Rapidshare za SMS
Re: Rapidshare za SMS
da sa niekde cez SMS zohnat cely ucet na rapidshare? myslim napriklad za 7€ normalny mesacny ucet rapidshare.com
no ak za sms tak rapidko.net súhlasím aj ja ale kúpil som si aj prémioum účet rapidshare na pol roka a je to ako 100x lacnejšie a sťahoval som nonstop.
žiadne sms ani nič jednoducho na paypal.com zadáš svoje číslo účtu na sk a keď zaplatíš tak si to stiahne z tvojho účtu. čo viac.
žiadne sms ani nič jednoducho na paypal.com zadáš svoje číslo účtu na sk a keď zaplatíš tak si to stiahne z tvojho účtu. čo viac.
Aby som nevytváral novú tému: Chcem si kúpiť nejaký kredit na servery, keďže sa neoplatí kupovať samotný premium na niektorý server, keď z jedného účtu môžem sťahovať z viacerých serverov. Čo mi doporučíte viac? minirapid.sk alebo rapidko.net? Prípadne nejakú inú alternatívu? Minirapid ponúka 20GB za 3,97€ a má podporu 5 serverov, Rapidko 25GB za 3,95€ a podpora 4 serverov. Ide mi o to, aké máte vy skúsenosti.
A ešte som sa chcel opýtať, akým spôsobom to funguje. Je možnosť si pridať tento kúpený účet medzi premium v JDownloader? Či sťahovanie prebieha cez prehliadač?
// Tak som na odskúšanie kúpil 20GB cez Minirapid. Stiahol Free Download Manager a ťahám cez to.
A ešte som sa chcel opýtať, akým spôsobom to funguje. Je možnosť si pridať tento kúpený účet medzi premium v JDownloader? Či sťahovanie prebieha cez prehliadač?
// Tak som na odskúšanie kúpil 20GB cez Minirapid. Stiahol Free Download Manager a ťahám cez to.