kydam na kinect ako sa len da? cital si to vobec? a ty zase kydas a z duse nenavidis niekoho podla prispevku vo fore. to ti gratulujem jaFilipito napísal:ou tak to ti gratulujem rok ma ps3 má až 11 hier a kidá na microsoft xbox a kinect ako sa len dá, takýchto ľudí z celej duše nenávidím.
kebyže si človek s rozumnými názormi tak ver mi že napíšeš niečo iné...
PS3 vs Xbox360
Re: PS3 vs Xbox360
nevidim v tom prispevku ziadne kydanie, napisal skusenost s oboma technologiami, myslim si ze ludi ktory maju moznost vyskusat obe technologie vela nieje
neviem ako funguje Kinect kedze skusit som ho nemohol ale Move funguje neskutocne(spoteny som bol ale aj ja pri hrani s Move)
neviem ako funguje Kinect kedze skusit som ho nemohol ale Move funguje neskutocne(spoteny som bol ale aj ja pri hrani s Move)
Je možné pozrieť si film na xbox 360 vo wmv kvalite z USB napriklad bez toho aby som stahoval kodeky a ine veci?lebo ked si ho falshnem tak vraj by bol risk stiahovat kodek na DivX...a este mam druhu otazku: moze sa nieco stat z xboxom ked to dam niekomu flashnut?
Dkaujem za odpovede
Dkaujem za odpovede
Zdravim, mam par otazok ohladom Xbox 360.
Takze idem kupovat jeden v nasledujucej konfiguracii:
Arcade, Jasper
250GB HDD, jeden wireless gamepad
Flash LT+
Bude napojeny cez HDMI na 42" HD Ready plazmu
Cena je 255€, uplne novy
Je to dobry vyber/cena?
(kupujem Xbox prvykrat, tak sa chcem predtym este uistit)
Dakujem
Arcade, Jasper
Flash LT+
Cena je 255€, uplne novy
Je to dobry vyber/cena?
Dakujem
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Podstatne je, ze je Jasper v tomto pripade. Myslim, ze cena by mohla byt nizsia o takych 10 EUR, ale v pohode. Mozes kupit. 
-
DeJF
Addict
250gb hdd,najnovší flash,myslim že cena je primerana..
ak máš plnú záruku tak neni očom do tých 280-270 eúr je to do pohody keďže tam más 250gb hdd a najnovší flash, tj taký rok si môžeš sťahovať nové titulyNyssow napísal:Zdravim, mam par otazok ohladom Xbox 360.
Arcade, Jasper
Flash LT+
Cena je 255€, uplne novy
Je to dobry vyber/cena?
Dakujem
Dotaz
Zdravím. Som ešte len "decko" a chcel by som na Vianoce od rodičov aby mi kúpili, alebo aspoň doplatili na Xbox360, ale zatiaľ o ňom takmer nič neviem. Tak najprv by som sa chcel spýtať čo znamená Falcon a Jasper. Ďalej ako sa inštalujú hry, či treba xbox flashnut a keď áno tak či to zvládnem sám alebo by som to mal dat niekomu urobiť? Ďakujem za odpoveď
Re: Dotaz
Falcon a jasper su revizie Xboxu. Jasper je novsi, ma mensiu sancu na RROD (prehriatie Xboxu).
Ak chces warez hry treba mat flashnuty Xbox.
Sam to asi nespravis, nie je to take jednoduche ako napriklad pri iPhone.
Ak chces warez hry treba mat flashnuty Xbox.
Sam to asi nespravis, nie je to take jednoduche ako napriklad pri iPhone.
-
blitzkrieg
Professional
trošku oprášim tému a neviem ani či je toto správna téma na spýtanie ale ako to je u XBOX 360 keď chcem hrať online hry ? napr taký CoD 5 ...plánujem si kúpiť konzolu no niekde som čítal že sa musí nejaká suma platiť aby som si vlastne zahral ...ako to funguje ? máte s tým niekto skúsenosti ?
-
p4ra
Redeemer
blitzkrieg, musis mat zaplateny tzv. Gold Membership. Ktory sa plati mesacne alebo rocne.
-
blitzkrieg
Professional
to je na určité hry len alebo na všetky ktoré su online ? vieš aká je cena toho gold membershipu?
tu mas priblizne ceny , aby si vedel zhruba kde sa to pohybuje http://www.alza.sk/herne-konzoly/xbox-3 ... 850330.htm
-
blitzkrieg
Professional
napr. tento kupón vydrží na ako dlho ? http://www.alza.sk/dobijeci-kupon-pro-x ... d79233.htm
aj tak tomu stále nejako nechápem, ja si kúpim Xbox a ešte musím platiť za to že chcem hrať hry ktoré sú samozrejme tiež originál z obchodu kúpené za dosť prehnané ceny ?
aj tak tomu stále nejako nechápem, ja si kúpim Xbox a ešte musím platiť za to že chcem hrať hry ktoré sú samozrejme tiež originál z obchodu kúpené za dosť prehnané ceny ?
Ten kupon (points card) to si len zakupis Xbox live points, cize body za ktore si mozes zakupit nejake hry, filmy atd. Pre hranie multiplayer po nete potrebujes kupit gold konto(gold membershio card) napr. http://www.alza.sk/microsoft-xbox-360-l ... 194607.htm
Spravne si to v podstate pochopil, platis za to ze chces hrat po nete hry. Silver konto zakladne moznosti xbox live, Gold konto zakladne moznosti xbox live + MULTIPLAYER
Spravne si to v podstate pochopil, platis za to ze chces hrat po nete hry. Silver konto zakladne moznosti xbox live, Gold konto zakladne moznosti xbox live + MULTIPLAYER
+ facebook, twiter, last.fm, akcie na arcade hry a iné veci 
-
DeJF
Addict
No neviem,kedže niesme podporovaná krajna tak mu last.fm a vela dalšich služieb nepôjde : o)
FB,Twitter ale funguje bez problémovo...
FB,Twitter ale funguje bez problémovo...
gold akcie na arcade hry mi taktiež v pohode fungujú 
+ cz sa dostalo medzi LIVE krajiny, o chvíľu tu bude aj last.fm a ostatné služby.
jedine tie filmy nebudú v čechách podporované
+ cz sa dostalo medzi LIVE krajiny, o chvíľu tu bude aj last.fm a ostatné služby.
jedine tie filmy nebudú v čechách podporované
-
DeJF
Addict
NO hej,ale v Česku. Nie na Slovensku. Pre nás to bude také isté ako keby máme účet napr. v UK
neviem aký je česky xlive, nebol som naňom keďže o dnovembra sa nepripájam na live. pripojím sa až keď budem mať nový flash, keďže niesom flagnutý, tak si to nechcem pokaziť