Rozhodol som sa kupit niektory z tychto telefonov...co to som uz precital no neviem sa rozhodnut...potreboval by som hlavne vase postrehy ako ste spokojny atd nejake nedostatky a tak....popripade poradit nejaky telefon v takejto kategorii.
Hlavne chcem rychly a dobry OS a dobru kameru fotacik...nieco dobre proste:)
Iphone4 alebo HTC desire?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Iphone4 alebo HTC desire?
HTC Desire sa nedá s iPhone 4 ani porovnať. Ak chceš alternatívu k iPhone tak Samsung Galaxy S, alebo Desire HD. Zvyšok je už ťažké rozhodovanie, je tam priveľa plusov a mínusov a Android a iOS sú dosť odlišné, hlavne čo sa týka využiteľnosti, užívateľského rozhrania a iných bodov. Takže skús viac špecifikovať, že čo od novej kraxne očakávaš (foťáky majú mnou spomínané v podstate rovnaké).
-
uplink
VIP
Pravda pravda. Kakofón 4 je iná liga. Iné spracovanie, iné využitie HW a aj iný HW. Tak isto by som si nedovolili zrovnávať kakofón a Samsung S či Desire HD. Sú to stále odlišné telefóny. Kakofón 4 má doposiaľ neprekonanú bezchybovosť Ui a super rýchlosť a konečne naozaj nadupané hry [som sa s ním hral pár hodín]. Samsung Galaxy S je fajn, ale má kopec nedostatkov oproti Kakofónu 4 čo sa týka ovadania no a Desire HD netuším. Avšak ak chceš mať pokoj od všetkého a nezáleží Ti na otvorenom systéme, tak choď po kakofóne 4. Pre bežného usera, ktorý nie je geek je to stále tá najlepšia voľba. Ja osobne som androidofil, lebo mám už "pár" vylepšení na fóne o ktorých kakofón ani nesníva, ktoré priamo zasahujú do GUi a funkcionality systému, ale tak to je iný príbeh. Ak chceš mať pokoj a plne funkčný telefón bez nejakého sťahovania dodatočného softwaru, Kakofón 4 je dobrá voľba. A to nemusím Apple na rovinu.
no pravda su to odlisne telefony...a preve tie plusy a minusy neviem....ja som skor taky multimedialny typ + nieco na nudu internet kedze dsom student...manazerske veci este nepotrebujem...neviem ake vyhody maju Desire HD a Galaxy S....preto sa chcem radsej poradit predsa su to dost drahe hracky
...
Viem ze iphon ma neprekonatelnu rychlost....natom mi celkom zalezi nech je telefon rychly...kamarat ma SN satio a stazuje sa a pritom tiez dost drahy telefon...
Co sa tyka otvorenosti systemu...ak najdem vsetko co potrebujem pre iphone nemam problem...no neviem do akej miery ma to moze ovplyvnit....co je vyhodnejsie premna ako studenta....
A aky je rozdiel medzi OS co ma iphon iOS4ka myslim ci co a Androidom?to ani neviem
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2010, 10:45)
a ako hore napisal Seth82...neviem porovnat tie dva OS a ich vyuzitelnost...to je tiez jedna stranka...
A co by som ocakaval od novej kraxne?....pohodicka na internet nech slape rychlo....dobru kameru plynulu (chcel som si kupit mini kameru ale povedal som si ze radsej uz drahsi telefon nech to ma preto chcem dobru kameru)...fotak nech je v pohode....
A multimedia...v podstate...aplikacie no neviem v tom sa nevyznam co je na ake...film aby som si mohol pozriet pri dlhsej ceste a aj bateria by ma zaujimala vydrz....OS nech je good....nech ma dobre spravovanie teda menu a taketo vecicky
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2010, 10:46)
a uplink ty mas aky telefon?...a co myslis je velmi obmedzujuci ta obmedzenost systemu?
Viem ze iphon ma neprekonatelnu rychlost....natom mi celkom zalezi nech je telefon rychly...kamarat ma SN satio a stazuje sa a pritom tiez dost drahy telefon...
Co sa tyka otvorenosti systemu...ak najdem vsetko co potrebujem pre iphone nemam problem...no neviem do akej miery ma to moze ovplyvnit....co je vyhodnejsie premna ako studenta....
A aky je rozdiel medzi OS co ma iphon iOS4ka myslim ci co a Androidom?to ani neviem
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2010, 10:45)
a ako hore napisal Seth82...neviem porovnat tie dva OS a ich vyuzitelnost...to je tiez jedna stranka...
A co by som ocakaval od novej kraxne?....pohodicka na internet nech slape rychlo....dobru kameru plynulu (chcel som si kupit mini kameru ale povedal som si ze radsej uz drahsi telefon nech to ma preto chcem dobru kameru)...fotak nech je v pohode....
A multimedia...v podstate...aplikacie no neviem v tom sa nevyznam co je na ake...film aby som si mohol pozriet pri dlhsej ceste a aj bateria by ma zaujimala vydrz....OS nech je good....nech ma dobre spravovanie teda menu a taketo vecicky
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2010, 10:46)
a uplink ty mas aky telefon?...a co myslis je velmi obmedzujuci ta obmedzenost systemu?
-
seth82
Darca
IMHO, ten rebríček na Techradare bol poskladaný už dávno a hoci sa zdá, že ho aktualizovali (podľa toho dátumu), tak je to dosť FAIL. Desire je rok staré železo, ktoré na prvú priečku už podľa mňa nepatrí a to ani s prižmúrenými očami. Zároveň si neuvedomujem nejaké nedostatky Galaxy S v porovnaní s iPhone 4
Napríklad http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_g ... ew-500.php Galaxy S s FroYom má celkom dosť plusov, o ktorých sa iPhone 4 ani nesnívalo, ako príiklad spomeniem vstavaná podpora DivX a HD, bezdrôtový prenos HD videa do telky, zatiaľ ako jediný smartphone má certifikát WiFi Direct (vygooglite si, čo všetko to dokáže), už vo verzii 2.1 mal vstavaný Access Point, rádio s RDS (hoci ja si na to nepotrpím, ale poznám ľudí, pre ktorých je to veľké plus), žiadne iTunes, drag and drop a mass storage, bez konverzie a iných otravných procesov, dá sa vybrať microSD bez vypnutia telefónu, dajú sa dokúpiť náhradné batérie, atď. Práve preto som prešiel od Apple k Androidu