Dobry den,
mam nasledujuci problem. V simulinku mam zostrojenu blokovu schemu a vediem 2 signaly do XY grafu. Co vsak chcem docielit, je to, ze ci sa da v simulinku vyniest viac charakteristik do jedneho XY grafu. Napr. pre 8 roznych hodnot, cize mal by som 8 roznych charakteristik. Alebo este lepsie povedane, 8 blokovych schem a z nich vyniest 8 charakteristik do jedneho grafu. Cize by som viedol 16 signalov....
Dakujem za odpoved.
Simulink XY graf s viac priebehmi
Re: Simulink XY graf s viac priebehmi
ano, pred SCOPE das MUX s tolkymi vstupmi kolko chces signalov aby bolo v grafe, a jeho vystup napojis na SCOPE 
ano, lenze scope zobrazi kazdy signal samostatne a ja potrebujem s tych dvoch spravit jednu charakteristiku XY, to je ten problem....
ty teda mas 2 signaly, a chces aby jeden siel na X-ovu suradnicu, a druhy na Y-ovu suradnicu grafu?
a potom vlastne spravis presne taky isty obvod, s tym ze das ine vstupy nan, a mas zas dalsie 2 signaly, ktore chces dat do toho isteho grafu ako ten pred pred tym ?
a potom vlastne spravis presne taky isty obvod, s tym ze das ine vstupy nan, a mas zas dalsie 2 signaly, ktore chces dat do toho isteho grafu ako ten pred pred tym ?
presne tak, tie dva signaly vediem do bloku XY graf v simulinku a mam jednu charakteristiku, a spravim taky isty obvod, ktory bude mat len vstupy ine a potrebujem to dostat do toho isteho grafu, aby som tam mal dve charakteristiky. Len neviem ci sa to v simulinku nejako da.
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2010, 11:27)
Nakoniec by sa to mozno dalo, len potrebujem vediet, ci existuje v simulinku nejaky blok, do ktoreho mozem dat hodnoty vsetkych uhlov a pomocou casovaca s resetovanim, pri resetovani nacita vzdy dalsi uhol. No taky blok, kde by som mohol dat vsetky hodnoty, nejaku tabulku z kroej to nacitavat som este nenasiel. Nemyslim teraz nacitavanie from .m file alebo from workspace. Pretoze na zaciatok toho bloku bude treba dat este aj zdroj clock.
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2010, 11:27)
Nakoniec by sa to mozno dalo, len potrebujem vediet, ci existuje v simulinku nejaky blok, do ktoreho mozem dat hodnoty vsetkych uhlov a pomocou casovaca s resetovanim, pri resetovani nacita vzdy dalsi uhol. No taky blok, kde by som mohol dat vsetky hodnoty, nejaku tabulku z kroej to nacitavat som este nenasiel. Nemyslim teraz nacitavanie from .m file alebo from workspace. Pretoze na zaciatok toho bloku bude treba dat este aj zdroj clock.