Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
uz to fachci 
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
one in chamber vynikajuuuci moood .. 8-1 konecne 1st.. vzdy mi to ujde o jeden kill a musim sa uspokojit s 2. miestom
chalani ty ktori to mate nedame P.M ??? tu je moj steam
-
DeJF
Addict
Mne sa viac páči Sticks and Stones ako One in chamber..Ten One in chamber je priliš krátky a to ma serie,keby nastavia vačší čas alebo vačši limit na body..
-
Sphinx
Addict
j to je pravda .. je to dost rychle ale aj tak good.. ten SaS som este neskusal ..
//uz hej a ppc
//uz hej a ppc
-
DeJF
Addict
btw aj vam akosi blbne leaderboards ?
Mám tam 17704 kills a 10995 deaths , tolko som nedal určite za dva dni
A ešte by ma zaujmalo či vám to hádže videa z hry do theatru / youtube ?
v hrem i nejde zvuk neviete co s tym?
-
Sphinx
Addict
ked postriham a ulozim tak ich mam v theatre,, youtube nvm to som neskusal ..DeJF napísal:btw aj vam akosi blbne leaderboards ?
/postrihane video v hre a nahrate pomocou fraps+virtualdub recompresia..
-
DeJF
Addict
Sphinx do theatru na webe či len v hre ?
Ináč komu ešte nesadlo to lahnutie pri šprinte ? To čo je za nápad že sa hodí do predu ? Kolko krát som tak skoro skočil odnekadial odkial som skákať nechcel
//
, a ja som si myslel že na pc bude o dačo viac
Ináč komu ešte nesadlo to lahnutie pri šprinte ? To čo je za nápad že sa hodí do predu ? Kolko krát som tak skoro skočil odnekadial odkial som skákať nechcel
//
To fakt len 77 tisic ? Napr. dnes ráno bolo cez 3 000 000 online na Xbox livePřestože podle Joshe Olina z Treyarchu hrálo na Xbox Live mulťák nového CoD po pár hodinách prodeje skoro milion lidí a na PC jej v tuto chvíli hraje přes 77 tisíc lidí,
-
webmasterr
Medium Professional
-
2janci2
Medium Professional
ide niekomu, kto stiahol SKIDROW verziu, multiplayer? mne furt pise ze servers are unavailable alebo daco take
Neviem, ale myslím, že to ani nepôjde. Veď predsa len ide o nelegálnu cracknutú verziu hry a servery od gameservers.com cracknuté nie sú, ale sú pre hráčov, ktorí si hru kúpili. Tiež mám od skidrow a tiež mi vypisuje to čo tebe. Možno nejaký deň počkať a niečo sa nájde, no neviem. Ja som si to pôvodne chcel kúpiť, ale nakoniec som si to rozmyslel, pretože mám už starší komp a nevedel som ako mi to pôjde. A ešte k tomu prišli tie lagy a bugy. Ak sa to časom vyrieši, tak si tú hru určite kúpim, no zatiaľ nie.2janci2 napísal:ide niekomu, kto stiahol SKIDROW verziu, multiplayer? mne furt pise ze servers are unavailable alebo daco take
-
2janci2
Medium Professional
no ved prave, ze mne to uz tiez nejde najplynulejsie (mozno, ze to je SKIDROW verziou) a zase kupovat kazdy rok hry, na to nemam peniaze... tak ja si radsej pockam, kym to nejak obidu, ved aj MW 2 dlho nevedeli obist, ani Assassin's Creed 2... no spolahnem sa na pracu americkych geekov 
Aktualne pise na steame cislo cca 94000 hracov. Inac Josh Olin je cisty kkt. Na svojom twitter ucte sa chvali ze v rebricku je na 25 mieste v zombie mode. Ale ze by odpovedal na reakcie PC hracov ohladom problemov s hrou tak to nie.DeJF napísal:Sphinx do theatru na webe či len v hre ?
//
To fakt len 77 tisic ? Napr. dnes ráno bolo cez 3 000 000 online na Xbox live, a ja som si myslel že na pc bude o dačo viac
Hlavne ze zastava funkciu komunitneho manazera.
lagy? nie. plynulo. akurát ked načítavalo level tak to sekalo pri tých animáciách a kecoch. hw - i7 3,8 GHZ, GTX 460 1GB, 6GB ram. hádam stačí
EPIC tomahawk
athlon x2 2500mhz, 2gb ram, hd 3650 512mb gddr3
hra to niekto na podobnej zostave?
ci to ma vobec pre mna vyznam stahovat...
hra to niekto na podobnej zostave?
ci to ma vobec pre mna vyznam stahovat...
-
lekoklatik
VIP
pár strán do zadu alebo google.
http://www.yougamers.com/gameometer/10424/
http://www.yougamers.com/gameometer/10424/
-
hojko
Site Admin
Zapol som hru a ostal som zdeseny uz z intra a menu. Menu je otrasne, ovlada sa najskor klavesnicou, potom mysou - nelogicke ovladanie, potom intro pred pri zapnuti kampani otrasne. Hra ako taka mi pride tiez slaba, graficky sa mi to moc nepozdava, pride mi to ako priemerna strielacka so stitkom CoD, ktora sa snazi vytazit zo svojho mena. Cez vikend trochu pohram, tak hadam zmenim nazor. Ale zatial som sklamany, ci uz z tychto predchadzajucich veci alebo aj zo samotnej klasicky linearnej hry.
Mozes byt rad ze ti to vobec funguje, vyse 70% ludi to este ani nemoze hrat, na steam forach su ich tisicky, sam sa cudujem ze tu to ide vacsine.
-
uplink
VIP
Na margo tých ktorý nemajú originál [ako aj ja, túto hru si proste nekúpim, možno keď bude za 5 eur v akcii na steame, väčšiu hodnotu pre mňa nemá, asi ani SP nedokončím]. Hrať MP s nelegálnou verziou je ako behať sem a tam cez mínové pole...
Na margo optimalizácie...ako obvykle, ide mi to bez chýb. Od vtedy čo som konvertoval na nvidiu, konkrétne 480 SC tak s tým nemám problém. Hrubá sila sa asi vie vysporiadať aj so zlou optimalizáciou. Ale netvrdím že hra nemá bugy, resp. že nie je zle zoptimalizovaná.
Grafika ako spomenul hojko, je fakt biedna. Ale ani to im už až tak nezazlievam. Ad 1: Strielačka typu CoD potrebuje ako soľ blazing fast FPS [teda 50-60fps]. Aby to dosiahli na tých krámoch [Crapbox a Shitstation] tak jednoducho museli robiť kompromisy, s tým jednoducho človek nehne a fyzika nepustí [ram]. Ad 2: Keďže je to konzolovka a nie je to exkluzívny titul, nemohli na plno využiť potenciál ani jednej z konzol, čiže ani preto sa žiadne grafické, alebo herno-mechanické orgie nekonajú. Keď si zoberieme exkluzívne tituly pre crapbox [konkrétne GoW 2] a potom pre shitstation [konkrétne Castlevania, God of War III a Uncharted 2], tak tam je jasne vidieť že konzoly majú na viac, ale nemôžu to spraviť ak to má byť multiplatformovka, jednoducho sa nemajú ako zamerať na tú ktorú platformu a tam to vypeckovať na maximum. Jednoducho povedané, ak by mal byť CoD aspoň z polovice taký lákavý ako Castlevania, alebo God of War III, tak by musel byť len a len pre shitstation. Ak by mal byť taký rýchly a pekný ako Gears of War, tak by musel byť len a len pre crapbox a PC. Bohu žiaľ, toto sú fakty. Ináč by museli vyvíjať 2-3 diametrálne odlišné hry naraz, čo by sa im samozrejme z marketingového hľadiska nevyplatilo.
Na margo optimalizácie...ako obvykle, ide mi to bez chýb. Od vtedy čo som konvertoval na nvidiu, konkrétne 480 SC tak s tým nemám problém. Hrubá sila sa asi vie vysporiadať aj so zlou optimalizáciou. Ale netvrdím že hra nemá bugy, resp. že nie je zle zoptimalizovaná.
Grafika ako spomenul hojko, je fakt biedna. Ale ani to im už až tak nezazlievam. Ad 1: Strielačka typu CoD potrebuje ako soľ blazing fast FPS [teda 50-60fps]. Aby to dosiahli na tých krámoch [Crapbox a Shitstation] tak jednoducho museli robiť kompromisy, s tým jednoducho človek nehne a fyzika nepustí [ram]. Ad 2: Keďže je to konzolovka a nie je to exkluzívny titul, nemohli na plno využiť potenciál ani jednej z konzol, čiže ani preto sa žiadne grafické, alebo herno-mechanické orgie nekonajú. Keď si zoberieme exkluzívne tituly pre crapbox [konkrétne GoW 2] a potom pre shitstation [konkrétne Castlevania, God of War III a Uncharted 2], tak tam je jasne vidieť že konzoly majú na viac, ale nemôžu to spraviť ak to má byť multiplatformovka, jednoducho sa nemajú ako zamerať na tú ktorú platformu a tam to vypeckovať na maximum. Jednoducho povedané, ak by mal byť CoD aspoň z polovice taký lákavý ako Castlevania, alebo God of War III, tak by musel byť len a len pre shitstation. Ak by mal byť taký rýchly a pekný ako Gears of War, tak by musel byť len a len pre crapbox a PC. Bohu žiaľ, toto sú fakty. Ináč by museli vyvíjať 2-3 diametrálne odlišné hry naraz, čo by sa im samozrejme z marketingového hľadiska nevyplatilo.