Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Zdravím všetkých.
Ja chlapec z dediny som odkázaný na internet cez WIFI. Zo začiatku to bolo dostatočné no teraz je to čím dalej horšie a už sa nedá skoro vôbec hrať, ako to ide pomali. Keď si chcem v pohode zahraď bez lagov, tak jedine po pol noci inak neni šanca. A čo tým chcem povedeať, no že uvažujem o zmene a jediní dostupný internet v našej dedinke, okrem tej WIFI je Turbo3 od T-COM, takže by ma zauímalo aké máte s tímto internetom skúsenosti, či má dobrú odozvu (ping) a tak.
Ja chlapec z dediny som odkázaný na internet cez WIFI. Zo začiatku to bolo dostatočné no teraz je to čím dalej horšie a už sa nedá skoro vôbec hrať, ako to ide pomali. Keď si chcem v pohode zahraď bez lagov, tak jedine po pol noci inak neni šanca. A čo tým chcem povedeať, no že uvažujem o zmene a jediní dostupný internet v našej dedinke, okrem tej WIFI je Turbo3 od T-COM, takže by ma zauímalo aké máte s tímto internetom skúsenosti, či má dobrú odozvu (ping) a tak.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Na gameparku sa myslím už dá.
byvam 15km od BA, a mam tiez internet od T-Comu, neviem teraz ci turbo3 alebo turbo4, ale je to ten najrychlejsi dostupny v mojej dedinelubmar napísal:Zdravím všetkých.
a som s nim vcelku spokojny, technicke problemy sa najdu (vypadky internetu, niekedy aj cely den, ale to raz za pol roka mozno)
a ak si na wifi, tak urcite ti doporucujem prejst na kabel, je to lepsie
co sa tyka bc2, neviem co je lag
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Rozhodli sme sa na našom serveri usporadúvať súťaž "Hráč týždňa", ktorá bude prebiehať vždy cez víkendy. Súťaž začína piatok večer resetovaním štatistík na našom serveri a končí v nedeľu večer. Hráč, ktorý počas tejto doby zaznamená najviac killov na našom serveri sa stáva hráčom týždňa a vyhráva rezervovaný slot na server počas nasledujúceho týždňa, zápis do siene slávy spolu s jeho profilom a štatistikami a nejaký ten elektronický diplom na pamiatku. Ak bude súťaž úspešná, uvažujeme aj o hodnotnejších cenách.
Viac info nájdete na http://www.slovakbc.eu
Viac info nájdete na http://www.slovakbc.eu
zdravim potreboval by som pomoct so zlim zobrazenim kurzorara myši v menu. vnima ho o niakych 10cm dalej v lavo ako je zobrazeny kurzor a na celej pravej strane nemozem preto na nic kliknut takze som sa sa este do hry ani nedostal tak neviem ako to tam ide. Tie textove dokumety z craku nepomoly. ak viete poradit budem vdacny
Zdravím Norick98
Mám zaujem si zahrať pre zmenu v tvojom klane, už ma nebaví hrať na zahraničných servroch, čo je potrebne aby som si mohol zahrať v klane
V MP sa volám Patulo21
Mám zaujem si zahrať pre zmenu v tvojom klane, už ma nebaví hrať na zahraničných servroch, čo je potrebne aby som si mohol zahrať v klane
V MP sa volám Patulo21
Cawte potreboval by som poradit Kupil som si Bad company a idem instalovat a na mesto install v tej tabulke pise play neviete co s tim ked kliknem na play tak nic Ja tomu nechapem 
No tak skús kliknúť pravým myšítkom na ikonu DVD mechaniky a vyber možnosť preskúmať. Malo by sa otvoriť okno, kde uvidíš obsah DVD a tam niekde pohladaj setup.exe a spusti inštaláciu takto.
/Pre The/
Vďaka za koment k T-Com internetu. Do konca roka ešte musím vydržať na tej WIFI a potom to poriešim.
/Pre The/
Vďaka za koment k T-Com internetu. Do konca roka ešte musím vydržať na tej WIFI a potom to poriešim.
Zdravim. Mozno to sem nepatri ale chcem to pre ucel vytvorenia videa k BFBC2 preto to smerujem sem. Neviete nahodou niekto s cim alebo ako natacat video tak aby nebolo vidiet nic len obraz? Aby nebola vidiet zbrat, mapa atd. Niektore videa su tak spravene no vsak nikdy som neprisiel jak to spravili. 
-
Norick98
Medium Star
to by aj mna zaujmalo
z hry urcite natacali video aj so zbranou a s HUDom a potom zrejme vystrihli len urcitu cast z obrazu... neviem aky program na to existuje a predpokladam ze je to aj narocnejsie hlavne na cas. Nie jak windows movie maker
Cawte neviete mi poradis ako sa dava padak??
Medzernik 
myslim si ze na to treba nejaku free 3d view kameru alebo tak, v niektorych hrach to je, ale neviem ako s battlefieldomNorick98 napísal:to by aj mna zaujmaloz hry urcite natacali video aj so zbranou a s HUDom a potom zrejme vystrihli len urcitu cast z obrazu... neviem aky program na to existuje a predpokladam ze je to aj narocnejsie hlavne na cas. Nie jak windows movie maker
a je jedno aky mas movie maker, ja mam sony vegas a aj tak tam nemozem robit take veci
potrebujes uz na to specializovany program na nahravanie
Nitril: Dik
Zdravím, dá sa neako zmeniť e-mail adresa na ktorú mám vytvorený účet, tak aby som neprišiel o štatistiky a nahrané body? Neviem prečo, no vytvoril som si účet na e-mail, ktorý som často nepoúžíval a nedávno som zistil, že mi tú mailovú stránku zrušili.
-
Miroslav111
Novice
je to dobra hra ja to hravam a na to nema ani teras co je cod 7 
zdravím Vás páni. mám na Vás jednu prosbu. stiahol som si BFBC2 ale mám tu jeden problém s grafikou. ide o to, že pri výbuchoch a väčších prestrelkách mi blbnú textúry. grafiku mám nastavenú na rozlíšenie 1650x1080 s maximálnymi detailami. hra mi vôbec neseká a nie je ani spomalená. takže moja GK ju zvláda dobre. samozrejme som skúšal aj nižšiu kvalitu detailov a aj nižšie rozlíšenie. neviem, či je problém v cracku, alebo v niečom inom. crack som skúšal aj druhý, ale nepomohlo to. vedel by mi niekto z Vás poradiť, v čom by mohla byť ešte chyba? dal by som sem aj fotku tej chyby, ale nejde mi cez printscreen spraviť z toho obrázok. nakopíruje mi to iba biele pozadie. moja zostava je CPU: AMD Athlon 6000+ 3,1GHz jadro Brisbane, GK: ASUS EN 9800GTX+ 512MB, RAM: 2x OCZ Special Ops Edition 1GB 800MHz, OS WIN7 Ultimate 64bit. samozrejme v PC mám aj PhysX a AMD Dual-Core Optimizer.
a ešte niečo. prosím poznámky typu, že mám warez verziu si odpustite. som občasný hráč a kvôli tomu si nebudem kupovať hru, keď si ju pustím nanajvýš tak pár krát, alebo kým ma to prestane baviť. díki moc.
a ešte niečo. prosím poznámky typu, že mám warez verziu si odpustite. som občasný hráč a kvôli tomu si nebudem kupovať hru, keď si ju pustím nanajvýš tak pár krát, alebo kým ma to prestane baviť. díki moc.
máš nainštalovanú najnovšiu grafiku ? Tiež mi to robilo ale ked som nainštaloval novu grafiku už to bolo v pohode tak nwm ako ty ....
čo myslíš tým nainštalovanú najnovšiu grafiku? myslíš najnovšie ovládače ku grafike? pred cca mesiacom som reinštaloval kompletne PC. menil som OS, tak som hneď naťahal aj najnovšie ovládače ku grafike. ale vyskúšam to spraviť ešte raz, a dám vedieť, či to niečo pomohlo. díki moc za tip. máš K+
EDIT //
takže stiahol som ovládače z oficiálnej stránky, nainštaloval ovládač ku grafike, nainštaloval som aj PhysX, ktorý bol pribalený a ešte nejaký 3Dvision. grafika v hre teraz funguje na 100% v maximálnom rozlíšení a na najvyšších detailoch. ďakujem pekne ešte raz za ten tip.
EDIT //
takže stiahol som ovládače z oficiálnej stránky, nainštaloval ovládač ku grafike, nainštaloval som aj PhysX, ktorý bol pribalený a ešte nejaký 3Dvision. grafika v hre teraz funguje na 100% v maximálnom rozlíšení a na najvyšších detailoch. ďakujem pekne ešte raz za ten tip.
-
p4ra
Redeemer
Su nejake normalny klany s DOSPELYMI ludmi v Cechach alebo na Slovensku? Moj medzinarodny klan po rokoch ukoncil cinnost, tak by som si celkom rad nasiel novu skupinku dospelych ludi, s kt. by som si mohol zastrielat sem-tam. Dospelych myslim od 25+.