Vážny problém (trieda)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Re: Vážny problém (trieda)

Príspevok od používateľa kompi »

pocuj podla toho co tu citam si myslim ze si do nej zamilovany stale len si to neces priznať.
ako fakt nechodit z inou spolužiačkou alebo babou len preto aby sa necitila trapne?
ja si myslim ze fakt by si mal o nu zabojovat pretoze ti na nej evidentne zaleži :)
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stankoo »

--
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eldzi »

Stankoo napísal: fuuh..nebudem sa do nich miesat,ona si vybrala to ,co chcela..ja som sa k nej snazil spravat dobre,ked zacal tento sk.rok..casto som jej volal,pisal,pozyval niekam si sadnut,ale take to bolo,citil som,ze to nie je ono.. uz sa neda nic robit,az dnes,po styroch dnoch som sa cez jednu hodinu pozeral po triede a ona sedi vedla mna v 2.rade,ale blizske k dveram,takze ked sa obzriem,vidim jej spolusediacu..obzrel som sa a videl som,ako sa aj ona pozrela cez nu na mna a videl som taky jej bojazlivy,smutny vyraz v ociach,ale to bola len sekunda :)
Nechcem ti nejako kaziť ilúzie, ale.. :!: Nezávislý pozorovateľ jasne vidí, ako ti na nej stále až moc záleží a ako na ňu nedáš dopustiť. To, že sa na teba pozrela (cez spolusediacu? čo to je, aká výhra?), ešte nemusí znamenať nič, zrejme to znamená len to, že si do nej stále zbláznený a len ty by si asi chcel, aby ten jej pohľad znamenal niečo také, ako si opísal. Naozaj to neber osobne, ani na teba nijak neútočím, ale ak ste sa rozišli a ona už randí s iným chalanom, tak ruky preč, nemusíš sa zachovať ako egoista, ktorý pokazí vzťah náhodou niekomu inému, stretneš ďalšie dievča a bude po probléme.
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ziadam o okamzite deletnutie tejto temy a vsetkych mojich vytvorenych tem a celeho mojho profilu :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

a este co by si nechcel?
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

--
Jozo211
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jozo211 »

Ja som mal podobny problem,asi aj rovnaky,presiel som na druhu skolu a 4-tiede som sa zalubil do spoluziacky,trvalo to 2 roky a rozisli sme sa.1.rok som sa snu nebavil a ani ona semnu a teraz 8-triede sa snu uz normalne bavim a sme kamosi ale mam pocit ze je do jedneho kamosa ale nwm niekedy mu nadava a pod. a je dost hlupy a stale sa jej smeje.Tvrdy ze je do niekoho ineho ale chova sa akoby nebola do nikoho.Stale k nej nieco citim.A stale onu bojujem a zlepsuje sa to :)
Tvrdy ze som jediny normalny s triedy s jednym kamosom.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

a kua ja som si chcel precitat aky problem a zrazu najdem -- tak reku diky moc!!!! biatch!
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

lollo napísal:a kua ja som si chcel precitat aky problem a zrazu najdem -- tak reku diky moc!!!! biatch!
ja som ho ocitoval, cize si to kludne pozri .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď