kokos ale ked to napisem ja tak ma tu zdrbe 20 ludi, este sa aj na karme vysantia, .. je toto normalne ???? uplink ma tiez podobny nazor .....hojko napísal:Zapol som hru a ostal som zdeseny uz z intra a menu. Menu je otrasne, ovlada sa najskor klavesnicou, potom mysou - nelogicke ovladanie, potom intro pred pri zapnuti kampani otrasne. Hra ako taka mi pride tiez slaba, graficky sa mi to moc nepozdava, pride mi to ako priemerna strielacka so stitkom CoD, ktora sa snazi vytazit zo svojho mena. Cez vikend trochu pohram, tak hadam zmenim nazor. Ale zatial som sklamany, ci uz z tychto predchadzajucich veci alebo aj zo samotnej klasicky linearnej hry.
Call of Duty 7: Black Ops
-
qwerty-xyz
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Nevie niekto ako pokračovať v hre od posledného dosiahnutého checkpointu? Lebo keď vypnem hru a znova spustím, tak musím ísť celú kapitolu od začiatku.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zle cracknutá verzia to zvykne robiť, pri origináloch som sa s tým nestretol [aspoň čo mám ľudí na iCQ].
Lenze problem je v tom ze ty pises ako 5-rocne decko.qwerty-xyz napísal: kokos ale ked to napisem ja tak ma tu zdrbe 20 ludi, este sa aj na karme vysantia, .. je toto normalne ???? uplink ma tiez podobny nazor .....
-
Sphinx
Addict
to menu sa ovlada preto tak lebo ...odporucam pozriet vsetkymhojko napísal:Zapol som hru a ostal som zdeseny uz z intra a menu. Menu je otrasne, ovlada sa najskor klavesnicou, potom mysou - nelogicke ovladanie, potom intro pred pri zapnuti kampani otrasne. Hra ako taka mi pride tiez slaba, graficky sa mi to moc nepozdava, pride mi to ako priemerna strielacka so stitkom CoD, ktora sa snazi vytazit zo svojho mena. Cez vikend trochu pohram, tak hadam zmenim nazor. Ale zatial som sklamany, ci uz z tychto predchadzajucich veci alebo aj zo samotnej klasicky linearnej hry.
-
qwerty-xyz
ale hovno, to nie je o tom, pisem si ako chcem .. sa z toho neposer ....rochedo napísal:
Lenze problem je v tom ze ty pises ako 5-rocne decko.
Chalani, kto mate verziu od Skidrow, idu vam Zombies?
Ja mam original na XBOX360 len som chcel spravit aj nejake videa zo Zombies a nemienim si hru kupovat aj na PC.
Ja mam original na XBOX360 len som chcel spravit aj nejake videa zo Zombies a nemienim si hru kupovat aj na PC.
U Skidrow nejde zombie a ani mp. Možno neskôr, ak vyjde nejaký iný crack alebo update. Zatiaľ nie.Slayter napísal:Chalani, kto mate verziu od Skidrow, idu vam Zombies?
Kurna mam orginalku a neviem najst tie mody....kde ich najdem?pls
To bude niekde v multiplayeri nie? Tam si pozeral?triow napísal:Kurna mam orginalku a neviem najst tie mody....kde ich najdem?pls
-
Sphinx
Addict
wagner match sa volaju mas to aj v browsery ale aj cisto ako wagner..
neviete niekto kedy sa chystaju releasnut ten patch?:)
Na steam fore sa pise daco v tom zmysle,ze na patch potrebuju 7-8 dni.
Predbezny obsah uprav :
* Frame rate issues
* Error connections
* Lagging while receiving achievements/trophies
* Party invite
* Leaderboards
* Killstreaks
* Glitches
* People seem to knife from far, kind of like Commando from MW2
* Theater Lobby videos not showing
* Guns seem weak when shooting at enemies, it takes longer too kill unlike MW2.
* Taking long to view the achievements/trophies
* Floating apple
* And many more
Predbezny obsah uprav :
* Frame rate issues
* Error connections
* Lagging while receiving achievements/trophies
* Party invite
* Leaderboards
* Killstreaks
* Glitches
* People seem to knife from far, kind of like Commando from MW2
* Theater Lobby videos not showing
* Guns seem weak when shooting at enemies, it takes longer too kill unlike MW2.
* Taking long to view the achievements/trophies
* Floating apple
* And many more
No som v druhej misii, a mne to zatial nastastie nelaguje co som prekvapeny na AMD athlon x2 4000+ @ 2.6 Ghz, HD 4850, 3GB ram. nwm, ale strasne cudne mi to pripada, taky rambo styl, len idem strielam, ani nwm do coho,
uvidim ci sa to dalej zmeni
Akurat to skusam a este aj video mi seka 
-
Sphinx
Addict
ja nastastie na mojej i5 problemy so sekanim nemam ale obcasne lagy na serveroch ma stvu.. ale uz je to o 100 percent lepsie ako to bolo v prvy den
Som si vsimol ze ta hra v multi je az moc citliva. Pingy nad 80 bud ma to vraca alebo to seka kazde 2 sekundy.
-
Sphinx
Addict
sector.skCall of Duty s rekordným launchom - hra predala v prvý deň 5.6 milióna kópii a tržby sa tak vyšplhali na 360 miliónov dolárov. Prekonala tak Modern Warfare 2 s predajom 4.6 milióna.
Som rád že sa chystajú opravy. Nech to kludne trva aj dva tyzdne hlavne nech to dajú dokopy.
* Floating apple v zozname oprav ma dostalo
* Floating apple v zozname oprav ma dostalo
chcem sa spytat ze ak niekto presiel uz cely SP kolko je problizne hracia doba ??