Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
njn modern warfail 2 fail of the year edition kde vydali pritati lepsi multak nez cele iw njn to uz je len mega supa hra . cele COD je od mw1 sracka
Sracka to je akurat tak na PC. Na konzole s tym problemy nemaju.
Prosim ta, netrep... Ano PC zakladna trpi najviac ale ani na konzolach to nieje bohvievo.rochedo napísal:Sracka to je akurat tak na PC. Na konzole s tym problemy nemaju.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Gangy ,hrávam to na xboxe a zatial žiadne problemy ani žiadne lagy ..
Jedine čo ma tam serie je že mi akosi nechce nahrať videa do theatru/youtubu..
Jedine čo ma tam serie je že mi akosi nechce nahrať videa do theatru/youtubu..
Nahodil som crackfix a ide mi to úplne plynule a predtým to lagovalo ako besné takže neviem či mám štastie alebo to že ten crackfix to zhoršuje je len nejaký blbý vtip
crackfix, no co mame robit my s originalom? 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Cracknúť si to
No za hodinku to už budem mať stiahnuté, tak dúfam, že mi to pobeží aj na notebooku.
No za hodinku to už budem mať stiahnuté, tak dúfam, že mi to pobeží aj na notebooku.
z MP na xboxe som úplne sklamaný, o tom že zombies neni pre troch ani nehovorím...
čo ma najviac zarazilo je to že si nemôžem vybrať HARDCORE m´d a meniť dĺžku kola + koľko bodov treba do víťazstva.
SP som ani nehral ale ten vyzerá byť veľmi dobrý...
čo ma najviac zarazilo je to že si nemôžem vybrať HARDCORE m´d a meniť dĺžku kola + koľko bodov treba do víťazstva.
SP som ani nehral ale ten vyzerá byť veľmi dobrý...
-
DeJF
Addict
WTF ?
Veď HC [snd] hrávam stále...
No konečne ide origo fajn bez lagov a servery sa rychlo zobrazuju, kto vie dokedy. Klop o drevo (3times)
-
Corn Flake
Guru wannabe
No na low detailoch mi to ide plynulo na mojom 2 jadrovom AMD 2,1 GHz, 1,75 GB RAM, HD4200, Win7
Použitý skidrow update 1
Použitý skidrow update 1
Denne prechadzam fora a take problemy ako na PC nemaju nikde, takze netrep. Dokonca som hral x-kovu verziu a ziadne sekanie a nic... Mas tam komplet iny zazitok z hry. A take nieco ze by to lagovalo alebo dokonca co dneska nejdu servery cely den tak si nemozu dovolit.Gangy napísal: Prosim ta, netrep... Ano PC zakladna trpi najviac ale ani na konzolach to nieje bohvievo.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ja som tam tu zložku players nenašielShamway napísal:Riesenie problemu s FPSMne to pomohlo
Ako iste viete, problemy s lagovanim hry COD: BO su sposobene neumernym vytazovanim CPU a RAM. Treyarch o tychto problemoch vie a momentalne sapracuje uz na naprave. Tieto problemy sa defacto tykaju vsetkych zostav ale najviac dual-core CPU.
Neoficialne riesenie problemu je nasledovne:
Hra je defaultne nastavena na dve graficke karty a jednojadrovy procak preto to robi take problemy. Staci si najst subor config.cfg a config_mp.cfg (najdite adresar call of duty black ops/players)
a v oboch treba zmenit nasledujuce parametre (staci ked to otvorite v notepade a stlacite ctrl+f a napiste tam ten parameter ono vam to najde)
seta r_multiGpu
seta r_multithreaded_device
Prvy parameter sa tyka grafickej karty - ak mate viac grafik cez SLI/Crossfire tak dajte 1 ak jednu grafiku tak 0
Druhy parameter sa tyka CPU - ak mate jednojadro tak dajte 0 ak mate dva a viac tak 1
Dalsia vec - ked spustite hru tak Ctrl+Alt+Del /task manager/ a znizit prioritu na minimum ....
Fakt? Zaujímavé. Ja ju tam mám. Hneď ako otvoríš zložku Black Ops, tak tam je. Sú tam oba configy a aj savy zo SP.
// Ak to tam nemáš, tak si vytvor tú zložku players a stiahni odniekiaľ oba cfg. Ale musíš to tam niekde mať
rzifcak napísal:mam problem v jednej misii v meste ked mam s telefonom zadavat suradnice. Potom mam pomoct kolegovi tlacit nejaku stenu potom to buchne ostane tma hra akoby nabehla znovu len je cierna obrazovka a su tam len indikatory a sipka kde ist a nevidim nic netreba tam svetlo alebo ako?
Uz som skusal i restart misie vzdy tam skoncim v tej tme
Teraz som nahodil update. U mna funguje
, len skoda,ze uz som presiel. No este na MP crack a moze zacat sranda 
mne stačilo 5 minút, bavím sa o split screeneDeJF napísal:WTF ?
Mne shamov navod dokonca dropol FPS
.. chcem sa spytat ako funguje ten skidrow "patch". Zvysia sa FPSky? Ako je to so save-ami?
-
Sphinx
Addict
ten update to je presne to iste co vydali treyarch... teda skidrow to len okopcil a odstanil ochranuCorn Flake napísal:No na low detailoch mi to ide plynulo na mojom 2 jadrovom AMD 2,1 GHz, 1,75 GB RAM, HD4200, Win7
Použitý skidrow update 1
Na PS3 ludia hlasia sekanie tak isto ako na pc, tak neviem co za fora to prechadzas ale vela ludi tam asi nebude.rochedo napísal: Denne prechadzam fora a take problemy ako na PC nemaju nikde, takze netrep. Dokonca som hral x-kovu verziu a ziadne sekanie a nic... Mas tam komplet iny zazitok z hry. A take nieco ze by to lagovalo alebo dokonca co dneska nejdu servery cely den tak si nemozu dovolit.