najlepšie hry pre konzolu XBOX

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: najlepšie hry pre konzolu XBOX

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Wow, tak tá Castlevania, trošku bomba. To okolie, zvuky, efekty, krása, to si isto vyskúšam.

Áno, je to hra InFamous, ale vidím, že to je len na PS3 :?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

uplink: neviem preco sa vyjadrujes o Castlevanii ako o shitstation-ovej hre ked si to mozes zahrat aj na crap-boxe. A z hladiska grafiky vyzeraju obidve hry totozne: http://www.lensoftruth.com/?p=23140&page=2
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Inak práve na COD:BO Head2Head http://www.lensoftruth.com/?p=24246
som si všimol že Xbox tie textúry akurát tak rozmazáva a o okolité veci sa skoro vôbec nestará. Tiež je to na Xboxe o mnoho tmavšie a tak majú ľahkú prácu skryť nedokonalosti, kdež PS3 to má zas moc svetlé, avšak napríklad pri zábere v aute, kde týpek "kričí" do kamery a drží zbraň je vidieť že celá postava je rovnako ostrá, ako kľučka či palubná doska auta. Tieź nohavice. V xbox-ovej verzií je tá textúra totálne rozmazaná a v PS3 verzií sú pekne vidieť švíky.

Viem že som trošku dosť OT, ale keď to mám ešte v hlave, chcel to vyklopiť.
čo vy na to. Myslíte že xboxová grafika je vačšinou "krajšia" práve preto, že rozmazané to z diaľky vyzerá proste lepšie?
Neviem či som teraz netresol úpllnú ko*ot, ale pri tomto COD:BO je to pre mňa vizuálne jednoznačne PS3

ešte raz sorry za OT
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

rochedo napísal:uplink: neviem preco sa vyjadrujes o Castlevanii ako o shitstation-ovej hre ked si to mozes zahrat aj na crap-boxe. A z hladiska grafiky vyzeraju obidve hry totozne: http://www.lensoftruth.com/?p=23140&page=2
dnes si čo papal na raňajky? Kde presne som sa o nej vyjadril ako o PS3 hre? Chalanisko sa pýtal na hry na crapbox a ja som mu ju odporučil na crapbox, bodka. Fantázii sa medze nekladú, ale vkladať mi do úst slová ktoré som nevyslovil je pri najmenšom divné...
uplink napísal:Hore spomínané Dantes Inferno, ale jednoznačne Castlevania.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Treba citat aj to co je pisane pod obrazkami a tiez v zavere. CoD vzdycky vyzeralo krajsie na X-kovej verzii. Dokonca to bezi na vyssom rozliseni. Black Ops trpi zatial roznymi bugmi zial aj engine ma problemy s vykreslovanim tak preto raz sa ti zdalo ze xkova vyzera horsie. V inej scene PS3 verzia mala problemy s dotahovanim textur. Cize rozhoduje toto:
Due to major inconsistencies and a broken graphics engine running on BOTH CONSOLES, it was impossible for us to deem a winner here, Treyarch had some major rendering issues that need to be addressed.
uplink:
Menovite skúste si porovnať PCčkový Crysis a Metro 2033 s crapboxovými Gears of War 2 a shitstationovými Uncharted 2, Castlevaniou a God of War III.
Kedze si delil tituly podla platformy. Tak z toho to vyznelo ako cisto PS3 hra...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ale ho*no:
SSemteXX napísal:Existuje na XBOX hra podobná God of War? :?
uplink napísal:Hore spomínané Dantes Inferno, ale jednoznačne Castlevania.
sorry, ale už okatejšie to nešlo napísať, pozri si ešte raz stranu dozadu a zamysli sa nad tým, dúfam že na tretí krát si pochopil.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak potom si si vybral zly priklad :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nie, ty si zle pochopil ;)...tie príklady boli na hry ktoré boli vyvíjané exkluzívne pre konzolky a pôvodný vývoj Castlevanie bol len na PS3 a až potom ju dali aj na xbox. Defacto ju vyvíjali ako dve hry, oboje využívajú maximum oboch konzol.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

uplink napísal:pôvodný vývoj Castlevanie bol len na PS3
Zdroj ? Lebo nic take som nenasiel.
SSemteXX
Guru
Guru

Kľud chalani, však je mi jasné ale myslím si, že každému, že v každej konzole alebo v PC je nejaká nevýhoda a výhoda ktorú druhá konzola alebo nejaký highend PC nevlastní nemá, keby bola hrateľnosť a grafika všade rovnaká nebola by žiadna konkurencia. Myslím si, že každý chváli to, čo má momentálne doma :wink:

Btw. dik za návrhy ako, ale nechajme tému otvorenú, alebo ju premenujme na nejakú normálnu nakoľko vidím, že téma ohľadom hier na XBOX tu nie je :wink:

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 21:36)
Haha, no takže je tu nová ochrana AP 2.5, takže teraz budeme čakať minimálne do Vianoc na nový Flash, asiže flashnutý xboxáci si nový NFS alebo AC:Brotherhood nezahrajú :D Boha jeho! ;D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som pocul info ze az buduci rok.
/Geogomeogo: dik za info :)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

C4eva povedal, ze to bude este pred vianocami :)
SSemteXX
Guru
Guru

Môj flasher známy vraví, že do 3och týždňov tu je nový flash :)
btw. čo som našiel, odletíte : http://xbox-forum.com/jtagged-console-f ... -t706.html
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Este nie je PAL verzia (nebola pred 3 hodinami) na NFS: HP. Uvidime, ci mi pojde. :)
deathaxe
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa deathaxe »

caute neporadili by ste mi neake dobre hry na xbox , zaner RPG , nieco take ako Dishonored , ze napriklad spomalenie casu a take tie Sci-Fi veicky :) v dishonored su tam neake nozicky a male koltiky a kuse , aspon ja som videl len take zastaralejsie zbrane . no a ak by bola neaka taka hra ako dishonored len s modernymi zbranami ako M4 a tie take. ale ak by nebolo take tak mozu byt tie staeodavne zbrane. tie to dve by boli dobre , alebo napriklad batman arkham city , skratka za neaku postavicku. a otazka je ze preco si nekupim Dishonored ked vide alebo Batmana? no preto lebo su to premna as priliz drahe zalezitosti.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Assassins Creed 1, 2, Brotherhood alebo Revelations, tam riadiš postavičku, ale je to postavené do stredoveku, takže neviem, či sa ti to bude páčiť. Ďalej Dead Space 1, 2, potom TimeShift (tam spomaľuješ/zastavuješ čas a tak), Bioshock 1, 2, ďalej Fallout 3, Borderlands, všetko sú to dobré/sci-fi hry.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nič okrem falloutu nieje rpg :wink:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

A Borderlands je potom co ?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

borderlands som prehliadol :wink:
deathaxe
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa deathaxe »

Geogomeogo napísal:Assassins Creed 1, 2, Brotherhood alebo Revelations, tam riadiš postavičku, ale je to postavené do stredoveku, takže neviem, či sa ti to bude páčiť. Ďalej Dead Space 1, 2, potom TimeShift (tam spomaľuješ/zastavuješ čas a tak), Bioshock 1, 2, ďalej Fallout 3, Borderlands, všetk.o sú to dobré/sci-fi hry.
dik tvoj prispevok mi velmi pomohol assasina hrajem , presiel som 1 , 2 a aj brotherhood a revelarions a 3ku si necham na neskor , nechcu sa mi stahovat. Bioshock.. zboznujem tu hru oby dve som presiel a brusim si zuby na novy infinite aspon myslim ze je to ten novy co ma vyst. Ten timeshift to si pozriem dik za radu a tam sa strielam alebo je to nieco ako mirrors edge alebo portal ze mas ulohu dostat sa tam a tam a ze by som vyuzival to spomalenie casu aby som preklzol cez obriu vrtulu ktora ma chce rozsekat? dead space, borderlands a fallout o vsetkych som pocul len nie hral. fallout to tam vo las vegas ci kde niekde behaju kravy z dvoma hlavamy? to hral moj bratranec fallout :D
Napísať odpoveď