Mozilla Thunderbird
Mozilla Thunderbird
Zdravím. Chcem sa spýtať, že či sa dá nejako spraviť, aby mi TB stiahnul aj Odoslanú poštu, koncepty a kontakty? Stiahlo mi iba doručenú poštu. Chcel by som keby to šlo ako v Office. Stiahne úplne všetko.
Re: Mozilla Thunderbird
Z akého mailového konta (gmail, hotmail ...)?
Na sťahovanie si asi použil pop3, preto ti stiahlo len doručenú poštu. Ak mail, ktorý používaš podporuje imap protokol, tak použi ten na zobrazenie doručenej, odoslanej pošty a konceptov.
Ak nemôžeš použiť imap tak to môžeš urobiť cez pop3. Nebude to však také jednoduché resp. to bude pracnejšie.
Presuň všetkú odoslanú poštu a koncepty do doručenej. Stiahni si poštu cez pop3 do thunderbirdu.
Potom použi filtre správ (Nástroje - Filter správ), mail odosielateľa (teda tvoj mail) odfiltruj všetky správy do priečinka odoslaná pošta.
Rovnako cez nejaký príznak odfiltruj aj koncepty.
Kontakty si musíš manuálne vyexportovať z webmailu a importovať ich do thunderbirdu (Nástroje - Import).
Na sťahovanie si asi použil pop3, preto ti stiahlo len doručenú poštu. Ak mail, ktorý používaš podporuje imap protokol, tak použi ten na zobrazenie doručenej, odoslanej pošty a konceptov.
Ak nemôžeš použiť imap tak to môžeš urobiť cez pop3. Nebude to však také jednoduché resp. to bude pracnejšie.
Presuň všetkú odoslanú poštu a koncepty do doručenej. Stiahni si poštu cez pop3 do thunderbirdu.
Potom použi filtre správ (Nástroje - Filter správ), mail odosielateľa (teda tvoj mail) odfiltruj všetky správy do priečinka odoslaná pošta.
Rovnako cez nejaký príznak odfiltruj aj koncepty.
Kontakty si musíš manuálne vyexportovať z webmailu a importovať ich do thunderbirdu (Nástroje - Import).
Ospravedlňujem sa. Zas som zabudol napísať. Je to hotmail.
Na hotmail je podľa mňa najlepší Windows Live Mail 2011. Okrem všetkej doručenej, odoslanej, nevyžiadanej atď. pošty ti zosynchronizuje aj kontakty a kalendár. Ja ho tiež používam na mojom hotmail acc.
Vďaka za radu. Vyskúšam.