Call of Duty 7: Black Ops
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty 7: Black Ops
To si všetký videa preskakoval,hral na recruit ,nestrielal a len utekal nie ?
Ako sa skacu tie sipky,dajako neviem na to prist?
-
DeJF
Addict
Šprintuješ a dáš postavu lahnúť
ja mam problem hned v prvej misii ako nasadnem do auta mam stlacit prave tlacidlo mysi aby som auto otocil - to ide ale potom mam stlacit lave tlacidlo aby som sa s autom rozbehol a to uz nejde nech stlacam kolko chcem tak auto stale stoji akusal som aj v nastaveniach prehodit na inu klavesu ale taktiez to nefunguje
neviete co s tym?
neviete co s tym?
-
Yos
Professional
skusal si to dlhsie podrzat ?
uz to fici, mal si pravdu mal som to podrzat dlhsie
dik
dik
-
Nadeo
Guru wannabe
Mne to trvalo okolo 5 hodin na 3tej obtiaznosti a pozrel som vsetky cutsceny 
-
Andrew007
Guru wannabe
Vsetci ste uz vyriesili ten problem so sekanim ?? Mam origo a MP je nieco hrozne, moje pc by to mal tahat s full ale ledva na serveroch je 4XAA stabilne. Strasne cakam na ten patch lebo furt ked sa viaceri zjavia jednoducho nestiham kvoli sekackam. Niekedy to vobec nerobi, niekedy zrazu padne framerate na 40fps z 90 daco (neopisatelne to na*erie hraca) ....
Zostava : x4 955 default 3,2
Corsair 2x2gb 1600
AMD 6870 1GBDDR5 ....
Zostava : x4 955 default 3,2
Corsair 2x2gb 1600
AMD 6870 1GBDDR5 ....
-
lekoklatik
VIP
40fps je v pohodičke hrateľné, tak wtf?
ale nie na multiplayer...
Nechápem prečo sa stále riešia hodnoty fps, kto ma aku mašinu a podobne... Je uplne jedno či máš C2D E8400 ako ja alebo i7, GTX260 alebo GTX480. Je to bug tak to robí skoro každému, a je jedno akú máš mašinu a kolko fps. Už by niektori ludia mohli pochopit že nastavenim grafiky na low nič nezmenia 
Btw mi steam stiahol 7mb patch a uz sa to da hrat ale este stale to neni plynule. Nadalej su tam zaseky ale aspon som uz odohral par kol v mp. Multak je paradny. Uz sa mi podaril aj final killcam 
na lamkach je crack co spristupni zombie mode
-
uplink
VIP
už som to vyššie spomínal. Aj Gothic 4, aj CoD: BO mi ani nešklbnú, len na začiatku kvôli loadingu textúr. Hrubá sila ide aj cez chyby, samozrejme že to nemení nič na fakte že hry sú zabuggované.Guczmann napísal:Nechápem prečo sa stále riešia hodnoty fps, kto ma aku mašinu a podobne... Je uplne jedno či máš C2D E8400 ako ja alebo i7, GTX260 alebo GTX480. Je to bug tak to robí skoro každému, a je jedno akú máš mašinu a kolko fps. Už by niektori ludia mohli pochopit že nastavenim grafiky na low nič nezmenia
To funguje aj na PC,verzii,lebo mne to teda nefunguje?!DeJF napísal:Šprintuješ a dáš postavu lahnúť
edit:tak uz funguje
Moj nazor: Nelutujem ze som si hru kupil...Sice som neni spokojny na 100 percent ale aj tak som velmi spokojny....Grafika mne osobne celkom staci pri online hra neni o grafike ale o mnoho inych veciach ako ovladanie, moznosti, mapy atd...V tychto veciach to ma u mna aspon 95 percent. To ze su tam su bugy urcite neni naschval aj ked to mohli nejako opravit uz pred vydanim ale aj tak je to poriadna mastenica....A urcite by som kupil aj pokracovanie. Tot moj nazor.
-
Andrew007
Guru wannabe
Ja taku po*banu hru mozem srat, furt ma po minute hrania odpaja kvoli "steam connection closed" nie " znamne interrupted". Uz ma konecne nezacinali trapit fps rate-i a teraz toto. Robi to este niekomu ci som len ja sam, ? 
-
Shamway
Professional
Riesenie problemu s FPS
Mne to pomohlo
Ako iste viete, problemy s lagovanim hry COD: BO su sposobene neumernym vytazovanim CPU a RAM. Treyarch o tychto problemoch vie a momentalne sapracuje uz na naprave. Tieto problemy sa defacto tykaju vsetkych zostav ale najviac dual-core CPU.
Neoficialne riesenie problemu je nasledovne:
Hra je defaultne nastavena na dve graficke karty a jednojadrovy procak preto to robi take problemy. Staci si najst subor config.cfg a config_mp.cfg (najdite adresar call of duty black ops/players)
a v oboch treba zmenit nasledujuce parametre (staci ked to otvorite v notepade a stlacite ctrl+f a napiste tam ten parameter ono vam to najde)
seta r_multiGpu
seta r_multithreaded_device
Prvy parameter sa tyka grafickej karty - ak mate viac grafik cez SLI/Crossfire tak dajte 1 ak jednu grafiku tak 0
Druhy parameter sa tyka CPU - ak mate jednojadro tak dajte 0 ak mate dva a viac tak 1
Dalsia vec - ked spustite hru tak Ctrl+Alt+Del /task manager/ a znizit prioritu na minimum ....
Ako iste viete, problemy s lagovanim hry COD: BO su sposobene neumernym vytazovanim CPU a RAM. Treyarch o tychto problemoch vie a momentalne sapracuje uz na naprave. Tieto problemy sa defacto tykaju vsetkych zostav ale najviac dual-core CPU.
Neoficialne riesenie problemu je nasledovne:
Hra je defaultne nastavena na dve graficke karty a jednojadrovy procak preto to robi take problemy. Staci si najst subor config.cfg a config_mp.cfg (najdite adresar call of duty black ops/players)
a v oboch treba zmenit nasledujuce parametre (staci ked to otvorite v notepade a stlacite ctrl+f a napiste tam ten parameter ono vam to najde)
seta r_multiGpu
seta r_multithreaded_device
Prvy parameter sa tyka grafickej karty - ak mate viac grafik cez SLI/Crossfire tak dajte 1 ak jednu grafiku tak 0
Druhy parameter sa tyka CPU - ak mate jednojadro tak dajte 0 ak mate dva a viac tak 1
Dalsia vec - ked spustite hru tak Ctrl+Alt+Del /task manager/ a znizit prioritu na minimum ....