:

ked si porovnam akcie spred 5-7 rokov a s tymi smetami co su z dnb akcii teraz, tak neostava nic ine ako povedat, ze dnb akcie su take sucasne diskoteky.. zanrovo je ina hudba, ale ludia ktori chodili sa zmenili.. tym, ze je dnb tak popularne na seba pritiahol mnozstvo hlupakov, ktori hladali nieco ine ako bezne diskoteky a dnb im davalo pocit, ze sa posunuli inde.. ze to nejsu decka z diskotek, ale jak keby vyssia liga v inych podnikoch a na inej hudbe..
mam pobehane mnozstvo eventov, stovky a to ako po celom slovensku, rakusko, cesko, madarsko a je to tam podobne.. jednoducho dnb je sucasne v kurze, je popularne a ma obrovsky komercny uspech.. vacsina djs to robi pre love a ne pre hudbu /mnohi producenti co sa sami priznali, ze je to pre nich jednoduchy biznis, pri ktorom prelietaju cely svet a bavia sa, za to im platia/
a k tomu special place.. prvy bol v januari 2009 a isiel som nan s velkymi ocami, co bude s prvou slovenskou ´´halovkou´´ tak jak som bol spokojny mam teraz oci akurat pre plac, z toho co sa z special place stihlo za 5 eventov stat.. jednoducho smeti a bordel, ludia to robia len pre peniaze a samozreje potrebuju masivne promo aj pokeci a inde aby im ludia zaplatili.. dnb je davno komercia..

no niečo take som myslela tou komerciou ktoru nepochopili tvoji kolegovia ale nemyslim si že je to až take akutne zatial aj ked maš sčasti pravdu ale tyka sa to celej elektro hudby. Pamatam sa pred viacerymi rokmi fičali techno akcie kam chodili v poho ludia čo techno vyznavali proste poriadne akcie, teraz zmizli skoro uplne aj s akciami poriadne akcie sa prestavaju robit ale je to o ludoch všetko jeo ludoch . Mojim kometom nešlo o nejake uražanie alebo ponižovanie chcela som len podotknuť kam to smeruje a vždy si budem mysleť že takyto ludia na akcie dnb nepatria ja tiež nechodim na metalove koncerty proste tam nepatrim ..a nech si to každy vysvetli ako chce za tie roky čo dnb počuvam mam tu hudbu naozaj rada a nechcem aby sa dialo to čo spominaš ty pretože to tej hudbe ubližuje avšak to tak asi musi byť časy euforie zo setov bad company či eda rusha su proste preč
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

BBeast napísal:tych rokov mam dost a kolko ta nemusi zaujimať ... nikto ta nepoučuje ani nič neprikazuje je tam napisane PODLA MOJHO NAZORU tak sa zdrž laskvane tychto osobnych invektiv a zjemni ton. Taktiež by som si vyprosila nazyvať ma obmedzenym človekom nikto ti nedal pravo sudiť ma nepoznáš ma nevieš kto som takže zakomplexovany tu musiš byť asi ty ked chodiš na forum urážať ludí. A prepač nejsom až natolko obmedzena že by som nepoznala Johna B ale tak dakujem za didakticku chvilku ešte čo ma naučíš ? už som sa dozvedela že dnb je polne ludi na piku, zasmradenich a s nepričetnym pohladom / inak by som rada videla reakcie ludi čo chodia na akcie keby im toto povieš a ešte dodaš že sam na party chodis nesereš si troška do huby ? / ako cely tvoj prispevok je dobre pritiahnuty za uši toto čo si ty napisal by nikdy nenapisal niekto kto skutočne ma rad drum nehnevaj sa na mna si smiešny
Kolko je to tych dost? Ci s tym mas snad problem? Pre mna by to v ramci tejto diskusie, v kt. sa tak silno obhajujes a niektore veci znamenalo dost, keby som ta mal porovnat so sebou. Uhm, a kde som ta urazil? Alebo kde mam zvyseny ton? Pokial viem, nemam tam co i len jeden vykricnik. Nevies citat interpunkcne znamienka alebo je to len osobna domnienka?

K tomu obmedzenemu cloveku. Holt, ked sa niekto vyjadril tak, ako si sa vyjadrila ty na margo ludi, kt. sa este stale vedia slusne obliect a napriek tomu ist von, tak opakujem, si obmedzena. Nikoho som tu ale neurazil, ani sa nesnazim urazat. Myslim si, ze som si za tych 5 rokov co som tu registrovany vypocul a precital viac urazok na svoju osobu, ako si to ty dokazes predstavit.

Nepovedal som, ze vsetci ludia, ktori tam chodia su narkomani a nepoznaju pojem sprcha, ale ked do takeho klubu pridem, polovica by sa urcite nasla. Kde som ja povedal, ze na party nechodim? Ak pojdes len o par prispevkov naspat, tak zbadas, ze som dal video z akcie, na kt. som bol vo Viedni (konkretne Pendulum), dalej som bol relativne nedavno na akcii, kde bol John B. Myslim, ze by som mohol pokracovat. A inak div sa svetu, na oboch akciach som stal vedla tak smradlavych ludi, chuduckych ludi, ze som to po 20 minutach vzdal a presunul sa inam. Bohvie z coho to tak asi mohli mat.. A vobec nemam problem povedat komukolvek do oci, ci vie, co je to pojem sprcha alebo nech to prestane fetovat. Je mi to uplne jedno.

Predstav si, ze aj napriek tomu co som tu napisal stale mam, aj som d'n'b rad mal a prave mi pri pisani tohto prispevku hra:

Crossfire - Skywarp
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Noisia - Machine Gun

Viete mi niekto doporučiť niečo podobné? : /
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

p4ra napísal:Kolko je to tych dost? Ci s tym mas snad problem? Pre mna by to v ramci tejto diskusie, v kt. sa tak silno obhajujes a niektore veci znamenalo dost, keby som ta mal porovnat so sebou. Uhm, a kde som ta urazil? Alebo kde mam zvyseny ton? Pokial viem, nemam tam co i len jeden vykricnik. Nevies citat interpunkcne znamienka alebo je to len osobna domnienka?

K tomu obmedzenemu cloveku. Holt, ked sa niekto vyjadril tak, ako si sa vyjadrila ty na margo ludi, kt. sa este stale vedia slusne obliect a napriek tomu ist von, tak opakujem, si obmedzena. Nikoho som tu ale neurazil, ani sa nesnazim urazat. Myslim si, ze som si za tych 5 rokov co som tu registrovany vypocul a precital viac urazok na svoju osobu, ako si to ty dokazes predstavit.

Nepovedal som, ze vsetci ludia, ktori tam chodia su narkomani a nepoznaju pojem sprcha, ale ked do takeho klubu pridem, polovica by sa urcite nasla. Kde som ja povedal, ze na party nechodim? Ak pojdes len o par prispevkov naspat, tak zbadas, ze som dal video z akcie, na kt. som bol vo Viedni (konkretne Pendulum), dalej som bol relativne nedavno na akcii, kde bol John B. Myslim, ze by som mohol pokracovat. A inak div sa svetu, na oboch akciach som stal vedla tak smradlavych ludi, chuduckych ludi, ze som to po 20 minutach vzdal a presunul sa inam. Bohvie z coho to tak asi mohli mat.. A vobec nemam problem povedat komukolvek do oci, ci vie, co je to pojem sprcha alebo nech to prestane fetovat. Je mi to uplne jedno.

Predstav si, ze aj napriek tomu co som tu napisal stale mam, aj som d'n'b rad mal a prave mi pri pisani tohto prispevku hra:

Crossfire - Skywarp
kludne ved ho maj rad ale aj tak je smiešne ze sa o tom takto vyjadruješ pritom sam patriš do tejto komunity a predstav si aj ja mam nejake akcie za sebou a nebol to pendulum ktory stale ospevuješ čitala som si celu diskusiu a vidim že s tebou sa človek nevyhada proste pendulum je naj čo patri do dnb štylu podla teba a tak to asi aj je aj ked piznam vela fanatikov do drum n bass ale nikto taketo nikdy nič nevyhlasil ale hovorim všetko je individualne tak želam nadalej nech sa dari .. a vela koncertov pendulum tam mozno nebudu fetaci :wink:

//autoeditácia príspevku (12 Nov 2010, 23:33)
lekoklatik napísal:Noisia - Machine Gun

Viete mi niekto doporučiť niečo podobné? : /
jj konečne niečo schopne nazyvat sa dnb :))neviem ci to je niečo podobne ale taka klasika trackov dobrych :

lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

BBeast. Hm, tie songy mi moc nelahodili. Jediná tá kde je tá hra Audiosurf či ako sa to volá - Inside Info (táto bola sľubná ale ee : / )
Skôr niečo také, akoby melodickejšie, alebo ako to nazvať. Ja netuším čo je to za štýl.
Dám od Noisia - Split the Atom

a tiež tento Pendulum - 9,000 miles je výborný

Proste nehrajú celú skladbu to isté do okola, ale nejak to obmieňajú, má to určitú energiu a keby som mal doma poriadny sound systém, tak tu trsám susedom od rána do večer napríklad na ten Split the Atom.
Niečo fákt energické si prosím : )

K dnb som sa prakticky dostal cez

a nakoľko počúvam viac menej "metal", chcelo by to tú akú takú melódiu, "postupnosť", prípadne jeden, ale poriadne nadupaný rif!
HELLdnbYEAH chápeš? : )
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

BBeast, kde som konkretne povedal, ze su len a len oni a najlepsi? Pokial sa pamatam, tak som napisal nieco taketo:

"Jednoznacne najlepsia mainstreamova neklasicka d'n'b muzika pre mna."

Ja sa nehadam. Ja argumentujem. Fetaci budu na kazdej akcii. To uz je proste s tymto spojene.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

lekoklatik napísal:BBeast. Hm, tie songy mi moc nelahodili. Jediná tá kde je tá hra Audiosurf či ako sa to volá - Inside Info (táto bola sľubná ale ee : / )
Skôr niečo také, akoby melodickejšie, alebo ako to nazvať. Ja netuším čo je to za štýl.
Dám od Noisia - Split the Atom

a tiež tento Pendulum - 9,000 miles je výborný

Proste nehrajú celú skladbu to isté do okola, ale nejak to obmieňajú, má to určitú energiu a keby som mal doma poriadny sound systém, tak tu trsám susedom od rána do večer napríklad na ten Split the Atom.
Niečo fákt energické si prosím : )

K dnb som sa prakticky dostal cez

a nakoľko počúvam viac menej "metal", chcelo by to tú akú takú melódiu, "postupnosť", prípadne jeden, ale poriadne nadupaný rif!
HELLdnbYEAH chápeš? : )
skus novy album od audio - genesis device :twisted:
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

BBeast presne moja salka kavy, hlavne spor a rregula, vsetko notoricky zname veci

toto som si musel vystrihnut z jedneho setu, lebo boh vie ci bude vobec niekedy release a nenormalne sa mi to paci

A este novinka od Apex
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

I keď toto je už skorej do Hardcore.

... a tak. :)
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

I keď toto je už skorej do Hardcore.

... a tak. :)[/quote]

nenazvala by som to hardcore ale skorej už tekno ...

inak super vec od skveleho zardonica :)
a pegasus fuh neviem čo by ti šmakovalo treba sa v tom pohrabať doslovne .. zardonic mixuje často metal až dokonca heavy metal skus tam a potom zas z ineho sudka muffler ma dobre veci alebo potom spadnut až do liquidu a tam sa popozerať toho je vela drum je obšírny žaner sadnut za youtube a klikať :D
Napísať odpoveď