COLIN MCRAE: DIRT2
Re: COLIN MCRAE: DIRT2
už ťahám patch napíšem potom či pomohlo.
// Nepomohlo.
// Nepomohlo.
caute poradte mi gde nastavim fullscreen stale ked zapnem tak mi to zobrazi v okne .
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skús Alt+Enter ,lebo v nastaveniach tam takú možnosť nevidím.
Diki moc uz to fachaBa-Yo napísal:Skús Alt+Enter ,lebo v nastaveniach tam takú možnosť nevidím.
Zdravim
Mam problem zo save game. Zapnem hru a napise mi Save data is corrupt. Uz sa mi to pred tym par krat stalo a musel som ist od zaciatku. Da sa to nejako opravit? Inak zaujimave, ze mi to robo len na hrach od Codemasters a pritom DiRT2 mam original.
Mam problem zo save game. Zapnem hru a napise mi Save data is corrupt. Uz sa mi to pred tym par krat stalo a musel som ist od zaciatku. Da sa to nejako opravit? Inak zaujimave, ze mi to robo len na hrach od Codemasters a pritom DiRT2 mam original.
Skús :
1. De-install "Microsoft Games for Windows Live"
2. Download older version 3.00.0086.00 from microsoft, link:
3. Install
4. PLAY GAME AND SAVE !
1. De-install "Microsoft Games for Windows Live"
2. Download older version 3.00.0086.00 from microsoft, link:
3. Install
4. PLAY GAME AND SAVE !
Skusil som stiahnut tu verziu 3.00.0086.00, nainstaloval som uz sa ani na live nemozem prihlasit. Stale pise, ze save je poskodene.
EDIT: Pisal som na codemasters support, ale pochybujem, ze mi pomozu. Uvidime
EDIT: Pisal som na codemasters support, ale pochybujem, ze mi pomozu. Uvidime
Skús to dať do googl-a, mi hodilo milión stránok s týmto problémom 
Uz mi odpisali na email a poslali mi odkaz do nejakeho ich fora. Niekto tam nasiel "riesenie". Neskor sa na to pozrem.
Inak dakujem Ti aspon za snahu a odpisanie. K+
Inak dakujem Ti aspon za snahu a odpisanie. K+
Caf,
Vcera som si nainstaloval tuto hru a vsetko bezalo super. Trosku som sa pohral s video nastavenim a nastavil som antialiasing, alebo co to bolo na 16(z povodnych
a zrazu vidim len ciernu obrazovku. Hra sa normalne spusti aj uvodne videa idu, aj pocujem zvuk a ako sa klavesami posuvam v menu, len nic nevidim
. Vidim aj logo loading v hre a vytvorenie live uctu. Ako, alebo kde sa daju nejak resetnut graficke nastavenia, alebo nieco? hru som uz aj odinstaloval, aj vymazal vsetko v registry a stale je to nezmenene. Zeby si to pamatala graficka? V tom pripade mam reinstal ovladace? Neviem fakt. Prosim o radu, dik.
Vcera som si nainstaloval tuto hru a vsetko bezalo super. Trosku som sa pohral s video nastavenim a nastavil som antialiasing, alebo co to bolo na 16(z povodnych
Chod do Dokumentov/my games/dirt2 a zmaz config.
Dakujem, ide 
DiRT2 za 5€, oplatí sa.
http://store.steampowered.com/app/12840/
http://store.steampowered.com/app/12840/
No nwm, je tam Games for Windows Live.
to je praveže veľká výhoda najmä pre nás userov ktorý máme aj xbox, aspoň ja som to za výhodu považoval
s volantom Logitech G25 je to proste bomba
mám to doma a neomrzelo ma to po cca roku aktívneho hrania 
-
palciii
aka to je vyhoda? chapem to spravne ze to mozes hrat aj cez xbox pokial mas licenciu na pc??Filipito napísal:to je praveže veľká výhoda najmä pre nás userov ktorý máme aj xbox, aspoň ja som to za výhodu považoval
nie, chápeš to zle, výhoda napríklad že môžu sa ti preniesť achievementy, môžeš komunikovať s hráčmi ktorý sú na xbox live a podobne
Mne osobne sa napríklad Windows Live veľmi páči. Zatiaľ mam zakúpené len 3 hry (GTA IV, FUEL, DIRT2) ktoré podporujú Windows Live, no časom sa zbierka možno rozšíri.
-
palciii
4Filipito: dik za objasnenie
ja so bral asi moc idealne =D
a aj mne sa to paci
skoda je ze hry co tam mam sa nedaju stahovat ... lebo predsa po case sa dvd strati a potom co
(ale ideme kusok OT
)
a aj mne sa to paci