Zdravim,
chcel som vyskusat ubuntu na mojom windows 7 netbooku, NEinstaloval som ho cez wubi, a teraz ho potrebujem dat prec. Nemam cd od windowsu a ani ho nemam kde strcit. Teraz tu mam asi 5 particii, dve co boli (C a D) a potom novo vytvorene, ktore sa nedaju odstranit ani priradit k nejakej inej. Nejake napady ako dostat ubuntu uplne z tohto pc?
Dik
Ubuntu remove
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ubuntu remove
Jak že sa nedaju odstraniť? nesranduj... Nahoď partition magic alebo pod. soft, odstráň particie ktoré chceš a vytvor NTFS,, poprípade spoj s tou ktorou chceš...
Každopádne win 7 cd/usb budeš potrebovať tak či tak na opravenie mbr (fixmbr) (keďže teraz máš grub zavádzač a po odstránení particí sa nedostaneš už ani do winu)
Každopádne win 7 cd/usb budeš potrebovať tak či tak na opravenie mbr (fixmbr) (keďže teraz máš grub zavádzač a po odstránení particí sa nedostaneš už ani do winu)
-
krankenwagen
Professional
tak ubuntu som sa asi zbavil, ale cele sa to tu pokazilo, mam tu uz len tri particie, s ktorymi sa nic neda robit, ani rozsirit ani zmensit ani nic, zmizol mi disk D so vsetkym, co na nom bolo. som fakt zufaly, co v tejto situacii pomoze?
trešbars EASEUS partition recovery, obnovíš sním dáta
-
krankenwagen
Professional
skusal som aj ten, bohuzial som bol nuteny cely system preinstalovat (Lenovo One Key Recovery), co problem vyriesilo. Aspon viem, ze uz tam nic viac ako Windows nebudem davat
Diky dunlop K+
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2010, 23:31)
skusal som aj ten, bohuzial som bol nuteny cely system preinstalovat (Lenovo One Key Recovery), co problem vyriesilo. Aspon viem, ze uz tam nic viac ako Windows nebudem davat
Diky dunlop K+
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2010, 23:31)
-
Deafboy
Darca
Nabuduce skusaj cez Virtual Box, alebo VMWare. Je to bezpecnejsie, mozes sa tam naplno vyblaznit bez toho aby si si znefunkcnil system a nainstalujes si na zelezo len to co uz mas vyskusane a pozdava sa ti.