pri spusteni hry sa hra vypne a hodi mi to dekstop
pri spusteni hry sa hra vypne a hodi mi to dekstop
Prosím o pomoc, problém pretrváva už asi dva mesiace.
Spustím hru (nech je akákoľvek, samozrejme v PC), v hre to ukáže sponzorov, alebo čo to je ( napr. prei San Andreas je tam tuším rockstar games), skrátka, príde to až potiaľ, kde sa mi má zobraziť ponuka: play game, load atd. No to už sa mi nezobrazí.
Je to odvtedy, čo som pred 2 mesiacmi preinštaloval Windows (mam XP). Keď som zistil, ako to blbne, preinštaloval som opäť, ale aj tak to nejde. Mám najnovšie ovládače na grafiku, grafiku mám Nvidia Geforce4 MX 440 ( PC ma už nejaký ten piatok )
ale hry, ktoré mi teraz nejdú, predtým išli.
Spustím hru (nech je akákoľvek, samozrejme v PC), v hre to ukáže sponzorov, alebo čo to je ( napr. prei San Andreas je tam tuším rockstar games), skrátka, príde to až potiaľ, kde sa mi má zobraziť ponuka: play game, load atd. No to už sa mi nezobrazí.
Je to odvtedy, čo som pred 2 mesiacmi preinštaloval Windows (mam XP). Keď som zistil, ako to blbne, preinštaloval som opäť, ale aj tak to nejde. Mám najnovšie ovládače na grafiku, grafiku mám Nvidia Geforce4 MX 440 ( PC ma už nejaký ten piatok )
ale hry, ktoré mi teraz nejdú, predtým išli.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: pri spusteni hry sa hra vypne a hodi mi to dekstop
mas aj najnovsi directx a directx ktory je urceny k tej hre?
Jasne, Direct mam tiez, ja skor uvazujem, ci to skor s grfickou nemoze byt nieco, pretoze mne to aj jeden monitor dost kazilo. Tzn. monitor vyzeral, ako ked sa na neho pozries cez kameru / fotak..
A predtým si mal rovnakú verziu OS?
Ano, vsetko po starom.
Definuj už nejaký piatok
4 - 5 rokov, presne neviem.
No ja by som vyskúšal nainštalovať iný OS. Viem, že to nie je bohvieaká rada ale za skúšku nič nedáš.
Jasne, napad je to dobry, ja by som suhlasil vsetkymi desiatimi, lenze ide o to, ze PC pouzivaju aj fotrikovci. A im bude tazko vysvetlovat zase vsetko. Islo len o to, ci by sa podla indicii nedalo zistit, v com je problem..
No možno by ešte stálo za to skúsiť vymeniť grafiku. Lenže kupovať novú grafiku bez toho, aby si vedel naisto, že ju treba nie je bohviečo. Ja by som najprv skúsil iný OS. Rodičom zalohuj dôležité dokumenty a máš to.
Ok, tak dik vsetkym 
Tam je určite nejaký problém s grafikou. Ani sa nečudujem, ved ta grafika musí byť stará minimálne 7-8 rokov.snifnicht napísal:monitor vyzeral, ako ked sa na neho pozries cez kameru / fotak..