les pls je to jeho nazor. ani ja s tym nesuhlasim ale za to do neho nemusis vyryvat. keby niekto povedal nieco take na tvoju SMK tak by si nadaval aky je rasista.... takze sa snaz na kazdeho rovnaky meter mat. aj na seba
mastermind napísal:les pls je to jeho nazor. ani ja s tym nesuhlasim ale za to do neho nemusis vyryvat. keby niekto povedal nieco take na tvoju SMK tak by si nadaval aky je rasista.... takze sa snaz na kazdeho rovnaky meter mat. aj na seba
Mne je uplne jedno ci je niekto proti alebo za SMK na tomto fore. Reagujem preto, lebo drakeman napisal "svoj nazor" sposobom akym by sa nemusel hanbit niekde pri Ziline a este by ho aj ospevovali...
Les napísal:
Tak preco je v citacii aj moj prispevok. A ukludni sa, nevyzera to dobre, ked ma niekto vysoky krvny tlak po 2 prispevkoch
Tak ešte raz a pomaličky aby sme sa dopracovali k tomu aby ti to došlo ok?
Drakeman Napísal:
jednoznacne SNS aj ked nama velke preferencie ale vdy lepsie ako inych kok****. (SMK, SMER).
Ty si na to odpovedal:
Slovaci ta za to urcite pochvalia.
A ja som napísal:
.... a maďary ťa za to budú prenasledovať!
To bola protiodpoveď na tvoju....
MS FRANKY napísal:
Tak ešte raz a pomaličky aby sme sa dopracovali k tomu aby ti to došlo ok?
Drakeman Napísal:
jednoznacne SNS aj ked nama velke preferencie ale vdy lepsie ako inych kok****. (SMK, SMER).
Ty si na to odpovedal:
Slovaci ta za to urcite pochvalia.
A ja som napísal:
.... a maďary ťa za to budú prenasledovať!
To bola protiodpoveď na tvoju....
Tak co pises, ze si to smeroval Drakemanovi- co si smeroval?
A este si mi nevysvetlil, za co by ma nahanali- to som sa ta pytal uz od zaciatku. Netvrdim, ze chapem tvojmu prispevku, ale ani ty niesi v tom teraz celkom isty...
Ešte posledná otázka rozumieš les?
to mastermind: Mne veľa ľudí nerozumie a to má dve príčiny bud som nadpriemene alebo podpriemerne inteligenty. Ale skôr to druhé.
MS FRANKY napísal:
Ešte posledná otázka rozumieš les?
to mastermind: Mne veľa ľudí nerozumie a to má dve príčiny bud som nadpriemene alebo podpriemerne inteligenty. Ale skôr to druhé.
Hm, ja v tomto pripade nemam problem pochopit, o co islo MS FRANKY_mu. Les drakemanovi adresoval: "Slovaci ta za to urcite pochvalia". FRANKY Lesovi: "... a maďary ťa za to budú prenasledovať". Hovori sa tomu ake si si pozical, take vrat, no tu urobil FRANKY mensiu chybycku... mal to adresovat drakemanovi. Kazdy priemerne inteligentny clovek by aj tak pochopil, ze to bola reakcia na Lesovu ironicku poznamku, takto to moze posobit trosicku zmatocne. Ak sa mylim, potom ani ja neviem o co ide