Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Neviem ci hras original alebo warez verziu ale toto nepomaha. Uz to bolo spominane aj na forach.
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
warez...neviem co to kazdemu funguje...ako som pisal -> mne to pomohlo
mam problem v jednej misii v meste ked mam s telefonom zadavat suradnice. Potom mam pomoct kolegovi tlacit nejaku stenu potom to buchne ostane tma hra akoby nabehla znovu len je cierna obrazovka a su tam len indikatory a sipka kde ist a nevidim nic netreba tam svetlo alebo ako?
-
Sphinx
Addict
zblblo ti to skus restart misie
-
DeJF
Addict
Funguje vám už to uploadovanie videii ?
Btw kde sa dá v mp zohnať minigun ?
//Stačilo napisat v care package,si mi to vysvetlil ako keby som to nikdy nehral ;D ,diki
/// Fail
Btw kde sa dá v mp zohnať minigun ?
//Stačilo napisat v care package,si mi to vysvetlil ako keby som to nikdy nehral ;D ,diki
/// Fail
Minigun ti asi padne len cez killstreak. Ked ti lietadlo zhodi bednu a v tom mas nahodny killstreak.

// Nevedel som si spomenut ze sa to vola Care package.In Call of Duty: Black Ops multiplayer, a portable minigun (called the Death Machine) which is a Care Package only weapon can be used, with a magazine size of an impressive 499 rounds.
-
Corn Flake
Guru wannabe
no pozerám, že na wareze už je skidrow crackfix ktorý vraj opravuje tie chyby
Corn Flake napísal:no pozerám, že na wareze už je skidrow crackfix ktorý vraj opravuje tie chyby
Call of Duty Black Ops CRACKFIX-RELOADED myslis tento? ... co som cital tak to s nim seka este viac ...
-
Corn Flake
Guru wannabe
ten som myslel 
-
schwarzlose
Novice
Čau ľudia mam problém v jednej misii dôjdem k tej obrazovke viď. obr a nic sa nedeje
co tam treba spraviť?
-
Sphinx
Addict
pockat kym spravia partaci to co maju a potom vybehes von
Do p*ce uz som bol asi v polovici, normalne hru ulozil a ukoncil a teraz ked ju pustim tak nemam nic savenute aj ked achievementy mi ostali. Toto uz je fakt ako u k*kotov, ked sa ta zasrana hra nevie ani ulozit. WAAAAAH 
To som skusal ako prve, nic tam nieje len uvodna misia.
No mam to prejdene, a tie fps v SP nie su take zle (u mna neboli). Zombie ma netrapi uz len na MP crack pockat
Inac co sa vravi, ze SP je chaoticky, ani nie je celkom prehliadny len treba davat pozor 
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2010, 17:25)
, mne to pomohlo 
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2010, 17:25)
Daj si vyber misieGangy napísal:Do p*ce uz som bol asi v polovici, normalne hru ulozil a ukoncil a teraz ked ju pustim tak nemam nic savenute aj ked achievementy mi ostali. Toto uz je fakt ako u k*kotov, ked sa ta zasrana hra nevie ani ulozit. WAAAAAH
Boha neviem čím to je ale od dnes mi server browser strašne pomaly zobrazuje servery a namiesto 300 mi ich zobrazí tak 8
A pripajanie na server, skoda reči. Najviac ma serie že nikde na nete nie je nejake oficialne prehladné stanovisko treyarchu že ako sú na tom s patchom. Všade len steam fóra, activision fóra, všetko zasrané spamom a zbytočnými témami. Boha celosvetová hra a človek nevie čo má kedy očakávať

Už mi nejde ani pripojiť na server. stále len connecting a nič...
MP na warer verii este nejde ?
Nie nejdeVasilis napísal:MP na warer verii este nejde ?
-
DeJF
Addict
Gangy napiš do počítaču v menu za stoličkou kde sediš "3arc unlock" , odomkne sa ti zombie mapa a všetky misie
Lebo nas maju v pi*i:Guczmann napísal:Boha neviem čím to je ale od dnes mi server browser strašne pomaly zobrazuje servery a namiesto 300 mi ich zobrazí tak 8A pripajanie na server, skoda reči. Najviac ma serie že nikde na nete nie je nejake oficialne prehladné stanovisko treyarchu že ako sú na tom s patchom. Všade len steam fóra, activision fóra, všetko zasrané spamom a zbytočnými témami. Boha celosvetová hra a človek nevie čo má kedy očakávať
![]()
![]()
![]()
![]()
mali ste niekto problem v sneznej misii na tej lodi s nova 6 ze vam nesla dat bomba na v2?
-
qwerty-xyz
MW A MW 2 FOREVER !!!!!!!